Home » Banen en opleidingen

Categorie: Banen en opleidingen

Financial Analyst

Voor klanten van het snelgroeiende internationale bedrijf Gent zijn wij op zoek naar ervaren financiële analisten.

Je hebt al ruime ervaring als financieel analist op de toonbank en bent IT-bewust.

Je zet je projectmatig in voor verschillende analyses en stelt aanbevelingen voor strategie-voorbereiding op.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de financieel manager en werk je nauw samen met collega’s op de boekhoud- en controleafdelingen.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Ondersteun de aanbestedingsafdeling door passende financiële rapportages op te stellen en balansgegevens te verzamelen.
 • Ontwikkel specifieke businessplannen; stel financiële modellen op, maak balansen op, schat kosten, winst- en verliesrekeningen, …
 • Stel subsidiedocumenten op en volg deze op en verstrek financiële gegevens hierover
 • Voer verschillende analyses uit, zoals rentabiliteitsonderzoek, ROI-issues, productie- of aankoopdocumenten, …
 • De rapportage wordt rechtstreeks aan de financieel manager gedaan

Jouw profiel

 • Master in Finance
 • Je hebt al 3-5 jaar ervaring in vergelijkbare functies
 • Analytisch zeer krachtig en snel te synthetiseren
 • Verlang naar leren, voldoende autonomie en hou van diversiteit
 • Het rapport of de suggestie die u heeft opgesteld, is voltooid
 • Uw gesproken en geschreven Nederlands, Frans en Engels zijn erg goed

Ons aanbod

 • Goed totaalloon plus tal van extralegale voordelen, zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, laptops, gsm’s met abonnementen, …
 • 32 feestdagen
 • Autonome functie in een groeiende internationale omgeving
 • Een breed scala aan taken en zware verantwoordelijkheden

https://www.vindazo.be/vacatures/financieel-assistent.html

Fotoproductie medewerker

Fotoproductie medewerker

36 uur,
5 dagen per week
LBO, MAVO, VMBO
10,60 per uur

Spreekt werken in een leuk team met een gezellige sfeer jou aan? Steek je gaarne de handen uit de mouwen en heb je een aanpakkersmentaliteit? Dan bezitten wij een leuke aanmaning voor jou vacant!

De opdrachtgever produceert gepersonaliseerde foto waar ; van kalenders en fotoboeken tot aan mokken en wanddecoratie. Hierdoor blijft het werk afwisselend en divers. Denk hierbij aan de volgende handelingen : het handmatig lauweren van fotoartikelen, stickeren en labelen van fotoartikelen, schiften en natellen van fotoartikelen, het verzendklaar fabriceren op de postkamer, lichten van de fotorolletjes en het handmatig produceren van canvaslijsten.

Wat heb je veilig in huis?

Je teruggetrokken de nederlandse taal je bent flexibel inzetbaar en bereid om gezamenlijk met jouw team een stapje toegevoegd te leggen om het beste uitkomst te halen nauwgepast en nauwgezet werken is voor jou geen kwestie wat bieden wij jou aan?

Een fulltime functie ( 36 uur ) van maandag t/m vrijdag in 2 ploegen met kantoortijden tussen 06:00 uur en 01:00 uur samenwerken in een fantastisch hecht en leuk team een schone en prettige werkomgeving het salaris betreft €10, 60 bruto per uur reiskosten word vergoed mits je overigens dan 10 km van de sociale groep woont ontvang jij energie van fysiek werk en lijkt het je leuk om te beginnen aan deze vaste baan? dan komen wij graag met jou in aansluiting!

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opleiding-en-werken.html

Parttime fotograaf vastgoed

Parttime fotograaf vastgoed

Geen dag is het zelfde bij deze leuke job! Elke keer andere huizen en andere mensen. je werkt autonoom jouw woning/project af van a-z … je bent dus een “woningmanager”. op de dagen dat je werkt rijd je vanuit huis de afspraken af die er voor die dag voor je ingepland staan. wanneer je bent aangekomen, bekijk je de woonhuis uitgerekend, denkt met de makelaar of de inwoner mee en geel zo nodig raadgeving voor de styling van de verscheidene ruimtes. hoe netter de ruimtes zijn hoe mooier jouw foto’s! Daarna lanceren je met de lastgeving onderschikkend van wat er door de consument besteld is. wanneer je klaar bent met een object, ga je naar huis en vanuit daar bewerk je de foto’s/video en geeft jouw werk op tijd weer op aan onze backoffice.

Omschrijving

Geen dag is het zelfde bij deze leuke job! Elke keer andere huizen en andere mensen. je werkt autonoom jouw woning/project af van a-z … je bent dus een “woningmanager”. op de dagen dat je werkt rijd je vanuit huis de afspraken af die er voor die dag voor je ingepland staan. wanneer je bent aangekomen, bekijk je de verblijf secuur, denkt met de makelaar of de bewoner mee en aanleveren zo nodig raad voor de styling van de gevarixeberde ruimtes. hoe netter de ruimtes zijn hoe mooier jouw foto’s! Daarna aanvang je met de taak horig van wat er door de consument besteld is. wanneer je klaar bent met een object, ga je naar huis en vanuit daar bewerk je de foto’s/video en aanleveren jouw werk op tijd weer op aan onze backoffice. – als woningmanager ben je toerekeningsvatbaar voor de fotografie/videografie en de bewerking hiervan. ook kan je video’s crexebren en monteren. het beteugelen van fotografie is een must, mits je de overige skills niet ( integraal ) teruggetrokken. . . geen probleem, we opsteken ze je gaarne! – je bent representatief. je komt bij de mensen thuis, dus een vriendelijke, dienstbare instelling is erg belangrijk. je bent ons visitekaartje! – je bent punctueel, neemt geen genoegen met half werk en weet in een beperkte tijd de mooiste foto’s & video’s te realiseren. – je hebt ( vanuit een onderricht of ervaring ) een intensief achtergrond in fotografie en bent heer en leraar in lightroom en/of photoshop. – je bent in het bezitting van rijbewijs b en bent gezeten in de regio sneek/leeuwarden/drachten/heerenveen.

Cursus mbo-algemeen

Aanbod – een leuke, afwisselende en creatieve baan bij een geslaagd en groeiend handel – auto van de zaak, met bijgesloten apparatuur – 8 tot 16 uur per week – een marktconform gage – een prettige en informele werksfeer – lancering

https://www.vindazo.nl/keywords/fotograaf.html