De Locatie Fotograaf
Image default
Gezondheid

Waarvoor gebruik je een massage gun?

Waarvoor gebruik je een massage gun?

Met de Beste Massage gun kun je jezelf thuis masseren, wat aanzienlijk veel tijd en geld bespaard. Je kunt namelijk thuis doen waarvoor je normaal moet betalen en de deur uit moet. Ook is het een manier om nog meer met je partner in verbinding te komen. Meestal worden ze geleverd met verschillende opzetstukken. Zo is die met een bal het beste te gebruiken voor een grote groep spieren. Die met een pijl ook wel een bullet genoemd kun je voor hele specifieke spierpijn gebruiken. Denk hierbij aan een spier in de been of rug die je even los wil masseren. 

Als je niet te stevig wil masseren dan zit er meestal een platte kop bij voor het ontspannende gevoel te krijgen tijdens een massage. Dit werkt wel op de spieren, maar het is niet zo intensief. Als laatste heb je dan meestal ook nog een vork. Deze is te gebruiken voor de wervels in de rug. Doe het altijd wel rustig aan, want als je te lomp gaat masseren kan je jezelf blesseren. Ook is het lekker om na de training van een sport dit apparaat te gebruiken. Het zorgt er namelijk voor dat de spieren weer lekker tot rust kunnen komen.

Werkt een massage gun echt?

Als je kiest voor een massage kun met het label best getest dan werken deze echt. Deze zijn namelijk getest door andere mensen. Bovendien zijn er verschillende onderzoeken die uitwijzen dat een massage gun wel degelijk effect kan hebben. Het is wel belangrijk dat je hem daarvoor regelmatig gebruikt. Ook is het iets wat je niet vlug vlug moet doen, want dan kan je je spieren meer slecht doen als goed. Kijk dus altijd ook goed naar de reviews, zodat je ook echt weet wat je koopt.