De Locatie Fotograaf
Image default
Product fotografie

Tips voor grote verfklussen

Het verven van de schutting, buitenmeubels of het tuinhuisje vereist veel aandacht. Het zijn klussen die niet zomaar geklaard zijn, maar je kan er wel weer lang van genieten, mits de verf goed aangebracht is. Niet alleen kun jij dan genieten van een mooie schutting na de schutting verven, maar ook de buren kunnen weer tegen een stralend houten muur aan kijken. Wil jij ook graag dat je lang plezier kan ervaren van goed geverfde houten oppervlaktes? Lees dan snel verder of bekijk de website van Moose Färg voor alle tips en tricks voor hout verven!

Het verven van hout is vaak lastiger dan je denkt, omdat een aantal stappen in het proces onmisbaar zijn. Kies er bijvoorbeeld liever niet voor om één dikke laag aan te brengen, maar neem er de tijd voor en verf het hout ten minste twee keer. Bovendien ben je vaak langer bezig met het hout als je een dikke verflaag aanbrengt, omdat het veel langer duur voordat het droog is en mooi is opgedroogd. Hoewel het vaak een mooier resultaat geeft, is het met Moose Färgs houtverf niet nodig om het hout tussen de twee verflagen op te schuren. Dit heeft ermee te maken dat de houtbeits goed hecht aan het oppervlak, waardoor je ook weinig last hebt van afbladderende verf. De beits is namelijk zeer vochtregulerend, dus beweegt de verf mee met het krimpen en uitzetten van het hout door temperatuurschommelingen.

Ga jij binnenkort beginnen aan een grote verfklus, maar ben je nog op zoek naar goede houtverf? Kom dan eens langs bij Moose Färg of bezoek de website voor meer informatie over al onze houtverven. Tevens kun je op de website lezen over ervaringen van anderen met de houtbeits van Moose Färg en vertellen wij je over handige tips voor het verven van hout.

 

https://www.moosefarg.nl/