Home » Woning en Tuin

Categorie: Woning en Tuin

Een collage aan de muur

Heb jij een hele verzameling foto’s en weet je niet zo goed wat je ermee aan moet? Hang ze dan op aan je muur! Een mooie collage aan de muur kan in elke woonstijl. Door de variatie aan stijlen, materialen en formaten fotolijsten en collage fotolijsten, zijn er voor elk interieur wel geschikte modellen te vinden. Niet alleen door de foto’s in te lijsten maak je een prachtige collage aan de muur. De collage kan ook op andere manieren ingevuld worden. Hoe je dat moet doen, lees je hier.

Een collage met fotolijsten

Foto’s komen pas echt goed tot hun recht in een fotolijst. Fotolijsten zijn er in veel verschillende soorten. Zo bestaan er verschillende afmetingen, verschillende stijlen en zijn de fotolijsten van verschillende materialen gemaakt. Door meerdere lijsten bij elkaar te hangen, creëer je een mooie rustige collage aan de muur. Krijg je maar niet die mooie strakke lijnen en hangen er steeds wat lijstjes scheef, dan zou je ook een collage fotolijst kunnen kopen. Deze lijst bevat meerdere fotolijstjes, maar doordat hij uit één stuk bestaat, is het als het ware één groot schilderij. Erg handig dus.

Een collage plakken aan de muur

Heb je een muur over en wil je er wat leuks mee doen? Dan kun je die muur ook gebruiken om er een fotomuur van te maken. Een leuk idee voor op de wc bijvoorbeeld, maar ook in de keuken of hal kan dit prima. Door de foto’s tegen elkaar, over elkaar, kris kras of juist in rechte lijnen te plakken, ontstaat er een leuk speels effect. Verschillende momenten worden in één muur eigenlijk samengevat. Uiteraard leent dit idee zich ook uitstekend voor de trouwfoto’s of een ander mooi moment. In plaats van een album, heb je de foto’s dan aan de muur zitten.

Een collage aan de muur, maar dan net even anders

Vind je bovenstaande ideeën te gewoon en wil je eigenlijk net even wat anders dan anders? Dan hebben we nog enkele ideeën voor je op een rijtje gezet:

  • Collage op plexiglas

Online zijn er verschillende websites waar je foto’s op plexiglas kunt bestellen. Hier heb je ook verschillende mogelijkheden in het maken van fotocollages. Zo maak je eigenlijk je eigen schilderij voor aan de muur met een collage van foto’s.

  • Collage op aluminium

Voor een schitterend effect, kun je kiezen voor een collage op aluminium. Dit werkt op dezelfde manier als plexiglas, maar het aluminium zorgt voor die mooie industriële look. 

  • Collage op hout

Ook op hout kun jij een collage af laten drukken. Let er wel op dat het hout een eigen tekening heeft en dat kan jouw collage wel beïnvloeden. Toch heb je met dit houten schilderij net even wat anders aan de muur.

Delocatiefotograaf

Een Makita accu koop je betrouwbaar en veilig bij ons!

De Makita accu is natuurlijk een grote naam onder de accu’s. Met het gemak van een ruim assortiment en de hoge kwaliteit is dit dan ook zeker een accu die veel mensen al wel hebben. Doordat het belangrijk is dat de accu goed past bij het accu gereedschap om de beste capaciteit uit uw gereedschap te halen. Doordat wij een ruim aanbod hebben van Makita accu’s, vind u er dus vast ook de accu waar u naar op zoek bent. Wij helpen u online graag verder!

Een Makita Accu vind je bij ons voor een eerlijke prijs

Bij ons vind je geen originele Makita accu, maar een replacement die in de meeste gevallen nog beter is dan het origineel. Hierdoor heeft u wel de gewenste kwaliteit die u van het merk Makita kunt verwachten, maar dan voor een eerlijke prijs. Ons assortiment is goed gevuld met verschillende soorten accu’s waardoor er altijd wel een accu is die voor uw gereedschap geschikt is. Een Makita is zeker een aanrader door haar hoge capaciteit. Dit betekent dat het langer kunt gebruiken en het niet steeds hoeft op te laden. Hierdoor gaat het product ook langer mee!

Ons Makita assortiment bestaat uit verschillende accu’s op basis van volt en andere specificaties. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw Makita accu. Wanneer u al vastberaden bent over de accu, kunt u deze ook heel eenvoudig online bestellen in onze webshop. Dit gebeurt eenvoudig en is betrouwbaar. Op elke accu krijg je namelijk minimaal 12 maanden garantie op de accu. En overleefd de accu deze 12 maanden niet? Binnen de garantie kunt u de accu kosteloos naar ons opsturen. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste accu.