De Locatie Fotograaf
Image default
Kinderen

Schattige babycadeaus voor pasgeborenen waar nieuwe ouders blij mee zullen zijn!

Je dierbaren helpen bij de voorbereiding op een pasgeboren baby kan ongelooflijk leuk zijn. Zodanig dat als je super dicht bij het aanstaande echtpaar staat, je ze waarschijnlijk wilt helpen zich voor te bereiden op de komst van de baby op welke manier dan ook. Of dat nu het plannen van een mooie babyborrel is, helpen met het samenstellen van een van hun vele baby gadgets of meubelstukken, je inspanningen zullen zeker gewaardeerd worden. Maar als je de aanstaande ouders een schattig kraamcadeautje wilt geven om de nieuwe aanwinst van hun gezin te vieren, dan hebben wij een groot aantal opties voor je in elke prijsklasse.

 

Om aan alle eisen te voldoen (en alle soorten ouders!) hebben we in deze lijst praktische cadeaus opgenomen om het leven van nieuwe ouders makkelijker te maken, leuke manieren om de ouders te verwennen, en artikelen die ze kunnen gebruiken voor hun nieuwe kleintje.

 

Boeken voor ouders

Denk aan de dingen waar ze van houden en waar ze hun vrije tijd aan besteedden (je weet wel, voordat de baby er was!). Het zal hen helpen te ontspannen en zich een beetje meer zichzelf te voelen in een tijd van heel veel verandering.

 

Geboortedoos

In een geboortedoos kun je alle herinneringen van de geboorte, de zwangerschap en de kraamtijd bewaren. Wat is er leuker dan als je deze doos personaliseert. Als je iets schenkt aan de ouders van een pasgeborene, overweeg dan een geschenk gespecialiseerd in hun nieuwe baby.

 

Zwangerschapsstriemen verzorgingsproducten

Een ander attent geschenk zijn verzorgingsproducten om de huidstriemen mee weg te krijgen. Deze crème is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is perfect voor nieuwe mama’s die op een veilige en effectieve manier de zichtbaarheid van striae willen verminderen!

 

Pyjama’s voor de baby

Elke baby zal heerlijk slapen met een Pyjama, Koop een speciale 100% katoenen en eczeem bestendige pyjama voor de kleine!

https://freubelshoponline.nl/producten/kraamcadeau-met-naam/geboortedoos-met-naam/