De Locatie Fotograaf
Image default
Aanbiedingen

Wat is Microsoft Visio precies?

Microsoft Visio kan worden beschreven als een app van Microsoft. Het werd voor het eerst uitgebracht in 1992, en voor het laatst bijgewerkt in het jaar 2019. Visio wordt meestal gebruikt in organisaties om diagrammen te tekenen, waaronder het stroomdiagram of een Business Process Model, en diverse andere diagrammogelijkheden. In Microsoft Visio is een breed assortiment van symbolen, vormen en lijnen die kunnen worden gebruikt om eenvoudige diagrammen te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Visio u biedt en kan bieden? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Veel opties en verschillende mogelijkheden

Met Microsoft Visio kunt u uw gedachten, processen of acties in één oogopslag visualiseren. Stel je voor dat je het proces in je team wilt doornemen. U wilt precies weten wat de stappen van uw procedure zijn en eventuele problemen en verbeterpunten identificeren. Met Microsoft Visio kunt u met behulp van de onderdelen van Visio een diagram maken om dit zo duidelijk mogelijk te illustreren.

Met Microsoft Visio is het maken van diagrammen zeer complex. Het is mogelijk om eenvoudige, maar toch ingewikkelde diagrammen te maken. Het hele proces is gebaseerd op wat uw eisen en specificaties zijn. De verscheidenheid aan diagrammen die u kunt ontwerpen is vrijwel eindeloos, omdat u kunt kiezen uit honderden sjablonen zoals tijdlijnen, stroomdiagrammen of plattegronden.

Het gemak van Visio

Omdat Visio een vertrouwd “Office-achtig” uiterlijk heeft, is het vrij eenvoudig om door de grafische interface te navigeren. Omdat Visio tot Microsoft Office behoort, kunt u uw diagrammen vrij gemakkelijk omzetten in Microsoft Excel, Microsoft Access en Microsoft Sharepoint. Zo kunt u uw diagram gemakkelijk aan uw teamleden tonen en het vervolgens naar wens presenteren en aanpassen. 

Koop Microsoft Visio nu goedkoop

Als u Microsoft Visio eerst binnen uw bedrijf wilt gebruiken, moet u de software aanschaffen. Heeft u zich gerealiseerd dat u in plaats van gloednieuwe licenties ook software kunt kopen die u heeft gebruikt? Ze werken hetzelfde als gloednieuwe, maar zijn minder duur! U kunt tot 50% besparen op de kosten van uw programmalicenties. Bijvoorbeeld ook op office 2021 professional plus.

Is Microsoft Visio gratis?

Microsoft Visio is een premium softwaretoepassing die wordt geleverd met verschillende abonnementen. Als u de bovenstaande stappen volgt, kunt u een gratis proefversie van het programma downloaden via Microsoft Evaluation Center. Microsoft Evaluatiecentrum.

https://www.besteloffice.nl