Home » Reclame fotografie

Categorie: Reclame fotografie

Pimp uw winkel of omgeving met deze plakkers

Straatstickers laten drukken, hier kunt u vele kanten mee op!

Wanneer u een evenement of tijdelijke actie organiseert dan moet hier natuurlijk reclame voor gemaakt worden. Het maken van deze reclame kan op veel verschillende manieren maar een goede en pakkende manier van reclame is toch wel straatstickers. Ook wanneer u iets wilt monteren op asfalt, tegels en beton dan is dit zeker geen enkel probleem voor de sterke vloer en asfalt stickers. Wanneer u een eigen winkel heeft en u wilt wat extra sfeer in de winkel brengen dan kunt u er ook voor kiezen om straatstickers op de winkelvloer te laten plakken. Op die manier brengt u een leuke sfeer in de winkel maar maakt u ook nog eens reclame. Het is echter wel van groot belang dat u dit bij een goed bedrijf laat maken, u wilt natuurlijk niet dat de straatstickers zomaar gaan slijten en daarom moet u stickers van kwaliteit laten maken.

Waar kunt u de stickers laten maken?

Het laten maken van straatstickers is eenvoudiger dan u denkt, dit kan namelijk erg gemakkelijk online. U moet opzoek naar een goed bedrijf en op de website staat vervolgens in details uitgelegd wat u moet doen om in het bezit te komen van een mooie sticker.

https://www.dwcprint.nl/

Modellen met een beperking

Een aantal jaren heeft de Zwolse fotograaf Vincent Hartman meegewerkt aan het blad Roalter Wind. Deze ‘Glossy die niet glimt’ werd destijds uitgegeven door Het Communicatiegilde in Raalte waar zijn fotografiebedrijf STUDIOVHF deel van uitmaakt. Het dertiende nummer dat op stapel stond eind 2013 zou de laatste uitgave worden (inmiddels heeft de Roalter Wind een doorstart gemaakt). Het blad kende altijd de rubriek ‘Roalter Next Topmodel’, een rubriek met hoofdzakelijk reclamefotografie en veelal gesponsord door een lokale mode ondernemer of een bedrijf in interieur en lifestyle. 

Voor het laatste nummer hebben we gekozen een drietal modellen met een beperking te laten schitteren in het blad:

De pagina’s zijn gesponsord door de Stichting ZoZijn, een zorginstelling voor mensen met een beperking. Bij Zozijn in Raalte kunnen mensen wonen en is er ook dagbesteding voor uitwonenden. De fotografie voor deze serie evenals het gehele blad werd verzorgd door Fotograaf Zwolle.

Voor deze serie hadden we de modellen Geert, Ans en Margreet bereid gevonden voor ‘model in één dag’. We hebben de mensen gefotografeerd tijdens hun gebruikelijke activiteiten op de dagbesteding en in een omgeving waar ze zouden kunnen zijn als ze de beperking niet zouden hebben gehad. Die locatie sluit dan aan bij hun interesse sfeer of is er een vertaalslag van. Zo hebben we schilder en boetseerder Geert geportretteerd in een heuse gallerie, keukenhulp Ans als bediening in een chique restaurant en paardenliefhebber en verzorger Margreet op een circuit met de paardekrachten van een Porsche. Voor kleding, hairstyling en visagie werd uiteraard ook gezorgd. Het is al met al een zeer geslaagde en afwisselende serie geworden waar nog steeds over nagepraat wordt.

Reclamefotografie

 

STUDIOVHF verzorgt de reclame- en fashionfotografie voor reclame en communicatie adviesbureau’s in de grote regio Zwolle en werkt ook voor communicatie afdelingen van bedriven, overheden en andere organisaties. De van oorsprong Zwolse fotograaf heeft zijn fotostudio tegenwoordig gevestigd in het dorp Heino, onderdeel van de gemeente Raalte en dicht bij Zwolle.

Wij nodigen u uit de serie modelshoot van ZoZijn te bekijkken via de onderstaande link en hopen dat het u inspireert.

http://www.studiovhf.com/zozijn-beperking-model/