De Locatie Fotograaf
Image default
Dienstverlening

Altijd een schoon huis of bedrijf

Met schoonmaakbedrijf Hengelo in dienst hoeft u nooit meer bang te zijn dat uw huis vies is. Wij kunnen wekelijks of maandelijks bij u langs komen om te zorgen dat alles wordt onderhouden. We kunnen natuurlijk de basis werkzaamheden doen, zoals stofzuigen en dweilen. Daarnaast kunnen we ook langs komen voor maandelijks onderhoud, zoals het lappen van de ramen of het diep reinigen van de vloer met speciale apparaten. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u uw huis of bedrijf schoon aantreft en hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte gasten of klanten. Ideaal toch?

De hele dag door beschikbaar

Schoonmaakbedrijf Hengelo staat de hele dag voor u klaar. Wij kunnen altijd langskomen wanneer het u uitkomt. Als u andere werktijden heeft dan normaal, kunnen wij met u meebewegen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u geen schoonmaakbedrijf kan inhuren door uw afwijkende werktijden. Het kan voor ons nooit te vroeg of te laat, wij willen altijd bereikbaar zijn voor u. Dat is wat ons onderscheidt van anders schoonmaakbedrijven. Wij geven echt om onze klanten. Ons grote doel is om u zo blij mogelijk te maken en zoveel mogelijk stress bij u weg te nemen door altijd te zorgen dat uw huis schoon is.

Betaalbaar voor iedereen

Wat ons ook onderscheidt is onze prijs. Een schoonmaakbedrijf huren wordt vaak gezien als iets wat alleen rijke mensen kunnen doen, maar dat is absoluut niet waar. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten, dus wij hebben hier onze prijzen ook op aangepast. Afhankelijk van de diensten die wij voor u moeten verrichten, is het vaak goed te betalen. Ook wanneer u leeft van een minimumloon of uitkering. Soms wordt het schoonmaken ook vergoed als u kunt aantonen dat u het niet zelf meer kunt doen. Dit moet u aanvragen bij uw eigen gemeente, wij zullen dan kijken wat we kunnen doen voor u.