De Locatie Fotograaf
Image default
Media

Maak een onvergetelijke indruk door een bedrijfsfilm te laten maken

Maak een onvergetelijke indruk door een bedrijfsfilm te laten maken

Een bedrijfsfilm is de perfecte manier om jouw bedrijf op een pakkende en eigen wijze te presenteren aan de buitenwereld. Een video is namelijk erg aantrekkelijk voor jouw doelgroep. Geen lange teksten lezen over de missie en visie van jouw bedrijf. Nee, gewoon lekker maximaal 2 minuten een videootje kijken waar je het laat zien aan de kijker. Op een manier die past bij de bedrijfscultuuur en -identiteit. Maar pas op! Vaak proberen mensen zelf een bedrijfsfilm te maken, maar dit is zelden een succes. Een goede bedrijfsfilm maken is namelijk een vak apart. Daarom is het verstandig om jouw bedrijfsfilm te laten maken bij een professioneel videobedrijf, zoals videomarketingbureau ZoomWorks.

Jouw bedrijfsfilm laten maken bij ZoomWorks

ZoomWorks weet als geen ander wat er komt kijken bij een videoproductie, zoals een bedrijfsfilm. Hun enthousiaste team van online marketeers en audiovisuele specialisten maakt dagelijks video’s en animaties voor verschillende klanten. Hierdoor weten ze precies wat je wel moet doen, maar ook wat je vooral niét moet doen. Dat bespaart je veel tijd en moeite. En dat niet alleen, ze beschikken ook over camera’s met de hoogste beeldkwaliteit en nieuwste videosoftware. En dat zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Want wie zegt dat een bedrijfsfilm alleen maar uit video hoeft te bestaan? Je kunt er ook voor kiezen om video te combineren met gave high tech animaties, of gebruik te maken van dronebeelden… Ook hebben ze een groot netwerk aan acteurs, wat handig is als je bijvoorbeeld besluit om gebruik te maken van een presentator.

Hoe lang duurt een bedrijfsfilm laten maken?

Iedere videoproductie is uniek en maatwerk. Dat geldt dus ook bij een bedrijfsfilm laten maken. Daarom is het lastig om nu al te zeggen hoe lang het duurt om jouw bedrijfsfilm te maken. Daar heeft ZoomWorks echt meer informatie voor nodig. Gemiddeld duurt het echter zo’n vier tot zes weken om jouw bedrijfsfilm te produceren. De doorlooptijd is echter sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het schrijven van een script, moeten er acteurs worden geregeld? Moet er op meerdere locaties gefilmd worden? Wil je er animaties in verwerkt hebben? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Volgens ZoomWorks is er echter één factor die de grootste impact op de doorlooptijd heeft: hoe snel zij met jou kunnen schakelen. Hoe sneller jij reageert, hoe eerder zij weer verder kunnen… hoe eerder ze jouw bedrijfsfilm kunnen opleveren. Maar dat werkt ook andersom. Duurt het steeds lang voordat ze een reactie van je krijgen? Dan ligt het project regelmatig stil en zal het langer duren voordat ze jouw bedrijfsfilm kunnen opleveren.

Kun jij niet wachten om een bedrijfsfilm te laten maken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe jouw bedrijfsfilm eruit kan komen te zien, of naar voorbeelden van andere bedrijfsfilms? Neem contact op met videomarketingbureau ZoomWorks of neem een kijkje op hun website. Ze denken graag met je mee over gave ideeën.

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/