Home » Bruidsfotografie

Categorie: Bruidsfotografie

Maak je tuin zomerproof

De zomer is eindelijk hier. Ze heeft even op zich laten wachten, maar we kunnen eindelijk weer lekker naar buiten. Bij de zomer hoort natuurlijk het BBQ’en, een parasol opzetten en lekkere cocktails drinken. Om deze dingen te doen, zou het natuurlijk top zijn als je tuin deze dingen ook allemaal toelaat. In dit artikel lees je een aantal tips over hoe je je tuin helemaal zomerproof kan maken.  

Allereerst is het een goed idee om te zorgen dat al je plantjes in de tuin een goede plek krijgen. Denk er hierbij aan dat de plantjes die veel zon nodig hebben, op een zonnige plek staan en dat de plantjes die meer schaduw nodig hebben ook in de schaduw staan. Op deze manier zullen al je plantjes krijgen wat ze nodig hebben en zullen ze zo lang mogelijk mooi blijven staan.  

Ten tweede is het in de zomermaanden ook een leuk idee om een vijver aan te leggen in de tuin. Dit is een perfecte plek om even af te koelen, als je er geen vissen in hebt tenminste. Een vijver aanleggen klinkt simpel, maar het is best veel werk. Je hebt een goede vijverpomp en vijverfilter nodig. Ook moet je alles goed schoonhouden. Je krijgt er natuurlijk ook wat voor terug. 

Verder is het altijd fijn om wat schaduwplekken in je tuin te hebben. Dit kan je doen door een simpele parasol neer te zetten, maar dit staat niet altijd even leuk. Je kan ook als een alternatief een oud laken of een oud tafelkleed ophangen. Deze zal dan dienen als schaduwdoek. Het staat een stuk leuker en je hoeft geen rekening te houden met die paal die in de weg staat.  

Zorg voor een mooie plek voor de BBQ. Wat is nou een zomer zonder gezellige BBQ met alle vrienden en familie in de tuin? 

http://waterpompshop.nl

Bruiloft Videografie Tips – Hoe schiet je de beste bruiloft video’s

Met klanten die bereid zijn om maar liefst 5000 euro te betalen voor de beste trouwvideo’s, is het geen wonder dat fotografen die net uit de film school komen, massaal naar de lucratieve industrie van videoproductieservices gaan.

U hoeft echter geen duizenden euro’s te betalen aan een filmschool om aan de slag te gaan met de productie van bruiloftsvideo’s. Er is een ding dat internet heet om video-tips te krijgen over hoe je de liefste trouwvideo’s voor je klanten maakt.

De bruilofts-videografie checklist

Het maken van een trouwvideo kost tijd en veel planning. Videografen moeten binnen budgetbeperkingen werken en tegelijkertijd de best mogelijke video produceren – niet altijd een gemakkelijke mix! De eerste stap naar succes van het huwelijksvideo is om met diegenen te spreken die de leiding hebben over een bruiloft. Vaak omvat dit niet alleen het verloofde paar, maar ook ouders, bruiloftcoördinatoren en vrienden.

Uiteindelijk is het doel van een trouwvideo het vastleggen van het thema van de bruiloft vanuit het perspectief van een kunstenaar. Neem vóór de grote dag de tijd om de locatie te bezoeken, begrijp hoe gebeurtenissen op de trouwdag verlopen en ontdek welke apparatuur je nodig hebt.

Eén camera of twee?
Poging om met één camera een bruiloft te maken, is moeilijk. Een enkele camera biedt mogelijk niet alle hoeken en opnamen die u moet vastleggen. Binnen een bepaald gebied op de dag van een bruiloft, gebeurt er een aantal dingen. Jouw taak is om al deze dingen op te nemen, allemaal tegelijk. Zo komen de meeste bruiloftsfilmers op een trouwlocatie met meer dan één camera op sleeptouw.

De beste camera’s voor bruilofts-videografie

Het belangrijkste om te overwegen bij het maken van de mooiste trouwvideo’s is de juiste versnelling, en natuurlijk moeten alleen de beste camera’s worden gebruikt. Voorbij zijn de dagen waarop bruiloft videografen zouden ronddwalen de locatie met omvangrijke camcorders en lichten, terwijl de bengelende draden van hun apparatuur zou de bruiloft locatie veranderen in een geïmproviseerde studio.

Voer hedendaagse camera’s in, zoals de Sony FS7, de A7Sii of de 5D Mark III en het scenario voor bruiloftsvideo’s is voor altijd ten goede veranderd. Het maken van een filmische huwelijksvideo is nu gemakkelijker dan ooit, dankzij deze wonderen van engineering en beeldverwerking die de taak zo veel gemakkelijker maken.

Wil je toch maar iemand inhuren om je trouwvideo’s te laten maken? Neem dan een kijkje bij State Of Dreaming!

Irritaties in het verkeer

Als je wel eens in de auto zit zul je vast wat irritaties hebben. Of dit echt door het verkeer komt of door je ochtend humeur, het is vervelend. Er zijn talloze irritaties waar jij last van kunt hebben in de auto. De meest voorkomende irritaties in het verkeer lees je hier in dit artikel.

Zo heb je mensen die zich totaal niet aan het snelheidslimiet houden. Je hebt de mensen die juist veel te hard rijden. Ze willen altijd langs je inhalen en doen erg gehaast. Misschien nog wel erger zijn de mensen die juist niet hard genoeg rijden. Ze rijden bijvoorbeeld 50 waar je een stuk harder mag rijden. Op een weg met een baan kun je dan niet inhalen en je wilt ook niet bumperkleven. Een Achteruitrijcamera helpt bij het in de gaten houden van verkeer achter je. Soms zie je op de achteruitrijcameras dat mensen je willen inhalen terwijl dat niet kan. Ze willen dus harder rijden terwijl je al op het limiet rijdt.

Een andere grote ergernis is mensen die bellen in de auto. Vaak zijn dit mensen in dure auto’s die denken boven de regels te staan. Het is gevaarlijk omdat je niet twee handen aan het stuur hebt. Een andere grote irritatie is dat mensen geen knipperlicht gebruiken. Ze laten dus niet weten waar ze naar toe gaan. Ze zijn dus te lui om het aan te geven. Dit is erg gevaarlijk.

Gelukkig zijn er niet veel mensen meer die dit doen, maar je ziet ze nog wel eens: mensen die huna afval of sigaretten uit het raam gooien. Dat je iets drinkt of dat je rookt in de auto moet je zelf weten. Je hebt daar namelijke alle recht op. Echter is het erg associaal om vervolgens peuken of ander afval uit het raam te gooien. Een andere grote ergernis onder bestuurders is dat mensen op het laatste moment invoegen.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Libido verhogende kruiden

Als je problemen hebt met je libido is dat erg vervelend. Er zijn gelukkig veel oplossingen om dit te voorkomen of op te lossen. Het is namelijk vaak een mentaal probleem maar met gezonde voedingsstoffen is dit ook op te lossen. Zo zijn er verschillende kruiden die kunnen helpen bij het verhogen van het libido als je last hebt van een Erectiele dysfunctie.  Een aantal kruiden die kunnen helpen zie je hieronder.

Ashwagandha helpt bij zowel mannen als vrouwen. De werking is alleen anders. Bij mannen als vrouwen verlaagt het de stress aanzienlijk. Je wordt er relax van waardoor je beter kunt presteren. Cortisol is de stof die er voor zorgt dat jij stress krijgt. De kruid zal deze stof blokkeren. Hierdoor zal het libido verhogen bij de man. Je bent meer vruchtbaar en verlaagd dus de stress. Bij vrouwen geeft het meer voldoening en je kunt langer door gaan. Je hebt deze kruid ook in supplementen en Libidopillen. Zo kun je de stof heel snel innemen. In Zuid Amerika is de kruid damiana populair. Dit heeft een goede werking op het orgaan en filtert urine maar het libido verhoogd er ook door.  Er zitten wat werkzamen stoffen in waaronder cafeïne wat allemaal factoren zijn die meehelpen zodat jij langer door kunt gaan. Om het libido nog meer te stimuleren kun je tribulus terrestris gebruiken. Dit zorgt er voor dat de bloedvaten wat wijder worden. De bloeddruk zal lageren worden zodat het bloed makkelijker kan stromen naar de plek wat helpt bij het libido verhogen. Het kan ook de androgene receptoren in de hersenen stimuleren. Allemaal positieve dingen om het libido dus te verhogen. Van de kruid suma zul je meer energie kunnen krijgen. het werkt net als ginseng terwijl de plant heel anders is. Het gewenste resultaat is echter hetzelfde.

https://www.libidoforte.com/

Leuke accessoires

Gadgets zijn leuk om mee te spelen en zeker ook handig voor bijvoorbeeld in de auto. Tegenwoordig heb je overal wel gadgets voor nodig, zo ook voor in de auto. In dit bericht zul je een aantal tips lezen die je zeker wel in de auto zou moeten hebben.

De eerste is een dashboard camera. Op youtube heb je vast wel de filmpjes gezien van mensen die in hun auto rijden en iets geks filmen. Ze doen dat niet voor niets. In sommige landen moet je voor de verzekering beelden laten zien als er een ongeluk is gebeurd. In Nederland hoeft dit niet maar het is wel leuk om er eentje te hebben zodat je kunt filmen waar je hebt gereden. Een Achteruitrijcamera nemen is ook erg leuk maar vooral om veiliger te kunnen rijden. Met deze camera kun je eenvoudig achter je kijken wat er gebeurd. Als je dan naar achteren rijdt of moet inparkeren kun je alles makkelijk zien via de monitor op het dashboard. Nieuwe auto’s hebben dit ingebouwd maar als je dit nog niet hebt kun je er zelf een los kopen.  In sommige landen is het zelfs al verplicht te nemen omdat het aantal ongelukken minder is. Achteruitrijcamera kopen? Kijk dan op internet voor goede aanbieders van deze camera’s. Een GPS tracker is ook een leuke gadget voor in de auto.  Je kunt dan zien waar je hebt gereden maar het is ook handig als je de auto uitleent. Dan kun je namelijk kijken waar diegene heeft gereden toen je de auto uit had geleend. Een drop stop is ten slotte ook handig om in de auto te hebben. Deze kun je tussen de stoel schuiven zodat er niets tussen valt. Dit kan namelijk best vaak gebeuren en het is ook erg lastig om de spullen er weer tussen uit te grijpen.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Nederlanders maken plaats voor nieuw speelgoed

Het is weer bijna tijd voor het heerlijk avondje: 5 december is het Sinterklaas avond en dan mogen er weer cadeautjes worden uitgepakt. Dit betekent dat er weer speelgoed ingekocht moet worden. Dit is ook te zien op Marktplaats, de online tweedehands winkel waar je zelf spullen kunt aanbieden. Gemiddeld genomen worden er 50.000 advertenties per week geplaats in heel Nederland. De laatste paar weken was dit echter bijna 140.000 advertenties. Dit komt door Sinterklaas avond wat er aan zit te komen. Vergeleken met dezelfde periode in 2011 is er een stijging. Mensen willen dus meer van hun oude speelgoed en andere spullen af of geld te gebruiken om nieuwe cadeautjes te kopen.

De Feestdagen kunnen een duur geintje zijn voor veel gezinnen die niet veel te besteden hebben. Ze zoeken dus manieren om op goedkope manier aan speelgoed te komen voor de kinderen. Via Marktplaats speelgoed aanbieden en kopen is dus een goede optie voor goedkoop speelgoed. Wil je nog minder geld kwijt? Ga dan naar een kringloopwinkel in de buurt. Zij hebben hier rekening mee gehouden. Veel mensen met kinderen die geen speelgoed meer gebruiken zullen hun speelgoed daar kwijt willen. Voor arme gezinnen die naar de Voedselbank gaan kun je ook daar buitenspeelgoed halen. Als je dus je voedselpakket ophaalt kan daar wat speelgoed bij als er geen andere optie voor is. Wil je zelf speelgoed kwijt? Breng dit dan naar de kringloop in de buurt of een Voedselbank. Meestal worden grote speeltoestellen hout niet aangeboden maar wat kleiner speelgoed voor binnen wel. Het is overigens wel opvallend dat dit jaar mensen eerder zijn begonnen met speelgoed inslaan. Een kwart van de mensen in Amerika schijnen in oktober al bezig te zijn met speelgoed voor de feestdagen in te slaan. Nederlanders beginnen ook al eerder met speelgoed inslaan. Mensen letten ook iets minder op de centjes. De economie is er weer boven op wat betekent dat mensen eerder geneigd zijn meer geld uit te geven en dit is een goed teken. Geld moet rollen en dat zal rond de feestdagen zeker gebeuren.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

Wel of niet uitbesteden

Als ondernemer wil je het liefste alle zelf doen omdat je alles in hand wilt houden. Toch is het soms handig om iemand te gebruiken die je ergens goed mee kan helpen. Neem bijvoorbeeld een accountant. Deze kennis heeft niet iedereen beschikbaar en daarom is het uitbesteden van die werkzaamheden niet raar om te laten doen.

Uitbesteden van werk kan veel voordelen hebben. Door bepaalde zaken uit te besteden die veel tijd kosten kun je je daardoor meer richten op activiteiten waar het bedrijf op draait, en om omzet te draaien. Dit zal dus uiteindelijk in kosten besparen omdat je je meer kan focussen op de core business. Geld is dus de belangrijkse drijfveer voor uitbesteden. Denk aan een loonbureau die dit voor je doet. Dit kost veel tijd en uiteindelijk dan ook geld. Expertise is ook een belangrijke factor om voor outsourcen te kiezen. Een bedrijf kan gebrek aan kennis hebben over bepaalde zaken. Je zou daar speciaal iemand voor in dienst kunnen nemen maar wellicht zijn het tijdelijke taken. Dan kun je voor outsourcen kiezen. Gebrek aan middelen kan ook een factor zijn. Denk aan administratieve activiteiten waar helaas geen kennis van is. Je kunt daar ook kennis over opdoen, maar ook dit kost veel tijd en dus ook geld. Het nadeel is wel dat er gebrek aan controle is. Verder gaat het op korte termijn wel veel geld kosten. Uitbesteding is namelijk wel duurder dan iemand in dienst die deze activiteiten op zich kan nemen. Voor korte projecten of werkzaamheden is het wel goedkoper, maar op langer termijn niet meer. Je moet de voor en nadelen dus wel op een rijtje zetten.

Gelukkig komen er wel veel tools op de markt die veel tijd besparen. Denk aan de manager self service waarmee je veel zaken kan bekijken en wijzigen. Dit had normaliter uitbesteden moeten worden maar dat is nu niet meer nodig.

http://www.cbbs.nl/

Originele sportieve bezigheid

Ben je een beetje klaar het constant hardlopen of in de sportschool aan cardio te doen? Dan is er een heel leuk alternatief, namelijk trampoline springen. Je hebt het vast wel eens gedaan omdat het op sommige plekken kan, maar om het als sport te doen? Dat is zeker mogelijk! Trampoline springen is namelijk erg gezond voor je. Het versterkt allereerst je spieren omdat je best veel kracht zet. Daarnaast wordt je reactievermogen verbetert omdat goede focus heel belangrijk is bij het springen. Als je even niet oplet kun je er af vallen of komen de sprongen niet meer uit. Je wordt er ook vrolijk door. Dit is onderzocht en je wordt er vrolijker van dan bijvoorbeeld hardlopen. Dit komt waarschijnlijk doordat je in de lucht hangt wat een kick kan geven. Het kan zelfs depressies bestrijden.

Wil je zelf een trampoline aanschaffen? Dat is zeker mogelijk. Zorg er wel voor dat je een ruime tuin hebt waar die past. Je kunt bijvoorbeeld een Flat ground trampoline kopen. Deze is op hoogte van de grond dus staat niet op poten op een meter hoogte. Je moet dan wel eerst een gat graven zodat de trampoline er in past. Als je er een op poten hebt raad ik aan veiligheidsnetten kopen. Als je er dan bijna af valt kunnen de netten je opvangen. Op die manier voorkom je nare ongelukken want als je er af valt kan dat flink pijn doen. Zeker als je hoog springt. Trampoline springen is dus heel leuk. Als je je focust op het plezier hebben is het veel leuker dan het saaie hardlopen. Het maskeert ook het gevoel dat je hard moet werken. Verder scheelt het ook erg in blessures. Twintig minuten springen op een trampoline is net zo goed voor je als twintig minuten hardlopen maar de kans op blessures is dus kleiner en je voelt je beter.

https://www.trampolines.nl/

Vermoeid uiterlijk

Misschien heb je al een tijdje last van een vermoeid uiterlijk. Dit kan komen door te weinig slapen of omdat je te hard werkt. Het kan ook uit zichzelf komen. Je kunt er dan weinig aan doen maar je wilt het wel verhelpen. Ik zal een aantal tips geven waardoor je dit kan verminderen of helemaal kan laten verdwijnen.

Je zou kunnen kiezen voor een botox behandeling. Rimpels kunnen namelijk een vermoeid uiterlijk geven. Je kunt er weinig aan doen dat je ze krijgt, maar ze zijn door een behandeling met botox goed te verhelpen. De botox wordt namelijk in het spierweefsel gespoten waardoor de spieren losser worden en zo zullen de rimpels verdwijnen. Je zult direct zien wat voor resultaat je hebt en het gezicht zal er een stuk uitgeruster uit zien. Je kunt er ook voor kiezen om een koude vochtige doek op jouw gezicht te leggen. Dit kan bijvoorbeeld een washandje zijn. Voor extra effect kun je er ijsklontjes in doen voor een ijskoud doekje. Je gezicht zal er wakker van worden dus het resultaat heb je heel snel. Je kunt er ook voor kiezen om de huid te masseren. Dit kun je zelf doen maar ook door een specialist laten doen die daar veel verstand van heeft. Dit kan worden gedaan met middeltjes en resulteert in een frisse blik. Je zult er direct wakker en vrolijk uit zien. Je zou er voor kunnen kiezen om regelmatig naar een schoonheidsspecialiste te gaan zodat je continue een mooie huid hebt. Je zou ook kunnen kiezen voor fillers in wangen. Als je ingevallen wangen hebt is dit een hele goede keuze omdat de fillers er voor zorgen dat je volle wangen hebt. Dit zorgt er direct voor dat je geen vermoeid gezicht meer hebt. Zoek naar een goede kliniek op het internet. Ik raad zelf Faceland aan die hier in is gespecialiseerd net als in botox behandelingen.

https://faceland.nl/

Vitaliteit werknemers

Als werkgever is het belangrijk te kijken naar de vitaliteit van de medewerkers. Een mindere vitaliteit zorgt voor mindere prestaties op de werkvloer. Iets wat juist heel belangrijk is als je de leiding hebt over een organisatie. Je wilt deze vitaliteit dan ook opkrikken op wat voor manier dan ook. Vitaliteit medewerkers wordt steeds belangrijker voor een bedrijf. Je wilt je steeds beter onderscheiden van de rest van de concurrentie en dan moet je kijken op vlakken waar andere bedrijven nog niet naar hebben gekeken. Zorg voor medewerkers is dus heel belangrijk. Hoe hoger de vitaliteit van de werknemers is, hoe meer energie er is wat leidt tot hogere prestaties en meer tevreden werknemers. Als werknemers niet tevreden over hun werk omgeving zijn leidt dit tot mindere prestaties.

Om de vitaliteit te meten zou je een Medewerkertevredenheidsonderzoek (MTO) kunnen doen. Dit is een onderzoek onder alle medewerkers om te kijken of zij wel tevreden zijn over hun werk. Dit kun je op verschillende manieren doen, maar de meest voorkomende manier is door een soort vragenlijst te sturen. Hier kun je de onderwerpen aankaarten die je als ondernemer wilt onderzoeken. Ook kun je wat open laten voor wat ze zelf kunnen vertellen. Wellicht komen er goede ideeën en feedback uit wat je weer kunt gebruiken bij het verbeteren van de organisatie zodat iedereen tevreden wordt.

Je kunt ook kiezen voor een vitaliteitscoach. Zo een coach helpt uw medewerkers bij het aanleren en volhouden van een gezond leefpatroon. Wellicht zijn er medewerkers die ongezond leven wat ook zorgt voor mindere werkprestaties. Een vitaliteitscoach helpt niet alleen de werknemers maar ook werkgever. Dit heet vitale leiderschap. Leidinggevenden hebben een voorbeeldfunctie. Als zij zich goed gedragen zullen de werknemers dat ook doen. Een goed begin, begint dus bij de werkgever. Energiemanagement is een strategische keuze en op die manier kun je de concurrentie voor blijven.

https://carrierepoort.nl/