De Locatie Fotograaf
Image default
Aanbiedingen

Overwin uitdagingen van de ontwikkeling van draadloze technologieproducten.

Het ontwikkelen van Bluetooth speakers vergelijken in de extreem concurrerende omgeving van vandaag is veeleisender dan ooit. Klanten moeten een variëteit aan consumentenverwachtingen beheren, inclusief grootte, functies en prijs-alles, terwijl ze eindproducten snel en tegen lage kosten bouwen. Om te zorgen voor een succesvolle algemene acceptatie, moet draadloze luidsprekertechnologie ook streaming-audio van hoge kwaliteit bieden, high-definition (HD) -audio ondersteunen en functiedifferentiatie bieden.

Onze oplossingen voor het Bluetooth-technologieplatform zijn flexibel en eenvoudig te integreren in alle typen en lagen van producten die binnen of buiten kunnen worden gebruikt en uitstekende audiokwaliteit leveren via een draadloze Bluetooth-verbinding.

Bluetooth-technologie met één oplossing

Ontwikkel feature-rijke luidsprekers met draadloze Bluetooth-mogelijkheden met behulp van onze platformbenadering, die meerdere toonaangevende technologieën in één oplossing integreert.

Uitgebreide portfolio

Zoek functiespecifieke platformoplossingen die de beste pasvorm bieden voor een breed scala aan Bluetooth-compatibele luidsprekerproducten.

Kant-en-klare draadloze Bluetooth-technologieplatforms

Bouw snel en eenvoudig complete, feature-rijke, Bluetooth-compatibele luidsprekers.

Flexibele integratie

Maak kennis met applicatiespecifieke behoeften en minimaliseer ontwikkelingskosten met onze aangepaste platforms.

Toonaangevende geluidskwaliteit

Ontwikkel Bluetooth-luidsprekers die consistente geluidsprestaties leveren, zelfs in rumoerige omgevingen, met onze unieke, krachtige stereocodec.

HD audio over Bluetooth

Zorg voor een uitstekend geluid via draadloze Bluetooth-transmissie door Bluetooth-luidsprekers te ontwikkelen met ondersteuning voor 24-bits HD-audio. °

Low-latency-connectiviteit

Maak voor Bluetooth geschikte luidsprekers met audiomogelijkheden waarmee audio met lage latentie geschikt is voor video- en gamingtoepassingen.

Ultra-laag vermogen

Bouw veelzijdige luidsprekerproducten waarmee uw klanten hun favoriete muziek overal mee naar toe kunnen nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij.

https://www.iiav.nl/