Home » Dienstverlening

Categorie: Dienstverlening

Delocatiefotograaf

Met de hoogwerker keuring van de ekh.nl weet je zeker dat je op een veilige manier werkt

Uitvoering van de hoogwerker keuring door een specialistische keurmeester. Het doel dat zij hebben met het uitvoeren van de keuringen is allereerst natuurlijk om te zorgen dat iedereen veilig kan werken en geen gevaar loopt wanneer iemand bij een hijskraan in de buurt komt. Het werk moet op een goede en juiste manier worden uitgevoerd en hierbij moet rekening gehouden worden met diverse bronnen van veiligheid. Het gaat hierbij om het naleven van normen en wetten door bedrijven die werkzaam zijn met hijs- en hefmaterialen. Er wordt niet alleen maar toezicht gehouden, maar het gaat om het houden van een hoogwerker keuring om zo te kijken of iedereen op een veilige manier te werk gaat. Onder de EHK vallen diverse keurmeesters die zich hebben gespecialiseerd in dit vakgebied. Het gaat daarbij om het keuren van de materialen boven de haak en het keuren van de materialen die zich onder de haak bevinden.

Doel

Het doel, het streven naar maximale veiligheid, wordt door de hoogwerker keuring van ekh.nl gewaarborgd. De klanten worden ervan verzekerd dat alles wat wordt gecontroleerd door een van de ingezette keurmeesters, ook allemaal naar waarheid wordt gekeurd en heel netjes wordt gedaan. Alles wordt voor je in een rapport opgenomen, zodat je precies kunt zien aan welke eisen je wel en niet voldoet. Aan de hand daarvan kan je stappen ondernemen om te zorgen dat de veiligheid wel optimaal wordt. De hoogwerker keuring geeft je daarmee inzicht in je eigen apparatuur.

Keurmerk

Het hebben van een keurmerk van de EKH die je krijgt na een hoogwerker keuring is verplicht. Je moet minimaal een keer per jaar een keuring laten uitvoeren om te kijken of alles nog in orde is en in een goede staat verkeerd, gebeurt er iets in het bedrijf en heb je al langer dan een jaar geen keuring uitgevoerd, word je daarvoor aansprakelijk gesteld. Je hebt een verantwoordelijkheid als bedrijf en daarom moet je voldoen aan deze eisen. Je wilt niet dat mensen gevaar lopen en daarom is het doen van een jaarlijkse keuring tegenwoordig een verplichting. 

Delocatiefotograaf

Het belang van vakantie

Een onderzoek heeft aangetoond dat mensen die lange tijd geen vakantie nemen vaker ziek zijn. Een vakantie is dus erg belangrijk voor je, maar waarom?

Ontspannen

Het leven draagt veel stress met zich mee, daarom is het goed om af en toe even goed te ontspannen. Het is waar dat je dat in het weekend ook kunt doen. Toch heeft een vakantie een groter effect. Doordat je een aantal dagen helemaal aan het ontspannen bent, vermindert je stress meer en kun je daarna beter aan de slag. Er is zelfs bewezen dat op vakantie gaan helpt bij burn-out verschijnselen. Voel je dus niet schuldig om er even tussenuit te gaan, het is belangrijk voor je lichaam.

Buitenlucht

Een reden dat op vakantie gaan goed voor iemand is, is dat we op vakantie veel meer in de buitenlucht te vinden zijn. We maken meer (stads)wandelingen, gaan naar het strand of zitten bij het zwembad: veel vakantieactiviteiten hebben met de buitenlucht te maken. Daarom is het heel goed om in de koude wintermaanden op vakantie te gaan.

In de Nederlandse zomer zijn veel mensen vaker buiten te vinden: ze zitten even op het balkon of in de tuin, fietsen meer en gaan sneller even wandelen. Tijdens de wintermaanden is dat veel minder. Door de kou willen de meesten niet langer buiten zijn dan absoluut noodzakelijk is. 

Zonvakantie in februari

Op Zonvakantie-februari.nl vind je een lijst met warme vakantiebestemmingen voor de koude wintermaand februari. In een handige tabel kun je zien wat de gemiddelde temperatuur is in die maand en wat de neerslag verwachting is. Ook de vlieguren staan aangegeven. Op die manier kun je kiezen voor de vakantie die het best bij jou past. Geniet van de belangrijke ontspannende en zelfs genezende werking van een vakantie in deze grauwe maanden.

Delocatiefotograaf

Wat zijn medische vertalingen?

Wat zijn medische vertalingen? Medische vertalingen zijn medische documenten vertaald in een andere taal. Heeft u bijvoorbeeld een patiënt die de Nederlandse taal lastig vind, maar spreek jij zijn of haar moedertaal niet? Dan is de communicatie erg lastig en zal het ook moeizaam verlopen. Je wilt natuurlijk wel dat jij en je patiënt elkaar goed hebben begrepen. Dankzij medische vertalingen uit te laten besteden aan een professioneel vertaalbureau is er van miscommunicatie geen sprake meer. Jij en je patiënten kunnen elkaar nu duidelijk begrijpen. Het is namelijk van groot belang dat medische teksten op de juiste manier vertaald worden, je hebt het immers over het leven van een ander. Het zou namelijk een schande zijn wanneer de dossiers op een verkeerde manier zijn vertaald en daardoor de verkeerde informatie bij de patiënt terecht komt. taalbarrières komen vaak voor met een oudere generatie met een niet-westerse achtergrond. Maar ook zij hebben soms medische hulp nodig.

Iedereen van de juiste informatie voorzien

Medische vertalingen zijn zo te lezen belangrijker dan je dacht. Het is echt belangrijk dat een Nederlands dossier op de juiste wijze wordt vertaald naar een andere taal. Ook de medische begrippen moeten juist vertaald zijn, misschien staat het wel helemaal in de verkeerde context en snapt de ontvanger er niets van. Zorg er daarom voor dat je medische vertalingen zijn vertaald door een beëdigde vertaler. Schakel op tijd een vertaalbureau in die medische vertalingen op de juiste manier kan uitvoeren. Misschien gaat het wel om levensbelang en dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben dat je een dossier met iets anders hebt aangereikt. Wanneer andere talen niet je sterkste kant zijn, laat dan je dossiers door medische vertalingen uitvoeren door een beëdigd vertaalbureau. Zo weet je zeker dat het goed zit, voor jou maar ook voor je patiënt.