Home » Banen en opleidingen

Categorie: Banen en opleidingen

Dus steek uw handen uit de mouwen, bereid u voor op een bredere kijk op de dingen

vacatures

Voor een scanner is dit het grootste plezier ter wereld.

Het boek bevat een fundamenteel nieuw systeem. Ten eerste, een afkickprogramma dat probeert de schade die u door jarenlange misverstanden is aangedaan te herstellen en uw behoorlijk armzalige zelfrespect te herstellen. Ten tweede: speciale training – u moet leren hoe u uw unieke aangeboren vermogens het beste kunt gebruiken. Ten derde, vragen van een professioneel apparaat. Scanners moeten, net als iedereen, geld verdienen, en het boek zal u begeleiden bij het zoeken naar een baan waarin u zich niet zult vervelen en zal uzelf voorzien van de middelen voor het leven dat u wilt leiden.

Dus steek uw handen uit de mouwen, bereid u voor op een bredere kijk op de dingen – en laten we aan de slag gaan. Ik kan niet wachten tot de poorten voor je opengaan en jij, eindelijk ontvouwend met de volle kracht van je verbazingwekkende intellect, begint deze uitgestrekte wereld te verkennen – waar je zo van houdt.
Al in de eerste week van mijn verblijf aan de universiteit – toen ik plotseling in tranen uitbarstte over de lijst en onderwerpen van studiecursussen – had ik moeten raden dat ik geen normale student ben.

https://www.vindazo.be

Elektro

Elektro

Wij  die dagelijks brood en banket bakt volgens traditionele recepten en de beste grondstoffen is op zoek naar een Electromechanica Technieker.

Als technieker herstel je defecte mechanische stukken en sta je in voor de technische ondersteuning aan de afdelingen productie, kwaliteit en onderhoud.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Het uitvoeren van preventief onderhoud met als doel productiestilstand en uitval te vermijden.
 • Oplossing van technische storingen op een efficiënte manier.
 • Machinepark technisch verbeteren en in goede staat houden van het machinepark.
 • Opleiding geven aan de productie operatoren teneinde machines goed te gebruiken.
 • Instaan voor het technisch onderhoud van de gebouwen.

 

In deze functie rapporteert u aan de verantwoordelijke van de technische dienst.

Jouw profiel

 • Bacheloropleiding elektro mechanica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Tweetalig Nederlands/Frans.
 • Vertrouwd met MS Office (Word/Excel/…)
 • Relevante ervaring in voedingsindustrie is pluspunt.
 • Liefst een 3tal jaar ervaring

 

Ons aanbod

 • Je komt terecht in een professionele bakkerswereld waar dagelijks meer dan 25 000 broden worden gebakken;
 • Groeibedrijf in een familiale context;
 • Stimuleren van initiatieven en ondernemerschap;
 • Mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw carrière;
 • Team van gemotiveerde en betrokken collega’s;
 • Competitief salarispakket met extralegale voordelen.
https://www.vindazo.be/vacatures/elektro.html
Delocatiefotograaf

Een motorrijbewijs in Amsterdam behalen

Starten met je rijlessen in natuurlijk ontzettend spannend, maar daarnaast kost het ook een hoop geld. Toch wil jij ook onafhankelijk kunnen zijn van anderen en met je eigen vervoersmiddel de weg op gaan zonder dat je daarmee rekening hoeft te houden met de agenda van anderen of de algemene bus- of treintijden die door de NS zijn ingesteld. Ben je ook zo’n motor fanaat? Dan is het starten met lessen voor het behalen van een geldig motorrijbewijs in Amsterdam echt een aanrader. Binnen een aantal maanden of soms zelfs weken kan je al op je motor gaan toeren en heb je niemand anders meer nodig om van A naar B te kunnen komen en ga je lekker zelf op je mooie voertuig de stad door.

Regels

Een motorrijbewijs in Amsterdam halen is net weer even wat anders dan het behalen van een autorijbewijs. Dit heeft namelijk te maken met de regels die hiervoor nodig zijn. De regels voor een rijbewijs B zijn allemaal net weer even anders dan de regels voor een motorrijbewijs in Amsterdam. Daar zit een behoorlijk verschil in en dat zal ook allemaal duidelijk worden tijdens de lessen die worden gegeven. De lessen zullen dan ook worden gegeven door een ervaren motorbestuurder die zijn beste beentje voorzet om te zorgen dat jij je rijbewijs snel gaat halen. Het is natuurlijk niet mogelijk, om net als in een auto, alles samen met een rijinstructeur te doen. Meestal wordt dit opgelost door met 2 motoren te gaan rijden.

Eerste lessen

De eerste lessen zijn vaak het meest spannend wanneer je aan de slag gaat voor het behalen van het motorrijbewijs in Amsterdam, zeker in zo’n drukke stad. Daarom wordt er vaak eerst geoefend op een rustiger stuk in een stad, waar minder verkeer is, zodat je kunt wennen aan de motor. Als je eenmaal onder de knie hebt hoe dit werkt, dan kan je daar mee door de stad heen gaan rijden om uiteindelijk in het bezit te zijn van het motorrijbewijs in Amsterdam.

 

Een artikel over de meest invloedrijke mannen in de HR-tech wereld.

Eric van Walpen / HR-analist Expert en schrijver

Eric is een bekende auteur en spreker op het gebied van HR-analyse. Hij is de medeoprichter van AnalyticsinHR.com, de grootste Human Analytics-community ter wereld. Vlpen schrijft regelmatig voor Digital HR Tech.

Andrew Spence / Director of HR Transformation bij Glass Bead Consulting

Andy is een ervaren managementconsultant die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe HR-modellen om zakelijke doelen te bereiken. Hij heeft een MSc in Cognitive Science and Artificial Intelligence en werkt op het snijvlak van mens, technologie en organisatieontwikkeling.

Soimasanto Sen / Evangelist, investeerder in menselijke technologie

Soimasanto heeft een blog, is een succesvolle spreker en probeert zoveel mogelijk te praten over menselijke technologie en digitalisering. Als medeoprichter en partner van People Conscience is hij ook mentor en mentor voor startups en ondernemers. Hij streeft naar een betere toekomst en werkt samen met bedrijven die digitalisering leiden en implementeren met de juiste mindset, strategie, leiderschap en culturele verandering.

Tim Sackett / HRU-voorzitter van technische bronnen

Tim heeft meer dan 20 jaar ervaring in rekrutering en gedegen ervaring in de wereldwijde HR-gemeenschap. Hij is HR Pro, de vader en Backup Point Guard (geen flauw idee wat het is), en ook in het “over veertig” team, zoals hij op zijn blog schrijft. Tim’s majors zijn onder meer talentwerving, employer branding, prestatiebeheer en opvolgingsplanning.

Bill Cutic / Editor-in-Chief en Host “In the Line of Fire with Bill Cutic”

Bill Cutic is een toonaangevende, onafhankelijke expert op het gebied van HR-technologie. Hij presenteert ook “Firing Line with Bill Cutic” op YouTube, een videoblog van uitzendkwaliteit. Kutik heeft gedurende 27 jaar honderden artikelen geschreven, conferenties georganiseerd en gemodereerd van 1998 tot 2013, en ‘s werelds grootste conferentie “HR-Tech” gecreëerd.

Josh Bersin / Bersin door Deloitte

Wie kent Josh niet? Een van de meest vooraanstaande, meest gelezen en gerespecteerde experts in HR-tech. Het onderzoek dat hij regelmatig doet, wordt beschouwd als het meest gezaghebbende op het gebied van HR.

Lazlo Bock / CEO en mede-oprichter van Humu

Lazlo Bock staat bekend als de auteur van het boek “Work Rules!” En hij was ook VP of People Operations bij Google. Momenteel werkt hij aan het HR-tech project Humu. Terwijl dit een mysterieus verhaal is over machine learning, wetenschap en “liefde”. We zullen hem in de gaten houden.

Steve Bose / HR Technology Conference Board Member

Heb je van Steve gehoord? Meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van HR-technologieën in verschillende bedrijven. Hij is ook de auteur van de HR Happy Hour-blog en podcast met Trish McFarlan.

Volker Jacobs / CEO en oprichter van TI People

Voordat hij TI People oprichtte, bekleedde Volker Jacobs de functie van Global Chief Executive Officer in HR Consulting and Technology bij CEB. Samen met TI People helpt hij bedrijven hun eigen HR-agenda’s te definiëren om het management succesvol te transformeren en te innoveren.

Tom Hawk / Director bij HR Trend Institute

Tom heeft een behoorlijk lange ervaring in HR-management bij multinationals. Hij is vooral geïnteresseerd in innovatie in HR en welke organisaties kunnen profiteren van veranderende trends. Zijn expertisegebieden zijn HR-strategie, rekrutering, talentmanagement, HR-trends en HR-analyse.

David Green / leider van People Analytics

Waarschijnlijk de meest actieve persoon op LinkedIn. Hij deelt altijd relevante artikelen of inhoud van hemzelf of andere bronnen. David staat in de branche bekend als een gerespecteerd schrijver, spreker, regelmatige deelnemer aan conferenties en uitvoerend adviseur over onderwerpen als human resources-analyse, HR, datagestuurd en de toekomst van werk in het algemeen.

Sjord Gehring / World Vice President Talent & Experience bij Johnson & Johnson

Naast het leiden van de wereldwijde organisatie, leidt Sjöord ook het Employee Experience-project en de Millennial Working Group. Op de een of andere manier vindt Sjord tijd om regelmatig samen te werken met TheMuse.com en te publiceren voor Forbes, Fastcompany, Inc. en Business Insider.

Barry Flack / Recruitment & Digital HR Management bij HR Tech Advisor

Barry is een wereldwijde HR-directeur (seizoensgebonden), leider en strateeg. Hij helpt momenteel bij het creëren van een geavanceerd HR Tech-product voor de wereldwijde ondernemersmarkt. Ik kan niet wachten om erachter te komen wat er zal zijn!

Matt Buckland / Vice President Customer Advocacy bij Workable

Matt heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van HR-strategieën en HR-management. In zijn rol als VP of Client Advocacy spreekt hij op evenementen en conferenties over hoe we allemaal beter kunnen inhuren. Buckland beheert ook het King Shilling-blog, dat de toekomst van HR, big data en HR-technologie behandelt.

recruitment agency

https://www.globalrecruitment.info/

Financial Analyst

Voor klanten van het snelgroeiende internationale bedrijf Gent zijn wij op zoek naar ervaren financiële analisten.

Je hebt al ruime ervaring als financieel analist op de toonbank en bent IT-bewust.

Je zet je projectmatig in voor verschillende analyses en stelt aanbevelingen voor strategie-voorbereiding op.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de financieel manager en werk je nauw samen met collega’s op de boekhoud- en controleafdelingen.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Ondersteun de aanbestedingsafdeling door passende financiële rapportages op te stellen en balansgegevens te verzamelen.
 • Ontwikkel specifieke businessplannen; stel financiële modellen op, maak balansen op, schat kosten, winst- en verliesrekeningen, …
 • Stel subsidiedocumenten op en volg deze op en verstrek financiële gegevens hierover
 • Voer verschillende analyses uit, zoals rentabiliteitsonderzoek, ROI-issues, productie- of aankoopdocumenten, …
 • De rapportage wordt rechtstreeks aan de financieel manager gedaan

Jouw profiel

 • Master in Finance
 • Je hebt al 3-5 jaar ervaring in vergelijkbare functies
 • Analytisch zeer krachtig en snel te synthetiseren
 • Verlang naar leren, voldoende autonomie en hou van diversiteit
 • Het rapport of de suggestie die u heeft opgesteld, is voltooid
 • Uw gesproken en geschreven Nederlands, Frans en Engels zijn erg goed

Ons aanbod

 • Goed totaalloon plus tal van extralegale voordelen, zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, laptops, gsm’s met abonnementen, …
 • 32 feestdagen
 • Autonome functie in een groeiende internationale omgeving
 • Een breed scala aan taken en zware verantwoordelijkheden

https://www.vindazo.be/vacatures/financieel-assistent.html

Fotoproductie medewerker

Fotoproductie medewerker

36 uur,
5 dagen per week
LBO, MAVO, VMBO
10,60 per uur

Spreekt werken in een leuk team met een gezellige sfeer jou aan? Steek je gaarne de handen uit de mouwen en heb je een aanpakkersmentaliteit? Dan bezitten wij een leuke aanmaning voor jou vacant!

De opdrachtgever produceert gepersonaliseerde foto waar ; van kalenders en fotoboeken tot aan mokken en wanddecoratie. Hierdoor blijft het werk afwisselend en divers. Denk hierbij aan de volgende handelingen : het handmatig lauweren van fotoartikelen, stickeren en labelen van fotoartikelen, schiften en natellen van fotoartikelen, het verzendklaar fabriceren op de postkamer, lichten van de fotorolletjes en het handmatig produceren van canvaslijsten.

Wat heb je veilig in huis?

Je teruggetrokken de nederlandse taal je bent flexibel inzetbaar en bereid om gezamenlijk met jouw team een stapje toegevoegd te leggen om het beste uitkomst te halen nauwgepast en nauwgezet werken is voor jou geen kwestie wat bieden wij jou aan?

Een fulltime functie ( 36 uur ) van maandag t/m vrijdag in 2 ploegen met kantoortijden tussen 06:00 uur en 01:00 uur samenwerken in een fantastisch hecht en leuk team een schone en prettige werkomgeving het salaris betreft €10, 60 bruto per uur reiskosten word vergoed mits je overigens dan 10 km van de sociale groep woont ontvang jij energie van fysiek werk en lijkt het je leuk om te beginnen aan deze vaste baan? dan komen wij graag met jou in aansluiting!

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opleiding-en-werken.html

Parttime fotograaf vastgoed

Parttime fotograaf vastgoed

Geen dag is het zelfde bij deze leuke job! Elke keer andere huizen en andere mensen. je werkt autonoom jouw woning/project af van a-z … je bent dus een “woningmanager”. op de dagen dat je werkt rijd je vanuit huis de afspraken af die er voor die dag voor je ingepland staan. wanneer je bent aangekomen, bekijk je de woonhuis uitgerekend, denkt met de makelaar of de inwoner mee en geel zo nodig raadgeving voor de styling van de verscheidene ruimtes. hoe netter de ruimtes zijn hoe mooier jouw foto’s! Daarna lanceren je met de lastgeving onderschikkend van wat er door de consument besteld is. wanneer je klaar bent met een object, ga je naar huis en vanuit daar bewerk je de foto’s/video en geeft jouw werk op tijd weer op aan onze backoffice.

Omschrijving

Geen dag is het zelfde bij deze leuke job! Elke keer andere huizen en andere mensen. je werkt autonoom jouw woning/project af van a-z … je bent dus een “woningmanager”. op de dagen dat je werkt rijd je vanuit huis de afspraken af die er voor die dag voor je ingepland staan. wanneer je bent aangekomen, bekijk je de verblijf secuur, denkt met de makelaar of de bewoner mee en aanleveren zo nodig raad voor de styling van de gevarixeberde ruimtes. hoe netter de ruimtes zijn hoe mooier jouw foto’s! Daarna aanvang je met de taak horig van wat er door de consument besteld is. wanneer je klaar bent met een object, ga je naar huis en vanuit daar bewerk je de foto’s/video en aanleveren jouw werk op tijd weer op aan onze backoffice. – als woningmanager ben je toerekeningsvatbaar voor de fotografie/videografie en de bewerking hiervan. ook kan je video’s crexebren en monteren. het beteugelen van fotografie is een must, mits je de overige skills niet ( integraal ) teruggetrokken. . . geen probleem, we opsteken ze je gaarne! – je bent representatief. je komt bij de mensen thuis, dus een vriendelijke, dienstbare instelling is erg belangrijk. je bent ons visitekaartje! – je bent punctueel, neemt geen genoegen met half werk en weet in een beperkte tijd de mooiste foto’s & video’s te realiseren. – je hebt ( vanuit een onderricht of ervaring ) een intensief achtergrond in fotografie en bent heer en leraar in lightroom en/of photoshop. – je bent in het bezitting van rijbewijs b en bent gezeten in de regio sneek/leeuwarden/drachten/heerenveen.

Cursus mbo-algemeen

Aanbod – een leuke, afwisselende en creatieve baan bij een geslaagd en groeiend handel – auto van de zaak, met bijgesloten apparatuur – 8 tot 16 uur per week – een marktconform gage – een prettige en informele werksfeer – lancering

https://www.vindazo.nl/keywords/fotograaf.html