De Locatie Fotograaf
Image default
Aanbiedingen

4 activiteiten voor een gezellig bedrijfsuitje!

4 activiteiten voor een gezellig bedrijfsuitje!

Het is belangrijk dat je een goede band hebt met jouw collega’s. Daarom moet je af en toe met ze afspreken, buiten werk. Tijdens een bedrijfsuitje, praat je even over andere onderwerpen dan werk. Je hebt even de kans om te ontspannen met elkaar. Er zijn talloze bedrijfsuitjes mogelijk. Het kan moeilijk zijn om iets te vinden wat elke collega interessant vindt. We helpen je een handje door een aantal gangbare activiteiten te behandelen, in deze blog. Lees dus gauw verder en doe inspiratie op voor jouw collega’s.

 

Tapas

Een avond tapas geeft jou en je collega’s de gelegenheid om kleine hapjes met elkaar te testen. Op deze manier heb je direct al genoeg om over te praten. De keuze namelijk groot bij tapasrestaurants. Dankzij de vele rondes die je krijgt, moet je samen ontdekken waar je zin in hebt. Daarnaast krijg je de gelegenheid om rustig te praten over ander zaken. Dit maakt het een smaakvol en ontspannen uitje. 

 

Bowlen

Je kan elkaar ook uitdagen tijdens een potje bowlen. Zo kan je ontdekken bij elkaar wie de beste worp heeft. Tussendoor kan je gerust praten met elkaar, onder het genot van een drankje. Om het spannender te maken, kan je natuurlijk ook de indeling van de teams bewust regelen. Dit kan je doen als je weet wie er goed en minder goed kunnen bowlen. 

 

Lasergamen

Naast bowlen, kan je elkaar ook uitdagen tijdens een potje lasergamen. Hiervoor hoef je niet naar een specifieke aanbieder. Je kan tegenwoordig namelijk ook lasergamen op locatie. Zo kan je bijvoorbeeld ook lasergamen op kantoor. Hier ken je precies de handige plekjes om te schuilen. Heb je geen zin in een uitje op kantoor? Dat is ook helemaal begrijpelijk! Je kan ook gewoon lasergamen thuis, of outdoor. 

 

Kroegentocht

Je kan ook gewoon ontspannen met elkaar, tijdens een kroegentocht. Tijdens deze tocht kan je bijvoorbeeld allerlei soorten bieren testen bij verschillende cafés. Dit kan je natuurlijk ook gewoon combineren met de bovengenoemde activiteiten. Zo kan je een hele dag vullen met jouw collega’s. Wees dus creatief en vorm zo jouw bedrijfsuitje. 

 

https://www.bubbelbal.nl/