De Locatie Fotograaf
Image default
Kinderen

Bestuurbare auto als verjaardagscadeau

Heb je een zoon of dochter die een grote fan is van auto’s, dan kun je voor hun verjaardag een radiografisch bestuurbare auto als cadeau geven. Nu kunnen je kinderen eindelijk hun eigen auto besturen. Er zijn heel veel soorten auto’s beschikbaar met allemaal unieke ontwerpen en designs. Genoeg keus dus om het perfecte cadeau te vinden. Er is ook een verschil in auto’s die voor buiten zijn. In principe kan elke auto binnen gebruikt worden, maar bij auto’s voor buiten zijn er betere vering, betere banden en schokdempers nodig. Dit zorgt ervoor dat de auto ook grip heeft op bijvoorbeeld zand of gras. 

Extra accu voor langer gebruik

Als je kids veel met de auto zullen gaan spelen, heb je kans dat de accu sneller leeg gaat. In dat geval is het verstandig om een extra accu aan te schaffen. Wanneer ze dan aan het racen zijn met de auto, kan de andere accu alvast opgeladen worden. Als de accu volledig is opgeladen, kan deze uit de lader gehaald worden. Het beste is om de accu’s met elkaar af te wisselen, zodat beide accu’s regelmatig gebruikt worden. Hierdoor zullen de accu’s langer meegaan dan wanneer ze nooit gebruikt worden. 

Houd de auto goed schoon

Om de auto zo mooi mogelijk te houden, is het belangrijk dat deze na gebruik goed schoon wordt gemaakt. Met een penseel of een zachte borstel kun je zand, stof en ander vuil makkelijk verwijderen. Als al het vuil verwijderd is, kun je met een vochtige doek, eventueel met een klein beetje schoonmaakmiddel, lang alle onderdelen van de auto gaan. Wees voorzichtig met het schoonmaken in de buurt van de lagers, omdat deze erg kwetsbaar zijn en ze door vuil en stof sneller kunnen gaan slijten. Gebruik nooit kokend water bij het schoonmaken van de radiografisch bestuurbare auto.