De Locatie Fotograaf
Image default
Banen en opleidingen

Dus steek uw handen uit de mouwen, bereid u voor op een bredere kijk op de dingen

vacatures

Voor een scanner is dit het grootste plezier ter wereld.

Het boek bevat een fundamenteel nieuw systeem. Ten eerste, een afkickprogramma dat probeert de schade die u door jarenlange misverstanden is aangedaan te herstellen en uw behoorlijk armzalige zelfrespect te herstellen. Ten tweede: speciale training – u moet leren hoe u uw unieke aangeboren vermogens het beste kunt gebruiken. Ten derde, vragen van een professioneel apparaat. Scanners moeten, net als iedereen, geld verdienen, en het boek zal u begeleiden bij het zoeken naar een baan waarin u zich niet zult vervelen en zal uzelf voorzien van de middelen voor het leven dat u wilt leiden.

Dus steek uw handen uit de mouwen, bereid u voor op een bredere kijk op de dingen – en laten we aan de slag gaan. Ik kan niet wachten tot de poorten voor je opengaan en jij, eindelijk ontvouwend met de volle kracht van je verbazingwekkende intellect, begint deze uitgestrekte wereld te verkennen – waar je zo van houdt.
Al in de eerste week van mijn verblijf aan de universiteit – toen ik plotseling in tranen uitbarstte over de lijst en onderwerpen van studiecursussen – had ik moeten raden dat ik geen normale student ben.

https://www.vindazo.be