Home » Bedrijven

Categorie: Bedrijven

Delocatiefotograaf

Energiebesparingstips van de loodgieter

In dit artikel geven onze experts van Loodgietersbedrijf Haarlem tien tips waarmee u energie kunt besparen in huis.

 1. Installeer een CV-ketel: Tegenwoordig zijn de nieuwste CV-ketels tot 35% efficiënter dan de traditionele ketels. Zeker wanneer uw CV-ketel ouders is dan tien jaar, doet u er goed aan om deze te laten vervangen. Nieuwe ketels hebben een levensduur van minimaal 15 jaar, waardoor u de kosten van de nieuwe ketel al snel hebt terugverdiend.
 2. Muurisolatie: Het klimaat in huis zal een stuk verbeteren wanneer holtes in de spouw van de muren worden gevuld met spouwmuurisolatie. De verwarming van de woning zal gelijkmatiger verdeeld worden en dit heeft een gunstig effect op de warmtebehouding omdat ongeveer de helft van de warmte verloren gaat via de muren van niet-geïsoleerde huizen.
 3. Zolderisolatiedekens: Het plaatsen van zolderisolatiedekens op de vloer van de zolder is een makkelijke taak zodat de warmte in huis beter wordt vastgehouden. Het plaatsen van zolderisolatie kunt u eventueel zelf doen en zal zorgen voor ongeveer 15% minder warmteverlies.
 4. Vul openingen rond deuren en ramen: Door gaten op te vullen rond deuren en ramen zal het minder tochten in huis en kan de warmte minder goed ontsnappen. Ruimtes rond deuren en brievenbussen kunt u dichten door borstels te plaatsen en voor andere openingen kunt u tochtwerend materiaal gebruiken. Dit is een makkelijke doe-het-zelf klus, maar mocht u dit liever door een expert laten doen dan staan onze loodgieters van Loodgietersbedrijf Haarlem voor u klaar.
 5. Isolatie van de warmwatercilinder en waterleidingen: Door een goedgekeurde mantel rond de warmwatercilinder te plaatsen gaat u warmteverlies tegen met meer dan 75%. Loodgieter Haarlem kan u adviseren over de juiste isolatie voor uw warmwatercilinder.
  Door het isoleren van warmwaterleidingen stijgt de temperatuur van het water in de leidingen, waardoor er minder energie nodig is om het water op temperatuur te houden. Warmwaterleidingen kunt u het beste isoleren met hoogwaardige buisisolatiewikkel of glasvezelstroken.
 6. Dubbele beglazing: Dubbele beglazing zal de warmte in uw huis beter vasthouden en de kou buiten houden, waardoor u aanzienlijk bespaart in energiekosten.
 7. Installeer een kamerthermostaat: Met behulp van een kamerthermostaat kunt u bepalen welke omgevingstemperatuur moet worden bereikt door de Cv-ketel. Door bijvoorbeeld de kamertemperatuur met 1 ° C te verlagen kunt u ongeveer 10% op uw energiekosten besparen terwijl u zelf weinig verschil merkt van de temperatuurverlaging.
 8. Plaats thermostatische kleppen op de verwarming: U kunt thermostatische kleppen op de radiatoren plaatsen zodat alle kamers op de gewenste temperatuur blijven. Op deze manier kan de verwarming uitschakelen wanneer u naar bed gaat en inschakelen voordat u ‘s ochtends opstaat.
 9. Koop alleen energiebesparende apparaten: Wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft, let er dan op dat deze een groen label heeft.
 10. Gebruik gezond verstand: Denk er bijvoorbeeld aan om ‘s avonds de gordijnen dicht te doen, de ramen en deuren niet onnodig open te laten staan en meubels weg te houden van radiatoren. Gebruik alleen zoveel water als wat u echt nodig heeft en zet ‘s nachts de verwarming uit.

 

Loodgieter Haarlem

Voor meer energiebesparende tips of hulp met de isolatie in uw huis, neemt u gerust contact op met Loodgieter Haarlem!

https://loodgieter-haarlem.nu/
Delocatiefotograaf

Professioneel schoonmaakbedrijf in Alkmaar

Ons snelle schoonmaakbedrijf in Alkmaar zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat alles zal glimmen op de werkplek. We vinden het uiterst belangrijk dat alles namelijk schoon is. Het is daarom belangrijk dat de schoonmaak goed zal verlopen. Wanneer je jouw eigen personeel aanstelt om te gaan schoonmaken zal dat zonde zijn van hun werktijd. Zij kunnen beter hun tijd besteden in zaken waarvoor jij ze hebt aangenomen. Verder is het ook zo dat jouw eigen personeel waarschijnlijk niet erg veel ervaring zal hebben met schoonmaken. Om die reden is het dus beter om een professioneel schoonmaakbedrijf in Alkmaar in te schakelen, ons dus. Wij zullen er voor zorgen dat jouw kantoor zo schoon is als nooit tevoren.

De complete schoonmaak

In veel gevallen is het zo dat veel schoonmakers een paar plekken achterwege laten. Maar ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar is niet zo. Wij vinden het erg belangrijk om er vol voor te gaan, zodat geen enkele bacterie meer een kans heeft. Verder hebben we een aantal verschillende specialismen binnen ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar. Zo kunnen wij zonnepanelen reinigen, maar ook de vloer voorzien van bepaalde onderhoud. Een andere dienst die we aanbieden is schoonmaken in de horeca, dat is voor ons ook geen enkel probleem. Wat je ook van ons mag verwachten is goed sanitair onderhoud. Niks is zo fijn als een schoon sanitair. Dat zullen we dan ook voor je regelen. Daarnaast is het mogelijk om door ons glasbewassing uit te laten voeren.

Schakel ons direct in

Kan jouw bedrijf, kantoor of pand wel een professioneel schoonmaakbedrijf in Alkmaar gebruiken? Waar wacht je dan nog op? Schakel ons vandaag nog in. Ons inschakelen kan erg gemakkelijk door contact met ons op te nemen. Contact opnemen met ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar kan je doen door het contactformulier op de site in te vullen.Delocatiefotograaf

Mindfulness training in Apeldoorn voor het optimale resultaat

Kom in contact met jezelf met behulp van onze fijne mindfulness training in Apeldoorn. Mindfulness betekent simpelweg: leven met aandacht. Onze mindfulness training in Apeldoorn zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit. De mens is eenmaal al gewend om in gedachten steeds met andere dingen bezig te zijn, waardoor we heel veel dingen op de ‘automatische piloot’ doen. Deze gedachten gaan of over het verleden of over de toekomst. Met mindfulness ga je juist je aandacht richten op het heden. Mindfulness zorgt niet alleen voor meer focus, maar ook voor betere prestaties.

Train je aandacht met de mindfulness training in Apeldoorn

Tijdens de training mindfulness in Apeldoorn behandelen we eerst een stukje theorie, waarin we je uitgebreid uitleggen wat mindfulness precies is en wat de gedachtegang achter de verschillende oefeningen is. De training wordt vervolgens voortgezet met de verschillende mindfulness oefeningen. Het gaat uiteraard om het trainen van je aandacht door middel van yoga en zittende en bewegende meditatie-oefeningen. Het gaat om je aandacht op één punt te vestigen en daar te houden of telkens opnieuw er naar terug te brengen. De mindfulness training in Apeldoorn leert je de kleine dingen te zien, in elke situatie iets moois te herkennen en ervan te genieten.

Reageer bewust op situaties na de mindfulness training in Apeldoorn

Na het volgen van de mindfulness training in Apeldoorn zul je in staat zijn bewust te reageren op situaties, in plaats van automatisch. Je zult ook merken dat je minder stress ervaart en je meer van het leven zult genieten. We besteden ook aandacht aan het toepassen van het geleerde in je dagelijkse leven. Het is daarom ook de bedoeling dat je de oefeningen tijdens de training al in je dagelijks leven toepast. Volg de mindfulness training in Apeldoorn voor meer innerlijke rust en plezier in uw leven. Bent u geïnteresseerd in de training? Neem vrijblijvend contact met ons op.Delocatiefotograaf

Kies ervoor uw salarisadministratie te laten doen in Almelo

De snelle salarisadministratie in Almelo heeft te maken met berekeningen. Het maken van berekeningen neemt tijd in beslag en er moet ervoor gezorgd worden dat elke berekening correct is. Hij het maken van de berekeningen moet u geconcentreerd zijn en de volledige focus leggen op het geen voor u ligt. Indien u de tijd en expertise niet heeft, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de diensten van de  salarisadministratie in Almelo.

De salarisadministratie in Almelo neemt uw salarisadministratie volledig over

De salarisadministratie in Almelo neemt uw salarisadministratie volledig over en maakt de berekeningen voor u p de juiste en correcte wijze. De salarisadministratie in Almelo helpt en begeleid u ook graag op fiscaal gebied. De salarisadministratie in Almelo bekijkt de situatie samen met u, om op die manier meer inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Voor tijdelijke administratieve zaken is de salarisadministratie in Almelo ook beschikbaar.  U contact opnemen met de salarisadministratie in Almelo en informeren naar onze voordelige tarieven. Wanneer u de salarisadministratie in Almelo in vertrouwen neemt dan zullen we ervoor zorgen dat we uw bedrijf en uw administratie op een professionele manier zullen begeleiden en adviseren. De salarisadministratie in Almelo biedt u administratieve begeleiding, een duidelijk financieel uitgangspunt, passend fiscaal advies, waar nodig administratieve ondersteuning, houdt persoonlijk contact met u en ideaal voor startende ondernemers.

 

Contact opnemen met de salarisadministratie Almelo

De salarisadministratie in Almelo biedt startende ondernemers  vanaf het begin fase begeleiding, helpt met de opzet van de administratie, communiceert met de belastingdienst, stelt het ondernemingsplan en de financieringsaanvragen op. Hierdoor biedt de salarisadministratie in Almelo startende ondernemers de mogelijkheid om zich volledig te kunnen richten op de hoofdzaken van de onderneming, en kan de salarisadministratie in Almelo hen te allen tijde voorzien van passend advies.

Indien u benieuwd bent geworden naar de diensten die de salarisadministratie in Almelo u en uw bedrijf te bieden heeft, mag u altijd contact opnemen met ons. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met de salarisadministratie  in Almelo. Delocatiefotograaf

De gratis online kadasterkaart

Bij kadastralekaart.com vind je de gratis online kadasterkaart. Met deze kaart kun je de precieze grenzen opzoeken van zowel landen en steden als percelen. Dit is niet alleen leuk en praktisch, maar ook nog eens zeer handig. Met de gratis online kadasterkaart kun je namelijk ook het oppervlak van je eigen perceel vinden. Als je dit opvraagt kan je je eigen huis na lopen. Zo weet je bijvoorbeeld of de schuttingen wel correct geplaatst zijn en of de planten van de buren niet op jouw perceel staan. Erg handig dus. Er zijn nog veel meer dingen die de gratis online kadasterkaart interessant maken, lees vooral even verder.

De aankoop van een perceel

De gratis online kadasterkaart van kadastralekaart.com, kan ook van pas komen bij de aankoop van een perceel. Met deze kaart kan je namelijk het precieze oppervlak van elk perceel zien. Ook is het mogelijk eigendomsinformatie op te vragen, dit is uiteraard niet gratis, maar het is ook zeker niet duur. De informatie die je vindt op kadastralekaart.com is gewoon erg handig. Je weet altijd precies hoe groot de oppervlakte is en wat eraan gedaan mag worden. Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden, raden we je aan om het vergunningen rapport aan te vragen. Hier vind je namelijk alles over wat er wel en niet mag op het specifieke perceel.

Kadastrale perceelgrenzen

Het uiteindelijke doel van de kadasterkaart is het opzoeken van de kadastrale perceelsgrenzen. Hier is de site dan ook perfect voor. Het opzoeken van deze informatie is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens gratis. Dat maakt het niet alleen belangrijk, maar ook nog eens erg leuk. Vanaf nu af aan weet je precies hoe groot je eigen perceel is, of dat van anderen. Deze informatie is simpelweg erg handig om te hebben.

Delocatiefotograaf

De beste accu voor Hitachi gereedschap

De beste Hitachi accu eb1220bl is de beste accu die er is. Het is de eerste universele accu van Hitachi die op elk product  van het merk past. Het is het beste geteste product op het gebied van accu’s van het jaar. Hij is erg duurzaam en zuinig en kost niet veel, maar levert grote diensten en maken een einde aan kapotte accu’s.  En aan accu’s die kapot gaan en waar moeilijk een vervanger voor is. Omdat je de boor al een tijdje hebt en de accu misschien wel niet meer te krijgen is, en je echt gericht moet zoeken. Deze accu niet hij kan ook op oudere modellen van Hitachi. 

Voordelen van Hitachi accu eb1220bl

De Hitachi accu eb1220bl is een accu met er veel capaciteit en hoge voltage, die vrijwel de grootste boor van stroom kan voorzien. Hij past op alle apparaten van hitachi voor thuis klussers. Daarnaast is hij erg zuinig en kan bij een volle accu maar liefst 3 apparaten van stroom voorzien. Dit is bijna 2 keer zoveel al een normale accu, en gaat een volle accu maar liefst 8 uur mee. vanwege de hoge stroomcapaciteit hoef je niet voor elk apparaat dat je van Hitachi in huis hebt een accu te kopen vanwege zijn sterke vermogen en dat is natuurlijk weer goed voor de portemonnee. 

Uw Hitachi accu draadloos opladen

De accu  is bestaat uit twee delen en is en is draadloos op te laden. Zo krijg je bij de accu een plaatje die je kunt opladen en het enige wat je hoeft te doen is je accu erop te leggen. Het plaatje is ook draadloos mee te nemen maar dan moet hij wel vol zijn. Dan kun je tijdens je werk door je accu opladen. Een vol plaatje kan je accu twee keer opladen, en gaat dus lang mee. Daarnaast komt het ook met een gewone oplader en kun je heb dus ook gewoon met snoer opladen. Deze functie is een extraatje en hoef je er dus niet bij te nemen, want het kost natuurlijk wel wat extra. En we snappen ook dat als je af en toe klust je niet zoveel aan een accu wil besteden. 

 

Delocatiefotograaf

Op Zoek naar de beste op maat gemaakte deuren?

Dan bent u bij de mooiste Taatsdeur aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van deuren die u zelf kunt samenstellen. Een deur kan best bepalend zijn voor de uitstraling van uw huis. Zo kan het u interieur afmaken maar ook verpesten doordat de deur niet bij de inrichting past. Wij geven de juiste adviezen en maken voor u de ideale deur op maat geheel naar uw wensen. Onze deuren zijn van goede kwaliteit en worden met de beste apparatuur gemaakt. Door onze werknemers met veel ervaring. 

U duur zelf samenstellen 

Bij ons kun je vrijwel alles zelf kiezen, om te beginnen het soort deur en materiaal. Zo maken wij Houten deuren, aluminium en ijzeren deuren. U kiest zelf het aantal vlakken voor de deur, en de structuur van de duur. Zo kun je natuurlijk een deur nemen die vlak is maar ook waar sierlijke dingen in gegraveerd zijn. Bij ons hebben we veel stijlen glas zo kun je bij ons geblindeerd glas nemen maar ook doorzichtig en dubbelglas. De kleur is natuurlijk ook belangrijk en maakt een deur af. Handvaten kunt u bij ons ook uitzoeken, en kunnen ook gespoten worden. En tot slot de sloten zo wilt u vaak de de badkamerdeur op slot kan en die van de wc. De deur naar de kamer hoeft natuurlijk niet op slot te kunnen.

Extra’s service en diensten

Naast het maken en ontwerpen van uw deur, komen wij hem ook plaatsen en brengen. Dit zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het zo dat we deuren ook spuiten en repareren. Zo hoeft u bij ons niet perse een nieuwe deur te kopen. Als u deur gewoon nog goed en mooi is dan kunt hem ook laten scheuren en spuiten door ons of er andere handvaten op laten zetten. Ook komen we aan huis voor reparatie of kunt u de deur langs brengen. Denk aan scharnieren die los zitten of krassen en deuken ontstaan door kinderen of huisdieren. Wij kunnen deze gaten opvullen en met de juiste lak aanstippen en mooi maken.