De Locatie Fotograaf
Image default
Dienstverlening

Een tolk Engels om taalbarrières te voorkomen

Zoekt u een tolk Engels? Dan bent u hier op het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten. Wij bieden bijvoorbeeld aan uw documenten te vertalen, een van onze tolken in te schakelen of trainingen te geven. Hierdoor kunt u eenvoudiger contact leggen met klanten en zakelijke partners in het buitenland. Zo wordt het voor jou makkelijk om op jouw producten of diensten succesvol aan te bieden in het buitenland. Vooral een tolk Engels kan dan vaak pas komen, in vele landen wordt inmiddels Engels gesproken, vooral in gesprekken met zakenpartners of potentiële klanten is dit vaak het geval.

Ook vertaaldiensten mogelijk

Naast onze diensten als tolk Engels, is het ook mogelijk om van onze vertaaldiensten gebruik te maken. Hierbij vertalen wij uw documenten van Nederlands naar het Engels en andersom. Dit is zelfs voor juridische en medische teksten geschikt. Onze vertalers zijn echte erkende experts en zij zijn bekend met alle vaktermen. Tevens staan wij garant voor de kwaliteit doordat onze vertalingen zowel in woord als schrift doordat zij taalkundig en inhoudelijk correct zijn. Deze vertaaldiensten zijn dus goed te combineren met een tolk Engels om de alle zakelijke acties succesvol in het Engels te ondernemen.

Maak gebruik van onze taaldiensten

Onze tolk Engels kan jouw bedrijf ondersteunen tijdens zakelijke bijeenkomsten, evenementen en trainingen. Bovendien is het ook mogelijk dat onze tolk jullie bijstaat aan de telefoon. Het is zelfs mogelijk dat onze tolken uw telefoon tijdelijk overnemen. Door deze tolkdiensten te combineren met ander vertaalwerk kunt u gemakkelijk ondernemen in het buitenland en communiceren met zakelijke relaties. Engels is volgens ons ook de taal om in te opereren, aangezien dit de meest gesproken taal is wereldwijd. Dit geldt ook voor het bedrijfsleven. Naast onze diensten als vertaler en tolk Engels bieden wij ook trainingen aan. Zo maken we je klaar om zelf contact te hebben met het buitenland.