De Locatie Fotograaf
Image default
Verbouwen

Container huren voor bouwafval

U hebt het huis van uw dromen gevonden, alleen… Het is oud en er moet veel aan gebeuren. Of u woont al jaren in een huis waar u het naar uw zin heeft en waar u nog jaren wilt blijven, maar een opknapbeurt is meer dan gewenst. Zo zijn er meerdere scenario’s te bedenken waar een verbouwing nodig is. Maar wat te doen met het bouwafval?

 

Container huren 

Bij een flinke verbouwing wordt men geconfronteerd met veel bouwafval. Bijvoorbeeld wanneer u vloerverwarming wilt aanleggen en de hele vloer uitgebroken moet worden. Of wanneer u een serre wilt aanbouwen en de achtermuur van het huis wilt afbreken. Zo zijn er tal van voorbeelden te bedenken. U komt dan voor het feit te staan dat u ergens naartoe moet met al dat afval. Dan komt het huren van een container goed van pas. Bij Reko in Raalte kunt u hiervoor goed terecht. Wij bieden afvalcontainers in verschillende maten en voor diverse soorten afval, dus niet alleen puin, maar ook voor bijvoorbeeld schoon hout of huishoudelijk afval. En u hebt er geen omkijken naar, want de container wordt bij u geplaatst en wordt ook weer netjes bij u opgehaald.

 

Kosten

Wij weten als geen ander dat verbouwen van een woning duur is. Een kleine verbouwing kan u al € 25.000 kosten, terwijl een grote tot € 100.000 of meer kan oplopen. Dus afhankelijk van uw budget kan het nodig zijn om te passen en meten. Dan is het fijn om te weten dat een container huren niet duur hoeft te zijn. Raadpleeg onze website en u ziet meteen waar u aan toe bent. In ieder geval mag u de container 4 weken laten staan, dat is bij de prijs inbegrepen, evenals het afleveren en ophalen van de container. Hebt u hem langer nodig? Dat kan ook geregeld worden tegen betaling van een huurprijs.

 

Verbouwing

Natuurlijk is een container maar een klein onderdeel van het verhaal. Bij een verbouwing komt ontzettend veel kijken. Zorg daarom dat u een afvinklijst maakt van alles wat er gedaan moet worden, zodat er niets vergeten wordt. Allereerst is het beslist aan te raden om een vergunningcheck te doen, zodat u weet of de verbouwing die u voor ogen hebt überhaupt wel gedaan mag worden. Valt deze check positief uit, dan kunt u uw budget vaststellen, liefst per onderdeel van de verbouwing en vervolgens kunt u de vergunning gaan aanvragen. Begint u voordat u de vergunning hebt gekregen, dan riskeert u een flinke boete.
Verder is het goed om op internet te googelen op “checklist verbouwing”, op die manier worden u tools aangereikt die u helpen met een goede planning van uw verbouwing.

 

Bouwafval

Of u nu particulier bent en voor de eerste keer verbouwt, of een aannemer die een of meerdere containers wil huren, bij ons bent u altijd aan het goede adres. Indien u meer informatie wenst, kunt U vrijblijvend contact met ons opnemen.

https://reko-raalte.nl/