De Locatie Fotograaf
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen doe je eenvoudig met de App van Happie Delivery

Heb jij catering nodig voor een event? Dan heb je geluk. Nu kunt u namelijk heel gemakkelijk uw hapjes, bbq’s, lunches feesten en partijen, buffetten en nog veel meer catering regelen via de APP van HappieDelivery. Met een paar klikken op de knop heeft u de lekkerste gerechten in huis die perfect aansluiten bij uw wensen. 

Opzoek naar een goede traiteur, de inkopen doen, de gerechten opslaan in uw eigen koeling en zelf uitserveren? Neehoor! Dat is verleden tijd. Happie Delivery regelt alles voor u van A tot Z.

Bestelt u bijvoorbeeld zo’n overheerlijk buffet? Voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of meeting? Dan levert Happie Alles helemaal ready2eat bij u aan. De bezorging van Happie plaatst het buffet voor u inclusief alle borden, bestek, warmhoudparatuur en gerei. Wanneer de bezorging de locatie verlaat, bent u klaar om aan te vallen. 

Wanneer u uitgegeten bent, hoeft u alles alleen maar terug te stoppen in de meegeleverde boxxen. De volgende dag komt de bezorging alles weer ophalen. En de vuile vaat? Die neemt Happie Delivery zo mee en wassen het voor u af. Dat is nog een gemak.

Maar niet alleen buffetten kunt u hier krijgen. Ook gehele evenementen kunt u laten orgniseren door een van de eventmanagers bij Happie Delivery. Door jarenlange ervaring in de cateringbranche in Amsterdam, het restaurantwezen en de hotelerie weten zij heel goed wat organiseren is.

Bij Happie gelden alleen de beste kwaliteitsnormen. Door alles in thermoboxen, inclusief ijsplaten, bij u te leveren zorgen wij ervoor dat de producten altijd perfect op temperatuur bij u aankomen. Zo geven wij bacterien absoluut geen kans. Ook als u een catering wilt bestellen voor mensen met allergieen of dieetwensen, dan kunt u bij hun terecht. Glutenvrij, lcatosevrij, halal of vegan. Het kan allemaal.

Binnenkort heerlijke gerechten laten regelen door een cateraar? Ga dan voor Happie. Gelooft u ons niet? Bekijk dan de lovende recensies die overal online zijn te vinden. Al honderden tevreden klanten gingen u voor.