De Locatie Fotograaf
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van ooglidcorrectiechirurgie

Als je een ooglidcorrectie-operatie overweegt, ook wel blepharoplastie genoemd, ben je niet de enige. Deze vorm van cosmetische chirurgie wordt steeds populairder omdat mensen de klok willen terugdraaien en een jeugdiger uiterlijk willen bereiken. Maar wat zijn de voordelen van dit soort chirurgie? We vertellen je hier graag over in dit blogartikel! 

 

Ben ik een goede kandidaat voor ooglidcorrectiechirurgie?

De beste kandidaten voor dit type operatie zijn gezonde volwassenen met realistische verwachtingen. De ingreep kan worden uitgevoerd bij mensen van alle leeftijden, maar wordt meestal aanbevolen voor mensen boven de 35 jaar. Als je een medische aandoening hebt die de operatie kan bemoeilijken of je genezing kan beïnvloeden, bespreek die dan met je arts voordat je een ingreep plant.

 

Wallen en kringen onder de ogen verminderen

Een van de meest voorkomende redenen waarom mensen een ooglidcorrectie ondergaan is om wallen en kringen onder de ogen te verminderen. Naarmate we ouder worden kan de huid rond onze ogen verslappen, waardoor vetophopingen ontstaan en lelijke bobbels. Blepharoplastie kan dit overtollige vet en huid verwijderen, wat resulteert in een rustiger en jeugdiger uiterlijk.

 

Gezichtsbelemmering verbeteren 

In sommige gevallen kunnen hangende oogleden het zicht belemmeren. Als je bovenste oogleden zo uitgezakt zijn dat ze over je wimpers hangen en je vermogen om goed te zien belemmeren, kan blepharoplastie helpen. Dit type operatie kan ook nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van make-up door hangende oogleden 

 

Wakkerder en alerter kijken 

Of het nu komt door genetica, veroudering of een combinatie van beide, hangende oogleden kunnen je er moe en zelfs boos doen uitzien. Als je het gevoel hebt dat je hangende oogleden je ouder of vermoeider doen lijken dan je eigenlijk bent, kan een ooglidcorrectieoperatie helpen. Dit type operatie geeft je een frisser en alerter uiterlijk 

 

Ooglidcorrectie iets voor jou?

Ooglidcorrectiechirurgie kan veel voordelen opleveren, van het verbeteren van de zichtbelemmering tot het verminderen van wallen en kringen onder de ogen. Als je dit soort chirurgie overweegt, overleg dan zeker met een door de raad van bestuur gecertificeerde plastisch chirurg om meer te weten te komen of het voor jou geschikt is. Neem eens een kijkje bij ooglid.nl, deze partij heeft enorm veel ervaring met ooglidcorrectie.

https://ooglid.nl