De Locatie Fotograaf
Image default
Gezondheid

Haal de natuur naar binnen met een kwalitatief goede plantenwand

Merkt u dat er een bepaalde muur op kantoor kaal oogt en wilt u hier graag iets aan gaan doen, dan biedt een kwalitatief goede plantenwand van een specialist de perfecte uitkomst. Niet alleen geeft u een leuke en speelse twist aan een ruimte, een muur vol met planten is ook nog eens erg goed voor de gezondheid. Hierdoor kunt u de productiviteit van uw werknemers aanzienlijk verhogen en de lucht op kantoor is ook nog eens vele malen gezonder.

 

Kies uit een wand met echte planten of kunstplanten

 

Op het gebied van een wand met planten zijn er onwijs veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze om een wand te voorzien van echte planten of van kunstplanten. Daarnaast bestaan er systemen waarmee u slechts een kleine wand voorziet van planten, maar de systemen zijn ook geschikt voor een wand van bijvoorbeeld vijf meter of zelfs langer! De wand is gemakkelijk in het onderhoud, aangezien u de wand met echte planten ongeveer eens in de vier weken hoeft te onderhouden.

 

 

U kunt op maatwerk vertrouwen bij de specialist

 

Omdat iedere wand weer anders is, voorziet een specialist u graag van een ontwerp op maat. Of u nu een wand in het zonlicht hebt of in de schaduw, er zijn altijd voldoende mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om licht toe te voegen aan de wand, er wordt rekening gehouden met de toevoer en afvoer van water en er wordt een nauwkeurige berekening gemaakt voor de draagkracht van de muur.

 

 

Naar wat voor soort muur gaat uw voorkeur uit?

 

Voordat de wand van uw dromen kan worden gerealiseerd, is het natuurlijk belangrijk om uw wensen helder in kaart te brengen. Neem daarom gerust eens een keer contact op met de specialist in levende en kunststof planten.