Home » Fotografie nieuws » Trouwfotograaf Zwolle

Delocatiefotograaf

Trouwfotograaf Zwolle

Jullie huwelijksdag is het waard!

Op een zorgvuldig geplande huwelijksdag kijk je nog lang met veel plezier terug! Mits professioneel vastgelegd natuurlijk… Fotostudio Vincent Hartman Fotografie verzorgt al jaren exclusieve trouwreportages in de regio Zwolle. Top foto’s en fantastisch afgewerkt, maar gelukkig wel gezellig en relaxed.

De voorbereiding

Voordat de huwelijksdag aanbreekt hebben we elkaar al een aantal malen ontmoet zodat op de dag zelf er geen ‘vreemde’ staat mee te kijken en te fotograferen. Na de eerste online kennismaking treffen we elkaar in de Fotostudio in Heino, vlakbij Zwolle. Hier kunnen we kennismaken en kunnen jullie beoordelen of de persoonlijkheid van de fotograaf en zijn stijl jullie aanspreekt. Met name bij trouwfotografie geldt: bij twijfel niet inhalen! Ook kunnen jullie voorbeeld albums doorkijken en verschillende album designs inzien. Natuurlijk zorgt dit voor een bevestiging van hetgeen jullie op de website hebben gezien, maar het belangrijkste is dat de fotograaf hieruit kan opmaken wat jullie stijl is en welk soort van fotografie en welke locaties het beste bij jullie passen. Vervolgens nemen we voor zover bekend in grote lijnen de planning van de dag door. Een aantal weken voor de huwelijksdag plannen we een vervolgafspraak om de details van de dag nog een keer door te nemen en eventueel gezamelijk fotolocaties te bezoeken.

De huwelijksdag zelf

De trouwreportage begint vaak al in alle vroegte. Een verhaal moet ‘een kop en een staart’ hebben en dat geld ook voor een fotoverhaal. De wording tot bruid wordt daarom al vastgelegd vanaf het punt dat kapper en visagist aan de slag gaan. Ook de laatste hand aan het pak of eventueel de beschuimde kin van de bruidegom worden meegenomen. Alle situaties worden vastgelegd zonder actief ingrijpen van de fotograaf. Pas bij het fotograferen op locatie zet de fotograaf de setting naar zijn hand, om zodoende de beste resultaten te bereiken. Hier kunnen we conceptmatig werken om de foto’s te creëren die we eerder besproken hebben. De fotograaf werkt veel voor reclamebureau’s en is gewend de vertaalslag te maken en concepten uit te werken. Hierdoor wordt het echt jullie album!

Totdat het album klaar is

Uiterlijk een week na de trouwdag kunnen jullie al meekijken met de vorderingen van de fotograaf. De eerste foto’s uit de bruidsreportage komen dan op een afgeschermde ruimte van de website te staan en deze wordt vervolgens aangevuld tot de foto’s in grote lijnen klaar zijn. Voordat met het albumontwerp wordt begonnen hebben jullie de meeste foto’s al meermalen voorbij zien komen en dat is een groot voordeel bij de beoordeling van het album ontwerp. Ook van het album ontwerp krijgen jullie een online preview te zien en kunnen we dingen aanpassen, foto’s toevoegen of weglaten totdat we tevreden zijn.

Het trouwalbum

Fotostudio Vincent Hartman Fotografie neemt geen shortcuts bij de opnames en de nabewerking en levert de foto’s dan ook uitsluitend af in albums die di kwaliteit kunnen weergeven. De prints komen van het beste vakfotolab uit Nederland en de boeken worden met de hand ingebonden. Er is veel keuze in formaten, materialen, wel of geen ouderboekjes, bedankkaartjes etc. Jullie fotograaf voor de regio Zwolle is een bezoekje waard!

 

 

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/fotograafzwolle/