De Locatie Fotograaf
Image default
Aanbiedingen

Vind de mooiste meubels voor in huis!

Ben je aan het verhuizen of verbouwen? Daar horen natuurlijk nieuwe meubels bij! Dit blijkt alleen niet altijd zo makkelijk te zijn, omdat er tegenwoordig zoveel is keuze voor meubels. We hebben gelukkig veel ervaring met het uitzoeken van de perfecte meubels. Lees in deze blog meer hierover!

1. Maak een lijstje

Wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Dat is een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen voordat je op zoek gaat naar nieuwe meubels. Weet ook hoe groot de ruimtes zijn in huis waar je nieuwe meubels wilt plaatsen en meet goed of een meubel hier goed past. Wanneer je weet hoe groot de ruimte is en welke meubels je nodig hebt, ben je klaar om meubels uit te gaan zoeken die al je wensen vervullen.

2. Wat is je budget?

Meubels zijn geen producten die je maar even koopt, hier hangt natuurlijk een aardig prijskaartje aan. Hoeveel budget heb je over voor je meubels? Het is handig om hier vooraf een schatting van te maken. Je kunt online namelijk filteren op budget. Geef bijvoorbeeld je maximale budget aan en je krijgt alle opties die binnen jouw budget vallen.

3. Wat is jouw woonstijl?

Iedereen heeft een andere smaak en stijl, dit komt ook vaak terug in je huis. Maar wat is nu eigenlijk je favoriete woonstijl? Een handige tip is Pinterest! Je kunt je laten inspireren door alle foto’s die je voorbij ziet komen en vervolgens kun je een eigen moodboard maken. Het is tegenwoordig ook populair om meerdere stijlen met elkaar te combineren, misschien is dat wel wat voor jou!

4. Neem een bezoekje aan een winkel

Je kunt bij verschillende winkels terecht als je nieuwe meubels wilt aanschaffen. Een van deze winkels is Sfeer.nl, zij verkopen veel meubels voor een goede prijs. Wie weet vind je daar wel je droombank of heb je binnenkort eetkamerstoelen van Sfeer.nl in je huis staan! Wil je de producten in het echt zien of inspiratie op doen? Breng dan gerust een bezoekje in een van de winkels in Zwolle of Assen.

 

https://www.sfeer.nl/