De Locatie Fotograaf
Image default
Fotografie

De photobooth van Propfun was precies wat we zochten

Als ik de photobooth van Propfun niet had gehad, dan was het feest een stuk saaier geweest. Ik ben een trotse eigenaar van een onderneming die al meer dan 50 jaar bestaat. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarom besloot ik om een groot feest te geven op locatie met daarbij een karaokebar en andere dingen om te doen. Maar ik wist niet wat ik als extra entertainment kon doen. Totdat een goede collega van mij kwam met een photobooth.

Bij Propfun een photobooth huren

We vonden het allemaal een goed idee om een photobooth ergens te gaan huren, bijvoorbeeld bij Propfun. Het zou dan nog een leuker feest worden en konden we ook nog eens leuke herinneringen maken voor op de galerij van het kantoor. Maar we moesten er eerst nog eentje vinden voor het feest. Na een tijdje zoeken via het internet kwam ik bij de website Propfun. Daar zagen we dat we voor een goede prijs een photobooth konden huren. Dus namen we zo snel mogelijk contact op met het bedrijf en hadden ook snel iemand aan de lijn. We konden daar meteen een afspraak maken voor welke datum we hem nodig hadden en voor hoe lang.

Het beste feest ooit!

Op de dag van het feest waren we druk bezig om alles klaar te zetten. Ook de medewerkers van Propfun waren ruim op tijd aanwezig bij ons. Ze tilde de machine op de plek waar hij moest zijn. Wij hielpen hen mee, omdat het ding best zwaar was. Daarna kregen een volledige instructie hoe het allemaal verder zou verlopen en hoe we hem konden gebruiken. Op het einde voor ze weggingen deden ze nog een test en hij was ready to go! Het was echt een top feest met onvergetelijke momenten die we door de leuke foto’s niet meer zo snel vergeten.

Contact

Wilt u meer weten over de photobooths van Propfun en hoe u zelf deze kunt reserveren? Bekijk dan eens de website www.propfun.nl voor meer informatie over alle soorten producten en diensten die zij kunnen leveren aan u.