Home ยป Fotografie nieuws

Nieuwe manier van serre aanbouw

Er is een nieuwe manier van serre aanbouw tegenwoordig namelijk het gebruiken van prefab onderdelen. Prefab onderdelen zijn delen van de serre dat al van te voren zijn gemaakt en hoeven dus niet op locatie te worden gebouwd.

Wanneer alles gebouwd moet worden op locatie neemt dit veel meer tijd in beslag dan wanneer er al delen van zijn gemaakt. Dankzij massaproductie is het mogelijk om sommige delen van de serre in grote aantallen te produceren. Op deze manieren worden de kosten flink omlaag gedrukt en word serre aanbouw ook goedkoper. De bedrijven kunnen goedkoper bouwen hierdoor en ze kunnen hierdoor het ook goedkoper aan hun klanten verkopen.

De serre aanbouw op locatie gaat ook sneller doordat niet alles gebouwd hoeft te worden. Wat er nodig is wordt op locatie gebouwd en de rest van de prefab onderdelen worden dan eraan toegevoegd. Hierbij kun je denken aan ramen en deuren bijvoorbeeld. Deuren en ramen kunnen bij iedere type serre gebruikt worden en kunnen daarom met prefab onderdelen worden gemaakt.

Wil je meer weten over prefab bouwen of de prijzen van serre aanbouw? Bezoek dan een van de onderstaande websites voor meer informatie hierover.

Wat is het verschil tussen pigment inkt en kleurstof inkt (PGI en CLI)?

In moderne printers gaan tegenwoordig vaak veel verschillende soorten inktpatronen. Er zijn al printers die acht patronen nodig hebben om te functioneren. Veel mensen vragen zich af wat je nou aan al deze extra inktpatronen hebt en wat het verschil is met de andere patronen in de printer. Vooral wanneer er twee patronen van dezelfde kleur inzitten, zoals bij de meeste Canon printers, is het voor velen een raadsel waarom ze dit doen. Wij gaan dat in dit artikel verder toelichten.

CLI inkt

Bij de kleurenpatronen van Canon cartridges vind je vaak typenummers die beginnen met CLI. CLI staat voor ChromaLife Ink. De inkt in deze patronen is samengesteld uit een kleurstof dat is opgelost in water. Dit maakt de kleurkracht van deze soort inkt erg groot, maar heeft een negatief effect op de houdbaarheid van de inkt. Zo zullen foto’s vaak vervagen na enkele jaren, vooral wanneer ze niet goed zijn opgeborgen. De oorspronkelijke foto afdrukkwaliteit van kleurstofinkt is erg goed. Dit komt doordat de kleurstofinkt erg goed in glossy papier kan dringen. Daarnaast zijn de kleuren erg goed en geeft de inkt een scherpe kwaliteit en een goede helderheid. De papierkeuze is hierbij echter ook erg belangrijk, ga voor glossy fotopapier wanneer je met kleurstof inkt een foto wilt printen.

PGI inkt

PGI cartridges vind je terug bij de (dikke) zwarte cartridges van Canon printers. PGI staat voor Pigment Ink. Deze inkt is een stuk dikker dan de kleurstof CLI inkt. Deze inkt hecht zich als het ware vast aan de vezels van het papier, waardoor deze inkt een stuk beter watervast is dan kleurstof inkt. Daarnaast kan Pigment inkt beter tegen zonlicht dan kleurstof inkt, waardoor deze minder snel zal vervagen in de zon. Doordat de inkt bestaat uit dikkere deeltjes, worden de prints wat grover met pigment inkt. Dit is niet erg wanneer je tekst print, maar bij het printen van een mooie kwaliteit foto wil je dit niet. Dit maakt pigment inkt niet erg geschikt voor het printen van kleuren, maar wel voor het printen van veel tekst.

Waarom zitten er twee zwarte cartridges in mijn printer?

De meeste Canon printers hebben twee zwarte cartridges. Een hiervan is een PGI cartridge met pigment inkt en de andere is een CLI cartridge met kleurstof inkt. Wanneer je normale zwarte tekst print, zal de printer het (dikkere) PGI patroon gebruiken. Zoals eerder uitgelegd heeft deze inkt namelijk een langere levensduur. Bij het printen van foto’s, wordt de CLI cartridge gebruikt. Deze wordt dan vooral gemengd met de andere kleuren om een zo realistisch mogelijke print te maken van een foto.

https://www.go4inkt.nl

Maak je tuin zomerproof

De zomer is eindelijk hier. Ze heeft even op zich laten wachten, maar we kunnen eindelijk weer lekker naar buiten. Bij de zomer hoort natuurlijk het BBQ’en, een parasol opzetten en lekkere cocktails drinken. Om deze dingen te doen, zou het natuurlijk top zijn als je tuin deze dingen ook allemaal toelaat. In dit artikel lees je een aantal tips over hoe je je tuin helemaal zomerproof kan maken.  

Allereerst is het een goed idee om te zorgen dat al je plantjes in de tuin een goede plek krijgen. Denk er hierbij aan dat de plantjes die veel zon nodig hebben, op een zonnige plek staan en dat de plantjes die meer schaduw nodig hebben ook in de schaduw staan. Op deze manier zullen al je plantjes krijgen wat ze nodig hebben en zullen ze zo lang mogelijk mooi blijven staan.  

Ten tweede is het in de zomermaanden ook een leuk idee om een vijver aan te leggen in de tuin. Dit is een perfecte plek om even af te koelen, als je er geen vissen in hebt tenminste. Een vijver aanleggen klinkt simpel, maar het is best veel werk. Je hebt een goede vijverpomp en vijverfilter nodig. Ook moet je alles goed schoonhouden. Je krijgt er natuurlijk ook wat voor terug. 

Verder is het altijd fijn om wat schaduwplekken in je tuin te hebben. Dit kan je doen door een simpele parasol neer te zetten, maar dit staat niet altijd even leuk. Je kan ook als een alternatief een oud laken of een oud tafelkleed ophangen. Deze zal dan dienen als schaduwdoek. Het staat een stuk leuker en je hoeft geen rekening te houden met die paal die in de weg staat.  

Zorg voor een mooie plek voor de BBQ. Wat is nou een zomer zonder gezellige BBQ met alle vrienden en familie in de tuin? 

http://waterpompshop.nl

Overwin uitdagingen van de ontwikkeling van draadloze technologieproducten.

Het ontwikkelen van Bluetooth speakers vergelijken in de extreem concurrerende omgeving van vandaag is veeleisender dan ooit. Klanten moeten een variëteit aan consumentenverwachtingen beheren, inclusief grootte, functies en prijs-alles, terwijl ze eindproducten snel en tegen lage kosten bouwen. Om te zorgen voor een succesvolle algemene acceptatie, moet draadloze luidsprekertechnologie ook streaming-audio van hoge kwaliteit bieden, high-definition (HD) -audio ondersteunen en functiedifferentiatie bieden.

Onze oplossingen voor het Bluetooth-technologieplatform zijn flexibel en eenvoudig te integreren in alle typen en lagen van producten die binnen of buiten kunnen worden gebruikt en uitstekende audiokwaliteit leveren via een draadloze Bluetooth-verbinding.

Bluetooth-technologie met één oplossing

Ontwikkel feature-rijke luidsprekers met draadloze Bluetooth-mogelijkheden met behulp van onze platformbenadering, die meerdere toonaangevende technologieën in één oplossing integreert.

Uitgebreide portfolio

Zoek functiespecifieke platformoplossingen die de beste pasvorm bieden voor een breed scala aan Bluetooth-compatibele luidsprekerproducten.

Kant-en-klare draadloze Bluetooth-technologieplatforms

Bouw snel en eenvoudig complete, feature-rijke, Bluetooth-compatibele luidsprekers.

Flexibele integratie

Maak kennis met applicatiespecifieke behoeften en minimaliseer ontwikkelingskosten met onze aangepaste platforms.

Toonaangevende geluidskwaliteit

Ontwikkel Bluetooth-luidsprekers die consistente geluidsprestaties leveren, zelfs in rumoerige omgevingen, met onze unieke, krachtige stereocodec.

HD audio over Bluetooth

Zorg voor een uitstekend geluid via draadloze Bluetooth-transmissie door Bluetooth-luidsprekers te ontwikkelen met ondersteuning voor 24-bits HD-audio. °

Low-latency-connectiviteit

Maak voor Bluetooth geschikte luidsprekers met audiomogelijkheden waarmee audio met lage latentie geschikt is voor video- en gamingtoepassingen.

Ultra-laag vermogen

Bouw veelzijdige luidsprekerproducten waarmee uw klanten hun favoriete muziek overal mee naar toe kunnen nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij.

https://electronicagadgets.nl/

Los conflicten eenvoudig op met Mediation Haarlem

Mediation Haarlem is voor conflicten op de werkvloer de ideale oplossing. Aanvaringen op de werkvloer, tussen partners, tijdens fusies, herstructureringen of conflicten tijdens faillissement zijn niet bevorderlijk voor de onderlinge sfeer. Wanneer beide partijen er niet goed uitkomen, is het raadzaam om een mediator in te schakelen die bemiddelt tussen de twee (of meerdere) partijen. Bij Mediation Haarlem weten ze precies hoe ze deze botsingen moeten oplossen en bieden dan ook graag de oplossing voor u.

Mediation Haarlem zorgt voor duurzame en werkbare oplossingen

Bij het oplossen van conflicten tussen twee partijen zijn er vaak commerciële en zakelijke belangen dat meespelen. Bij het niet of verkeerd oplossen van de wrijving kan dit dus ook zorgen voor het mislopen van samenwerkingen of het contact verbreken met de andere partij. Door ons erbij te halen, bent u verzekerd van duurzame en werkbare oplossingen waar beide partijen tevreden mee zullen zijn. Dit is goed voor uw relatie met de andere partij en de sfeer onderling.

Bij Mediation Haarlem hebben ze al de nodige ervaringen op gedaan waardoor u bij verschillende situaties een beroep op ze kan doen. Doordat er zelfstandige professionals werkzaam zijn vanuit de advocatuur, financiële sector en consultancy kunnen ze u helpen bij al uw problemen. Dit doen ze geheel onpartijdig, onafhankelijk en uiteraard met een geheimhoudingsplicht.

Een mediator wordt vaak ingeschakeld wanneer er geen oplossing zelf meer gevonden kan worden en waarbij de enige stap een juridisch proces zou zijn. Door Mediation Haarlem in te schakelen, is een juridisch proces niet nodig en zal het sneller en efficiënter opgelost worden. We helpen u graag bij het oplossen van uw conflict en adviseren u tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten. Vervelende conflicten zullen voortaan verleden tijd voor u en uw bedrijf zijn.

De voordelen van kunstgras in Enschede op een rij

Wilt u graag kunstgras in Enschede aanschaffen? Maar weet u nog niet bij welke onderneming u dit wilt doen? Bekijk dan nu de website van deze onderneming en bekijk het aanbod dat op de website staat. Natuurlijk zijn er meer bedrijven die kunstgras in Enschede voor u  aanbieden, het ziet er bij sommige bedrijven dan ook heel mooi uit met de prijs waarvoor ze het aanbieden. Het belangrijkste is dan ook dat het kunstgras in Enschede wel van hoge kwaliteit is en het er langs mooi uitziet en ook lang meegaat, u wilt dan ook niet naar een jaar al een lelijke en kale plek in uw kunstgras. Deze onderneming biedt dan ook kunstgras in Enschede voor u aan dat van zeer hoge kwaliteit is en dat voor een lage prijs. U zult denken dat dat niet zo bijzonder is omdat meer bedrijven het goedkoop aanbieden, maar dit is net waarom deze onderneming de laatste tijd zo populair is. Het kunstgras in Enschede dat ze aanbieden is van zeer goeie kwaliteit en voor de prijs waarvoor ze het aanbieden kun je het als persoon die opzoek is naar het kunstgras in Enschede haast niet laten liggen. Als u meer informatie wilt over het bedrijf of over de producten die ze aanbieden, bekijk dan nu de website en daar kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om een keuze te maken en misschien het kunstgras wel hier aan te schaffen.

Kunstgras in Enschede aanschaffen

Weet u het zeker en wilt u gebruik maken van de diensten die deze onderneming voor u aanbied? U kunt dan nu contact met ze opnemen en zo het kunstgras in Enschede aanschaffen, ze bieden het dan ook nog voor u aan om het gras aan te leggen. Zo weet u ook dat het op een professionele manier wordt gedaan door de medewerker van deze onderneming.

Een Makita accu koop je betrouwbaar en veilig bij ons!

De Makita accu is natuurlijk een grote naam onder de accu’s. Met het gemak van een ruim assortiment en de hoge kwaliteit is dit dan ook zeker een accu die veel mensen al wel hebben. Doordat het belangrijk is dat de accu goed past bij het accu gereedschap om de beste capaciteit uit uw gereedschap te halen. Doordat wij een ruim aanbod hebben van Makita accu’s, vind u er dus vast ook de accu waar u naar op zoek bent. Wij helpen u online graag verder!

Een Makita Accu vind je bij ons voor een eerlijke prijs

Bij ons vind je geen originele Makita accu, maar een replacement die in de meeste gevallen nog beter is dan het origineel. Hierdoor heeft u wel de gewenste kwaliteit die u van het merk Makita kunt verwachten, maar dan voor een eerlijke prijs. Ons assortiment is goed gevuld met verschillende soorten accu’s waardoor er altijd wel een accu is die voor uw gereedschap geschikt is. Een Makita is zeker een aanrader door haar hoge capaciteit. Dit betekent dat het langer kunt gebruiken en het niet steeds hoeft op te laden. Hierdoor gaat het product ook langer mee!

Ons Makita assortiment bestaat uit verschillende accu’s op basis van volt en andere specificaties. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw Makita accu. Wanneer u al vastberaden bent over de accu, kunt u deze ook heel eenvoudig online bestellen in onze webshop. Dit gebeurt eenvoudig en is betrouwbaar. Op elke accu krijg je namelijk minimaal 12 maanden garantie op de accu. En overleefd de accu deze 12 maanden niet? Binnen de garantie kunt u de accu kosteloos naar ons opsturen. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste accu.

Wat zijn medische vertalingen?

Wat zijn medische vertalingen? Medische vertalingen zijn medische documenten vertaald in een andere taal. Heeft u bijvoorbeeld een patiënt die de Nederlandse taal lastig vind, maar spreek jij zijn of haar moedertaal niet? Dan is de communicatie erg lastig en zal het ook moeizaam verlopen. Je wilt natuurlijk wel dat jij en je patiënt elkaar goed hebben begrepen. Dankzij medische vertalingen uit te laten besteden aan een professioneel vertaalbureau is er van miscommunicatie geen sprake meer. Jij en je patiënten kunnen elkaar nu duidelijk begrijpen. Het is namelijk van groot belang dat medische teksten op de juiste manier vertaald worden, je hebt het immers over het leven van een ander. Het zou namelijk een schande zijn wanneer de dossiers op een verkeerde manier zijn vertaald en daardoor de verkeerde informatie bij de patiënt terecht komt. taalbarrières komen vaak voor met een oudere generatie met een niet-westerse achtergrond. Maar ook zij hebben soms medische hulp nodig.

Iedereen van de juiste informatie voorzien

Medische vertalingen zijn zo te lezen belangrijker dan je dacht. Het is echt belangrijk dat een Nederlands dossier op de juiste wijze wordt vertaald naar een andere taal. Ook de medische begrippen moeten juist vertaald zijn, misschien staat het wel helemaal in de verkeerde context en snapt de ontvanger er niets van. Zorg er daarom voor dat je medische vertalingen zijn vertaald door een beëdigde vertaler. Schakel op tijd een vertaalbureau in die medische vertalingen op de juiste manier kan uitvoeren. Misschien gaat het wel om levensbelang en dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben dat je een dossier met iets anders hebt aangereikt. Wanneer andere talen niet je sterkste kant zijn, laat dan je dossiers door medische vertalingen uitvoeren door een beëdigd vertaalbureau. Zo weet je zeker dat het goed zit, voor jou maar ook voor je patiënt.Transitievergoeding wordt vergoed

Nieuwe regeling maakt einde aan slapende dienstverbanden

Werkgevers kunnen vanaf 2020 met terugwerkende kracht tot 1 juli 2015 de transitievergoedingen vergoed krijgen die ze betalen aan een ontslagen medewerker die twee jaar ziek is. Het parlement is reeds in 2018 akkoord gegaan met het wetsvoorstel hiervoor.

De verplichte transitievergoeding voortkomend uit de Wet werk en zekerheid is vooral voor kleinere werkgevers onbetaalbaar en werkt slapende dienstverbanden in de hand. Want ook bij of na twee ziektejaren moeten werkgevers een transitievergoeding betalen bij ontslag. Daarom komt het voor dat werkgevers werknemers niet ontslaan, maar alleen de loondoorbetaling stoppen. Betrokkene werknemers blijven dan in dienst. Veelal wordt dat als slecht werkgeverschap gezien.

Door het aangenomen wetsvoorstel waarmee ook de Eerste Kamer in juli 2018 akkoord is gegaan is deze situatie nu opgelost. Werkgevers kunnen vanaf 2020 compensatie ontvangen voor transitievergoedingen die zij betalen bij het ontslag van langdurig zieke werknemers.
Het is de bedoeling dat de nieuwe regeling op 1 april 2020 in werking treedt. De werkgever heeft  dan recht op een vergoeding van de transitievergoeding door UWV. Gebruik maken van de regeling kan met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2015. Er gelden wel  twee voorwaarden voor deze compensatie. De arbeidsovereenkomst moet na twee ziektejaren zijn beëindigd, omdat de werknemer door ziekte zijn werk niet kon doen. Ook moet de arbeidsovereenkomst van rechtswege zijn geëindigd en kon de werknemer op dat moment door ziekte het eigen werk niet uitvoeren.

Kosten van outplacement en re-integratie worden vergoed

De vergoeding door UWV is gelijk aan de transitievergoeding die de werkgever heeft betaald aan de werknemer, althans als deze gelijk is aan het bedrag wat de werkgever minimaal verplicht moet betalen bij einde dienstverband na twee jaar ziekte van de werknemer. Ook de kosten voor outplacement of re-integratie tweede spoor worden vergoed wanneer de werkgever deze aantoonbaar van de transitievergoeding heeft afgetrokken. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding met terugwerkende kracht moeten werkgevers de aanvraag hiervoor uiterlijk 30 september 2020 hebben ingediend.

Vanaf 2020 kunnen werkgevers de transitievergoeding die zij uitkeren aan een zieke werknemer terugkrijgen van UWV

https://www.outplacementverzekering.nl

Wat zijn de ervaringen van mensen die impressies hebben laten maken?

Regelmatig horen we dat mensen twijfelen of ze wel of niet gebruik moeten maken van interieur impressies of exterieur impressies. Speciaal voor de twijfelaars onder ons hebben we enkele ervaringen voor u op een rijtje gezet.

 

Interieur Impressies:

Een van onze klanten zegt: ‘Ik ben ontzettend blij dat ik interieur impressies heb laten maken. Het heeft me geholpen om keuzes te maken bij de bouw van onze nieuwbouwwoning. We twijfelden soms over extra opties zoals een extra zijraam. Dankzij de interieur impressies konden we zien dat het toch verstandig was om dit extra raam te nemen, gezien de lichtinval. Daarnaast hielp het ons ook bij het maken van keuzes qua interieur. We hadden plannen om een aantal nieuwe meubelen aan te schaffen en dankzij de impressies, wisten we precies wat mooi zou kunnen staan en wat niet.’

Een andere klant zegt: ‘Absoluut geen spijt van de interieur impressies die ik heb laten maken. Het heeft me echt geholpen om de plannen van onze verbouwing te visualiseren’.

 

Exterieur Impressies:

Een van onze klanten liet een uitbouw plaatsen: ‘De exterieur impressies hebben me echt geholpen om ons project aan de buurt en buren te presenteren. Ze waren eerst wat huiverig maar de impressies lieten zien dat de verbouwing minder heftig was dan ze dachten’. Een andere (zakelijke) klant zegt: ‘Echt blij met onze exterieur impressies, ze hielpen ontzettend bij de verkoop van onze objecten.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/