De Locatie Fotograaf
Image default
Zakelijk

Los conflicten eenvoudig op met Mediation Haarlem

Mediation Haarlem is voor conflicten op de werkvloer de ideale oplossing. Aanvaringen op de werkvloer, tussen partners, tijdens fusies, herstructureringen of conflicten tijdens faillissement zijn niet bevorderlijk voor de onderlinge sfeer. Wanneer beide partijen er niet goed uitkomen, is het raadzaam om een mediator in te schakelen die bemiddelt tussen de twee (of meerdere) partijen. Bij Mediation Haarlem weten ze precies hoe ze deze botsingen moeten oplossen en bieden dan ook graag de oplossing voor u.

Mediation Haarlem zorgt voor duurzame en werkbare oplossingen

Bij het oplossen van conflicten tussen twee partijen zijn er vaak commerciële en zakelijke belangen dat meespelen. Bij het niet of verkeerd oplossen van de wrijving kan dit dus ook zorgen voor het mislopen van samenwerkingen of het contact verbreken met de andere partij. Door ons erbij te halen, bent u verzekerd van duurzame en werkbare oplossingen waar beide partijen tevreden mee zullen zijn. Dit is goed voor uw relatie met de andere partij en de sfeer onderling.

Bij Mediation Haarlem hebben ze al de nodige ervaringen op gedaan waardoor u bij verschillende situaties een beroep op ze kan doen. Doordat er zelfstandige professionals werkzaam zijn vanuit de advocatuur, financiële sector en consultancy kunnen ze u helpen bij al uw problemen. Dit doen ze geheel onpartijdig, onafhankelijk en uiteraard met een geheimhoudingsplicht.

Een mediator wordt vaak ingeschakeld wanneer er geen oplossing zelf meer gevonden kan worden en waarbij de enige stap een juridisch proces zou zijn. Door Mediation Haarlem in te schakelen, is een juridisch proces niet nodig en zal het sneller en efficiënter opgelost worden. We helpen u graag bij het oplossen van uw conflict en adviseren u tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten. Vervelende conflicten zullen voortaan verleden tijd voor u en uw bedrijf zijn.