Home » Dienstverlening

Categorie: Dienstverlening

Delocatiefotograaf

Altijd een schoon huis of bedrijf

Met schoonmaakbedrijf Hengelo in dienst hoeft u nooit meer bang te zijn dat uw huis vies is. Wij kunnen wekelijks of maandelijks bij u langs komen om te zorgen dat alles wordt onderhouden. We kunnen natuurlijk de basis werkzaamheden doen, zoals stofzuigen en dweilen. Daarnaast kunnen we ook langs komen voor maandelijks onderhoud, zoals het lappen van de ramen of het diep reinigen van de vloer met speciale apparaten. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u uw huis of bedrijf schoon aantreft en hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte gasten of klanten. Ideaal toch?

De hele dag door beschikbaar

Schoonmaakbedrijf Hengelo staat de hele dag voor u klaar. Wij kunnen altijd langskomen wanneer het u uitkomt. Als u andere werktijden heeft dan normaal, kunnen wij met u meebewegen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u geen schoonmaakbedrijf kan inhuren door uw afwijkende werktijden. Het kan voor ons nooit te vroeg of te laat, wij willen altijd bereikbaar zijn voor u. Dat is wat ons onderscheidt van anders schoonmaakbedrijven. Wij geven echt om onze klanten. Ons grote doel is om u zo blij mogelijk te maken en zoveel mogelijk stress bij u weg te nemen door altijd te zorgen dat uw huis schoon is.

Betaalbaar voor iedereen

Wat ons ook onderscheidt is onze prijs. Een schoonmaakbedrijf huren wordt vaak gezien als iets wat alleen rijke mensen kunnen doen, maar dat is absoluut niet waar. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten, dus wij hebben hier onze prijzen ook op aangepast. Afhankelijk van de diensten die wij voor u moeten verrichten, is het vaak goed te betalen. Ook wanneer u leeft van een minimumloon of uitkering. Soms wordt het schoonmaken ook vergoed als u kunt aantonen dat u het niet zelf meer kunt doen. Dit moet u aanvragen bij uw eigen gemeente, wij zullen dan kijken wat we kunnen doen voor u.

 

Delocatiefotograaf

Een tolk Engels om taalbarrières te voorkomen

Zoekt u een tolk Engels? Dan bent u hier op het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten. Wij bieden bijvoorbeeld aan uw documenten te vertalen, een van onze tolken in te schakelen of trainingen te geven. Hierdoor kunt u eenvoudiger contact leggen met klanten en zakelijke partners in het buitenland. Zo wordt het voor jou makkelijk om op jouw producten of diensten succesvol aan te bieden in het buitenland. Vooral een tolk Engels kan dan vaak pas komen, in vele landen wordt inmiddels Engels gesproken, vooral in gesprekken met zakenpartners of potentiële klanten is dit vaak het geval.

Ook vertaaldiensten mogelijk

Naast onze diensten als tolk Engels, is het ook mogelijk om van onze vertaaldiensten gebruik te maken. Hierbij vertalen wij uw documenten van Nederlands naar het Engels en andersom. Dit is zelfs voor juridische en medische teksten geschikt. Onze vertalers zijn echte erkende experts en zij zijn bekend met alle vaktermen. Tevens staan wij garant voor de kwaliteit doordat onze vertalingen zowel in woord als schrift doordat zij taalkundig en inhoudelijk correct zijn. Deze vertaaldiensten zijn dus goed te combineren met een tolk Engels om de alle zakelijke acties succesvol in het Engels te ondernemen.

Maak gebruik van onze taaldiensten

Onze tolk Engels kan jouw bedrijf ondersteunen tijdens zakelijke bijeenkomsten, evenementen en trainingen. Bovendien is het ook mogelijk dat onze tolk jullie bijstaat aan de telefoon. Het is zelfs mogelijk dat onze tolken uw telefoon tijdelijk overnemen. Door deze tolkdiensten te combineren met ander vertaalwerk kunt u gemakkelijk ondernemen in het buitenland en communiceren met zakelijke relaties. Engels is volgens ons ook de taal om in te opereren, aangezien dit de meest gesproken taal is wereldwijd. Dit geldt ook voor het bedrijfsleven. Naast onze diensten als vertaler en tolk Engels bieden wij ook trainingen aan. Zo maken we je klaar om zelf contact te hebben met het buitenland.

 

Delocatiefotograaf

De tolk die u nodig heeft

Wanneer het gaat om een professionele tolk in Engels bent u bij ons aan het juiste adres want wij de beste tolken van het westelijk halfrond. Niks is zo irritant als een spelfout maken of een slechte uitspraak en u wilt dan ook niet dat dit bij een zakelijke afspraak gebeurd. Het komt onprofessioneel over en kan schadelijk zijn voor het doel van het gesprek. Daarom is het altijd goed om een tolk in te huren die de engelse taal erg goed kan. Ideaal dus wanneer u een meeting heeft met een engelsman maar zelf geen engels kan. Tolk die engels praat is dan de aangewezen persoon voor deze taak van te voren bereid hij zich voor en zorgt hij ervoor dat een gesprek soepel verloopt. Op deze manier krijgen beide partijen wat ze willen en is het niet zo dat dingen over het hoofd worden gezien. En dit allemaal dankzij de engelse tolk die alle in en out van de engelse taal als zijn of haar broekzak kent. 

Nooit meer een miscommunicatie 

Doordat je altijd een persoon hebt die het gesprek voor je vertaald is er gewoon geen kans op een miscommunicatie. En bent u altijd zo goed mogelijk op de hoogte van wat er in het gesprek wordt gezegd het laatste wat u wilt is dat er iets over het hoofd gezien wordt. En dat is iets wat u niet wilt helemaal als het om erg veel geld gaat. Maar niet alleen voor gesprekken zijn wij de aangewezen persoon, ook voor het vertalen van document en briefen zijn wij er voor jouw onderneming. Ben jij nog geïnteresseerd in de tolk Engels dan kunt u telefonisch contact zoeken met deze man. Of een mail sturen dat kan natuurlijk ook. 

Delocatiefotograaf

Met de hoogwerker keuring van de ekh.nl weet je zeker dat je op een veilige manier werkt

Uitvoering van de hoogwerker keuring door een specialistische keurmeester. Het doel dat zij hebben met het uitvoeren van de keuringen is allereerst natuurlijk om te zorgen dat iedereen veilig kan werken en geen gevaar loopt wanneer iemand bij een hijskraan in de buurt komt. Het werk moet op een goede en juiste manier worden uitgevoerd en hierbij moet rekening gehouden worden met diverse bronnen van veiligheid. Het gaat hierbij om het naleven van normen en wetten door bedrijven die werkzaam zijn met hijs- en hefmaterialen. Er wordt niet alleen maar toezicht gehouden, maar het gaat om het houden van een hoogwerker keuring om zo te kijken of iedereen op een veilige manier te werk gaat. Onder de EHK vallen diverse keurmeesters die zich hebben gespecialiseerd in dit vakgebied. Het gaat daarbij om het keuren van de materialen boven de haak en het keuren van de materialen die zich onder de haak bevinden.

Doel

Het doel, het streven naar maximale veiligheid, wordt door de hoogwerker keuring van ekh.nl gewaarborgd. De klanten worden ervan verzekerd dat alles wat wordt gecontroleerd door een van de ingezette keurmeesters, ook allemaal naar waarheid wordt gekeurd en heel netjes wordt gedaan. Alles wordt voor je in een rapport opgenomen, zodat je precies kunt zien aan welke eisen je wel en niet voldoet. Aan de hand daarvan kan je stappen ondernemen om te zorgen dat de veiligheid wel optimaal wordt. De hoogwerker keuring geeft je daarmee inzicht in je eigen apparatuur.

Keurmerk

Het hebben van een keurmerk van de EKH die je krijgt na een hoogwerker keuring is verplicht. Je moet minimaal een keer per jaar een keuring laten uitvoeren om te kijken of alles nog in orde is en in een goede staat verkeerd, gebeurt er iets in het bedrijf en heb je al langer dan een jaar geen keuring uitgevoerd, word je daarvoor aansprakelijk gesteld. Je hebt een verantwoordelijkheid als bedrijf en daarom moet je voldoen aan deze eisen. Je wilt niet dat mensen gevaar lopen en daarom is het doen van een jaarlijkse keuring tegenwoordig een verplichting. 

Delocatiefotograaf

Het belang van vakantie

Een onderzoek heeft aangetoond dat mensen die lange tijd geen vakantie nemen vaker ziek zijn. Een vakantie is dus erg belangrijk voor je, maar waarom?

Ontspannen

Het leven draagt veel stress met zich mee, daarom is het goed om af en toe even goed te ontspannen. Het is waar dat je dat in het weekend ook kunt doen. Toch heeft een vakantie een groter effect. Doordat je een aantal dagen helemaal aan het ontspannen bent, vermindert je stress meer en kun je daarna beter aan de slag. Er is zelfs bewezen dat op vakantie gaan helpt bij burn-out verschijnselen. Voel je dus niet schuldig om er even tussenuit te gaan, het is belangrijk voor je lichaam.

Buitenlucht

Een reden dat op vakantie gaan goed voor iemand is, is dat we op vakantie veel meer in de buitenlucht te vinden zijn. We maken meer (stads)wandelingen, gaan naar het strand of zitten bij het zwembad: veel vakantieactiviteiten hebben met de buitenlucht te maken. Daarom is het heel goed om in de koude wintermaanden op vakantie te gaan.

In de Nederlandse zomer zijn veel mensen vaker buiten te vinden: ze zitten even op het balkon of in de tuin, fietsen meer en gaan sneller even wandelen. Tijdens de wintermaanden is dat veel minder. Door de kou willen de meesten niet langer buiten zijn dan absoluut noodzakelijk is. 

Zonvakantie in februari

Op Zonvakantie-februari.nl vind je een lijst met warme vakantiebestemmingen voor de koude wintermaand februari. In een handige tabel kun je zien wat de gemiddelde temperatuur is in die maand en wat de neerslag verwachting is. Ook de vlieguren staan aangegeven. Op die manier kun je kiezen voor de vakantie die het best bij jou past. Geniet van de belangrijke ontspannende en zelfs genezende werking van een vakantie in deze grauwe maanden.

Delocatiefotograaf

Wat zijn medische vertalingen?

Wat zijn medische vertalingen? Medische vertalingen zijn medische documenten vertaald in een andere taal. Heeft u bijvoorbeeld een patiënt die de Nederlandse taal lastig vind, maar spreek jij zijn of haar moedertaal niet? Dan is de communicatie erg lastig en zal het ook moeizaam verlopen. Je wilt natuurlijk wel dat jij en je patiënt elkaar goed hebben begrepen. Dankzij medische vertalingen uit te laten besteden aan een professioneel vertaalbureau is er van miscommunicatie geen sprake meer. Jij en je patiënten kunnen elkaar nu duidelijk begrijpen. Het is namelijk van groot belang dat medische teksten op de juiste manier vertaald worden, je hebt het immers over het leven van een ander. Het zou namelijk een schande zijn wanneer de dossiers op een verkeerde manier zijn vertaald en daardoor de verkeerde informatie bij de patiënt terecht komt. taalbarrières komen vaak voor met een oudere generatie met een niet-westerse achtergrond. Maar ook zij hebben soms medische hulp nodig.

Iedereen van de juiste informatie voorzien

Medische vertalingen zijn zo te lezen belangrijker dan je dacht. Het is echt belangrijk dat een Nederlands dossier op de juiste wijze wordt vertaald naar een andere taal. Ook de medische begrippen moeten juist vertaald zijn, misschien staat het wel helemaal in de verkeerde context en snapt de ontvanger er niets van. Zorg er daarom voor dat je medische vertalingen zijn vertaald door een beëdigde vertaler. Schakel op tijd een vertaalbureau in die medische vertalingen op de juiste manier kan uitvoeren. Misschien gaat het wel om levensbelang en dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben dat je een dossier met iets anders hebt aangereikt. Wanneer andere talen niet je sterkste kant zijn, laat dan je dossiers door medische vertalingen uitvoeren door een beëdigd vertaalbureau. Zo weet je zeker dat het goed zit, voor jou maar ook voor je patiënt.