De Locatie Fotograaf
Image default
Aanbiedingen

Hoe u snel en zonder programmeervaardigheden een eenvoudige website kunt maken

website laten maken antwerpen

Om een ​​website te maken, hoeft u alleen maar afbeeldingen, tekst en links toe te voegen aan een speciale “Google-spreadsheet”.

Om zelfs de meest primitieve site te maken, moet je vaak een soort contentmanagementsysteem begrijpen of je registreren op een blogplatform. Maar wat als er geen tijd voor is en je gewoon iets als een visitekaartje moet schetsen? De sheet2site-service helpt, om een ​​site te maken, het is voldoende om de vereiste inhoud naar de “Google Spreadsheets” te kopiëren.

Volgens de ontwikkelaar duurt het ongeveer zeven minuten om een ​​website te maken. Open de tafelsjabloon en maak er een kopie van door op de blauwe knop in het midden van het scherm te klikken. Vul de tabel in door titels en beschrijvingen van kaarten, links naar pagina’s en afbeeldingen van derden en extra tekst in de juiste cellen toe te voegen. U kunt nieuwe kaarten toevoegen door nieuwe rijen in de tabel in te vullen.

Kopieer de link naar je spreadsheet en plak deze in het veld in de derde alinea op sheet2site. Open de spreadsheet, klik op Bestand → Publiceren op internet … → Publiceren.

Ga terug naar sheet2site en klik op Genereren in de vijfde stap. Navigeer opnieuw naar de tabel, schakel over naar het tabblad van de hoofdpagina en voeg de titel, achtergrondafbeelding en andere informatie toe in kolom B.

De auteur van het project stelt voor om contact met hem op te nemen als je toegang nodig hebt tot geavanceerde functies – sorteren, filters, enzovoort. Om naar de ontwikkelaar te schrijven, klik op de groene knop in de rechter benedenhoek van sheet2site.

Bovendien is de service geschikt voor het maken van een eenvoudige catalogussite, waarbij een afbeelding met een handtekening de gebruiker naar een persoon of productpagina zal overbrengen. Het project is gratis, maar als u uw eigen domeinnaam wilt, moet u tussen de $ 5 en $ 10 per maand betalen.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

https://www.webdeveloper.today/2022/04/webdriver-read-performance-logs.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/