De Locatie Fotograaf
Image default
Foto producten

Bezuinigen op de salarisadministratie

Sinds een aantal jaar zijn er software beschikbaar die het administreren van de salarissen gemakkelijker en minder tijdrovend maken. Met de komst van deze administratieve tool zijn bedrijfsprocessen toegankelijker geworden. De salarisverwerking voortaan onderbrengen in de cloud kan u, als ondernemer, veel opleveren.

Het bespaart een bedrijf of organisatie een substantieel deel van de kosten die nodig zijn voor het beheer van de salarisverwerking. Voordelen zijn dat de leverancier van deze salarissoftware op bepaalde momenten updates vrijgeeft. Deze updates bevatten nieuwe functies en u, als klant, zal hier geen last van hebben. Ook de aankoop en het onderhouden van hardware is niet langer een zorg voor een bedrijf die salarisadministratie heeft onder gebracht in de cloud. Het gespecialiseerde bedrijf in deze software zorgt hier volledig voor.

De overgang van salarisadministratie naar de cloud zorgt er verder voor dat uw salarisadministrateurs niet meer over specifieke wetenschap hoeven te beschikken van hardware of software. Bovendien is het niet meer nodig om kosten te maken voor trainingen of cursussen op het gebied van salarisadministratie, hardware en software. De salarisverwerkers kunnen zich zodoende volledig focussen op hun kernactiviteit. Wat weer zorgt voor betere resultaten voor het bedrijf. De organisatie bespaart dus niet alleen op het beheer van de salarissen, maar krijgt er ook wat voor in de plaats. Er zal namelijk meer aandacht zijn voor payrollproces zelf.

In Nederland zijn er aantal gespecialiseerde bedrijven die dit soort software aanbieden. Eén van hen is het CBBS. Zij maken gebruik van hun zelfontwikkeld salarissoftware programma, Proflon. Doordat ze het zelf ontwikkeld hebben weten ze er dus alles van en kunt u rekenen op de beste en gratis hulp als u er niet uitkomt. Of u een groot of klein bedrijf hebt maakt niet uit, het programma is al te gebruiken vanaf één werknemer.

http://www.cbbs.nl/