De Locatie Fotograaf
Image default
Foto producten

Botox en fillers voor een betere huid

Het is voor iedereen belangrijk om er representatief uit te zien. Verder is het voor zowel mannen als vrouwen belangrijk om er goed uit te zien volgens het dan heersende maatschappelijk beeld. Want zoals dat altijd al zo geweest is, tellen mensen die aan een bepaald beeld voldoen meer of eerder mee in de maatschappij. Voor vrouwen in Nederland is het belangrijk dat ze er mooi uit zien. Iedereen heeft een eigen mening over wat mooi is, maar het is voor iedereen duidelijk dat jonge, maar zeker jong mooie vrouwen meer kans maken op bepaalde dingen in hun leven dan oudere vrouwen of vrouwen die er minder mooi uit zien. Veel vrouwen willen er daarom langer jong uit zien.  

Er wordt daarom veel gedaan om er langer jong uit te zien. Niet iedereen wil daar evenveel aan doen. Zo wil een deel van de vrouwen wel alles op alles zetten om meer te bereiken en een deel wil er wel langer jong uit zien als ze er maar niet te veel voor moet doen. Eén van de manieren om er langer jong uit te zien is door fillers of botox. Botox wordt hierin het meeste gebruikt. Het aantal vrouwen dat botox en fillers gebruikt neemt dan ook sterk toe. Door de concurrentie en de toenemende ervaring kosten fillers steeds minder en is er een afname in kosten botox behandeling. Zo worden fillers en botox voor steeds meer vrouwen toegankelijk.  

Botox en fillers worden wel allebei voor het gezicht gebruikt, maar worden niet allebei in dezelfde situaties gebruikt. Fillers worden gebruikt om delen van het gezicht op te vullen terwijl botox wordt gebruikt om delen van het gezicht te ontspannen. De rimpels of andere onvolkomenheden komen soms door een te strakke huid en soms door een te losse huid en daarin zit het verschil van botox en fillers.

http://faceland.nl/