Home » Interieur fotografie

Categorie: Interieur fotografie

Delocatiefotograaf

Een nostalgische kerst

Denk jij nog wel eens verlangend terug aan die kerstavonden die je vroeger met je gezin samen vierde? ’s Ochtends werd je wakker van allerlei heerlijke geuren die opstegen uit de keuken, je moeder was al uren bezig met allerlei lekkernijen te bakken en te koken. Snel kwam je uit bed en ging je haar helpen. Jullie hadden het niet al te breed en er waren nu zoveel lekkere dingen, dat je moeite had om niet alvast van het een en ander te proeven. Toen er geen hulp meer nodig was, werd je naar buiten gestuurd. Je ging nog even lekker spelen in de sneeuw met je vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Daarna werd je naar binnen geroepen om een kop chocomel te drinken en dan ging je samen met iedereen de kerstboom versieren. De versierde kerstbomen die je overal in de huizen had zien staan, waren echt prachtig. Die van jullie werd dat ook. Er hing een heerlijke dennengeur in de leehnavasor kamer, vermengd met de lekkere geuren van al het eten. ‘s Avonds ging je dan natuurlijk naar de kerk. Die kerkdienst leek dan eeuwenlang te duren, maar je wist dat het het waard was. Thuis stond er na de kerk dan een echt feestmaal op de tafel. Dat was echt genieten.

 

Vandaag de dag heb je met kerst niet zo’n heerlijk geurende dennenboom in de kamer staan, maar zit je tegen een kunstkerstboom met lichtjes aan te kijken. Zo’n kunstkerstboom is dan wel goed voor het milieu op lange termijn, toch is het niet zo sfeervol als en echte kerstboom. Ook de versieringen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Je ziet nu overal hele kitscherige spulletjes; lelijke kerstmannen, goedkope kerstpakken en foeilelijke kerst ballen. Vroeger stonden er nog echte kaarsen in jullie boom. Die stonden wel bovenaan de boom, anders haalde de kat ze er uit.

https://www.xmasdeco.nl/
Delocatiefotograaf

Wat zijn de ervaringen van mensen die impressies hebben laten maken?

Regelmatig horen we dat mensen twijfelen of ze wel of niet gebruik moeten maken van interieur impressies of exterieur impressies. Speciaal voor de twijfelaars onder ons hebben we enkele ervaringen voor u op een rijtje gezet.

 

Interieur Impressies:

Een van onze klanten zegt: ‘Ik ben ontzettend blij dat ik interieur impressies heb laten maken. Het heeft me geholpen om keuzes te maken bij de bouw van onze nieuwbouwwoning. We twijfelden soms over extra opties zoals een extra zijraam. Dankzij de interieur impressies konden we zien dat het toch verstandig was om dit extra raam te nemen, gezien de lichtinval. Daarnaast hielp het ons ook bij het maken van keuzes qua interieur. We hadden plannen om een aantal nieuwe meubelen aan te schaffen en dankzij de impressies, wisten we precies wat mooi zou kunnen staan en wat niet.’

Een andere klant zegt: ‘Absoluut geen spijt van de interieur impressies die ik heb laten maken. Het heeft me echt geholpen om de plannen van onze verbouwing te visualiseren’.

 

Exterieur Impressies:

Een van onze klanten liet een uitbouw plaatsen: ‘De exterieur impressies hebben me echt geholpen om ons project aan de buurt en buren te presenteren. Ze waren eerst wat huiverig maar de impressies lieten zien dat de verbouwing minder heftig was dan ze dachten’. Een andere (zakelijke) klant zegt: ‘Echt blij met onze exterieur impressies, ze hielpen ontzettend bij de verkoop van onze objecten.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/
Delocatiefotograaf

Rieten dakbedekking transformatie

Verschillende daken vullen het landschap van Nederland. In Nederland zijn er vooral daken met dakpannen. Deze dakpannen zijn voornamelijk voor het wegvoeren van het water. Doordat het water wordt weggevoerd kan het onderdak beschermd blijven tegen waterschade. Ook wordt er in Nederland veel gebruik gemaakt van bitumineuze dakbedekkingen. Dit is een duurzamere manier om uw dak te beschermen. Door middel van een bitumineuze dakbedekking kunt u heeft uw dak een levensduur van ongeveer 20 tot 30 jaar. Dit is vrij sterke dakbedekking. Een andere soort dakbedekking is EPDM. Dit is een van de sterkste dakbedekkingen op dit moment. Dit soort dakbedekkingen zijn ideaal voor platte daken. Bij schuine daken wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van dakpannen.

Wanneer je je dak wilt transformeren naar een rietendak gaat daar eerst veel analyse aan te voren. Niet elke dak is namelijk geschikt voor een rieten dakbedekking. Het dak moet wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet er een bepaalde helling in je dak zitten zodat het water goed afgevoerd kan worden. Als wel een naar een rietdekker gezocht heb dan ben je hier ook vast wel achter gekomen. Tijdens een technische analyse wordt het dak goed geanalyseerd. Er zal duidelijk worden doorbesproken aan welke eisen de hellingshoek, dakconstructie en dakopbouw moet voldoen. Daarnaast zal aangegeven worden of dit momenteel het geval is en of er aanpassingen moeten worden gedaan. Vervolgens zal een beeld worden geschetst over hoe het huis er na de transformatie eruit komt te zien. Wanneer er een akkoord is kan er van start worden gegaan met een transformatie daar een rieten dak.

Een rieten dak kan veel betekenen voor de uitstraling van uw huis. Er zijn veel fabels die er de ronde doen over rieten dakbekleding. Vaak zijn mensen bang dat een rieten dakbekleding een verhoogd brandgevaar betekend en dat het kwalitatief niet zo sterk is. Een rieten dakbekleding kan wanneer het goed verzorgd wordt heel lang meegaan. Eigenlijk net zo lang mee als een EPDM dak. Hierbij moet het dak wel echt een helling hebben van minimaal 45 graden.

http://www.rietwerk.nl/