Home » Beauty en verzorging

Categorie: Beauty en verzorging

Delocatiefotograaf

De beste schoonheidssalon in regio Hengelo

Voor allerlei schoonheidsbehandelingen moet u bij de beste Schoonheidssalon Hengelo zijn. Wij zijn van alle markten thuis en voor vrijwel elke behandeling kunt u bij ons terecht. Zo geven wij massage en verzorgen we voeten. epileren we wenkbrauwen en wimpers, en kunt u bij ons terecht voor nepnagels. Daarnaast beschikken we over een sauna en kunt u bij ons ook een spray tan krijgen. Daarnaast verzorgen we ook jeugdpuistjes bij jongeren en geven we de beste adviezen om ze tegen te gaan. Onze producten zijn via de site te koop, mocht u ze ook thuis willen gebruiken. Graag bellen voor een afspraak, we hebben altijd een druk schema. En hopen ons bedrijf aankomend jaar uitbreiden, om zo nog meer klanten te kunnen helpen. 

Onze producten online bestellen

De producten die wij gebruiken zijn uitsluitend getest en goedgekeurd door de overheid. Ze hebben dan ook allemaal een keurmerk en een bijsluiter, over wat erin zit en hoe je ze veilig gebruikt. Zo geven wij aan bij welke allergieën je bepaalde producten beter niet kunt gebruiken. Deze informatie is ook terug te vinden op de site. Mocht je onze producten zelf in huis willen halen dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ze gewoon online bestellen, en dan heb je ze met een week in huis of kun je ze ophalen bij onze praktijk. Al onze producten zijn door ons zelf ontwikkeld en zit patent op, u kunt ze dan ook alleen bij ons kopen. 

Adviezen voor thuis

Voor vragen en advies kunt u ons altijd bellen, we snappen dat behandelingen best duur kunnen zijn helemaal als je ze vaker nodig hebt. Daarom geven wij ook tips om je huid ook thuis op de juiste manier te verzorgen, om je zo in de kosten te besparen. Zo kan het zijn dat je nog maar een keer per maand hoeft te komen voor een behandeling. Wij geven advies over dingen die jezelf in huis kunt halen en hoe je huid het beste kunt schoonmaken. 

 

Delocatiefotograaf

Genieten bij de schoonheidssalon in Soest

Bij deze prachtige schoonheidssalon in Soest kan je altijd helpen, wie je ook bent, wat je ook wilt. Schoonheidssalon Soest is er voor iedereen. Daardoor biedt schoonheidssalon Soest ook verschillende behandelingen voor verschillende prijzen met verschillende tijdsduren aan. Niet iedereen is hetzelfde dus iedereen dezelfde behandeling aanbieden zou niet goed zijn. Ook biedt schoonheidssalon Soest heel veel verschillende pedicure behandelingen aan. De basis behandelingen voor mensen die gewoon even hun voeten willen laten opfrissen of lekker genieten van een heerlijke pedicure. Niet iedereen zit hetzelfde in elkaar en vind hetzelfde fijn daarom kunt u bij schoonheidssalon Soest uw voorkeurs behandeling en lengte doorgeven en uitkiezen om u een prettig en fijne behandeling te bezorgen. Een pedicure of massage op z’n tijd is altijd weer genieten. Je maakt even je hoofd leeg en geniet van wat heerlijke tijd voor jezelf.

Wanneer kan schoonheidssalon Soest je helpen?

Daarnaast biedt schoonheidssalon Soest ook behandelingen aan voor schimmelnagels. Schimmelnagels zien er meestal niet fris uit en kunnen je zelfbeeld erg naar beneden halen. Je begint je te schamen voor je voeten en dat is niet nodig. Want schimmelnagels zijn heel goed te behandelen. Loop niet langer rond met onzekerheid maar laat je helpen. Als u even verlost wilt worden van de dagelijkse sleur, of u heeft een drukke baan waar u veel loopt en staat. Dan kunnen u voeten soms wel eens een verwenmoment gebruiken. Met de voetbehandelingen en massages van schoonheidssalon Soest voelen u voeten heel snel als herboren en kunt u er weer fris en fruitig tegenaan. Bij schoonheidssalon Soest kan je heerlijk genieten van wat tijd voor jezelf door middel van massages en pedicures. schoonheidssalon Soest biedt verschillende soorten pakketten aan dus er is voor iedereen wel wat bij. Zelfs speciale zwangerschapspakketten om tijdens die mooie maar ook zware periode even rustig te genieten van heerlijke rustgevende massage