De Locatie Fotograaf
Image default
Product fotografie

Ieder kappersbezoek is een feestje

Binnenkort staan er weer heel wat feestjes en verjaardagen op de planning, waarvoor jij uiteraard bent uitgenodigd. Je hebt al een aantal outfits klaar gelegd, die jij passend vindt voor de gelegenheid en matcht met jouw huid en haar. Desondanks ben je nog niet helemaal tevreden over jouw uiterlijk, want het wordt weer eens hoog tijd om een bezoekje aan de kapper te brengen. Het enige punt waar je tegenaan loopt, is het feit dat de meeste kappers niet lang genoeg de tijd nemen om te luisteren naar het gewenste resultaat. De vraag is dus nu: bij welke kapper kan jij het beste een afspraak inplannen?

Vaak komen mensen thuis van de kapper, waarna blijkt dat ze eigenlijk helemaal niet zo tevreden zijn over het resultaat. De kleur is het nét niet, de juiste haargrens is niet aangehouden tijdens het knippen of de puntjes vallen niet in dezelfde lijn langs je hoofd. OneKappers hoort maar al te vaak deze verhalen aan van ontevreden klanten, waar wij met alle liefde verandering in willen brengen. Onze kappers in delft luisteren namelijk allereerst aandachtig naar de wensen en eisen van onze klanten en nemen dit uitgebreid door, zodat er aan het juiste eindresultaat gewerkt kan worden. Pas nadat alles duidelijk is, beginnen wij met knippen en creëren wij een prachtig kapsel! Ben jij er echter nog niet helemaal uit wat je met jouw haar gedaan wil hebben of vind jij het tijd worden voor een metamorfose, maar hoe dan? Ook hierin kunnen wij professioneel advies geven, gebaseerd op jouw voorkeuren.

Wordt er nooit naar jou geluisterd bij de kapper, kom je regelmatig ontevreden thuis van een kappersafspraak of weet de kapper niet precies wat jij nu weer aan wil met jouw haar? OneKappers gaat graag met jou in gesprek en zorgen voor top haarverzorging delft!

https://www.onekappers.nl/