De Locatie Fotograaf
Image default
Banen en opleidingen

Een artikel over de meest invloedrijke mannen in de HR-tech wereld.

Eric van Walpen / HR-analist Expert en schrijver

Eric is een bekende auteur en spreker op het gebied van HR-analyse. Hij is de medeoprichter van AnalyticsinHR.com, de grootste Human Analytics-community ter wereld. Vlpen schrijft regelmatig voor Digital HR Tech.

Andrew Spence / Director of HR Transformation bij Glass Bead Consulting

Andy is een ervaren managementconsultant die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe HR-modellen om zakelijke doelen te bereiken. Hij heeft een MSc in Cognitive Science and Artificial Intelligence en werkt op het snijvlak van mens, technologie en organisatieontwikkeling.

Soimasanto Sen / Evangelist, investeerder in menselijke technologie

Soimasanto heeft een blog, is een succesvolle spreker en probeert zoveel mogelijk te praten over menselijke technologie en digitalisering. Als medeoprichter en partner van People Conscience is hij ook mentor en mentor voor startups en ondernemers. Hij streeft naar een betere toekomst en werkt samen met bedrijven die digitalisering leiden en implementeren met de juiste mindset, strategie, leiderschap en culturele verandering.

Tim Sackett / HRU-voorzitter van technische bronnen

Tim heeft meer dan 20 jaar ervaring in rekrutering en gedegen ervaring in de wereldwijde HR-gemeenschap. Hij is HR Pro, de vader en Backup Point Guard (geen flauw idee wat het is), en ook in het “over veertig” team, zoals hij op zijn blog schrijft. Tim’s majors zijn onder meer talentwerving, employer branding, prestatiebeheer en opvolgingsplanning.

Bill Cutic / Editor-in-Chief en Host “In the Line of Fire with Bill Cutic”

Bill Cutic is een toonaangevende, onafhankelijke expert op het gebied van HR-technologie. Hij presenteert ook “Firing Line with Bill Cutic” op YouTube, een videoblog van uitzendkwaliteit. Kutik heeft gedurende 27 jaar honderden artikelen geschreven, conferenties georganiseerd en gemodereerd van 1998 tot 2013, en ’s werelds grootste conferentie “HR-Tech” gecreëerd.

Josh Bersin / Bersin door Deloitte

Wie kent Josh niet? Een van de meest vooraanstaande, meest gelezen en gerespecteerde experts in HR-tech. Het onderzoek dat hij regelmatig doet, wordt beschouwd als het meest gezaghebbende op het gebied van HR.

Lazlo Bock / CEO en mede-oprichter van Humu

Lazlo Bock staat bekend als de auteur van het boek “Work Rules!” En hij was ook VP of People Operations bij Google. Momenteel werkt hij aan het HR-tech project Humu. Terwijl dit een mysterieus verhaal is over machine learning, wetenschap en “liefde”. We zullen hem in de gaten houden.

Steve Bose / HR Technology Conference Board Member

Heb je van Steve gehoord? Meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van HR-technologieën in verschillende bedrijven. Hij is ook de auteur van de HR Happy Hour-blog en podcast met Trish McFarlan.

Volker Jacobs / CEO en oprichter van TI People

Voordat hij TI People oprichtte, bekleedde Volker Jacobs de functie van Global Chief Executive Officer in HR Consulting and Technology bij CEB. Samen met TI People helpt hij bedrijven hun eigen HR-agenda’s te definiëren om het management succesvol te transformeren en te innoveren.

Tom Hawk / Director bij HR Trend Institute

Tom heeft een behoorlijk lange ervaring in HR-management bij multinationals. Hij is vooral geïnteresseerd in innovatie in HR en welke organisaties kunnen profiteren van veranderende trends. Zijn expertisegebieden zijn HR-strategie, rekrutering, talentmanagement, HR-trends en HR-analyse.

David Green / leider van People Analytics

Waarschijnlijk de meest actieve persoon op LinkedIn. Hij deelt altijd relevante artikelen of inhoud van hemzelf of andere bronnen. David staat in de branche bekend als een gerespecteerd schrijver, spreker, regelmatige deelnemer aan conferenties en uitvoerend adviseur over onderwerpen als human resources-analyse, HR, datagestuurd en de toekomst van werk in het algemeen.

Sjord Gehring / World Vice President Talent & Experience bij Johnson & Johnson

Naast het leiden van de wereldwijde organisatie, leidt Sjöord ook het Employee Experience-project en de Millennial Working Group. Op de een of andere manier vindt Sjord tijd om regelmatig samen te werken met TheMuse.com en te publiceren voor Forbes, Fastcompany, Inc. en Business Insider.

Barry Flack / Recruitment & Digital HR Management bij HR Tech Advisor

Barry is een wereldwijde HR-directeur (seizoensgebonden), leider en strateeg. Hij helpt momenteel bij het creëren van een geavanceerd HR Tech-product voor de wereldwijde ondernemersmarkt. Ik kan niet wachten om erachter te komen wat er zal zijn!

Matt Buckland / Vice President Customer Advocacy bij Workable

Matt heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van HR-strategieën en HR-management. In zijn rol als VP of Client Advocacy spreekt hij op evenementen en conferenties over hoe we allemaal beter kunnen inhuren. Buckland beheert ook het King Shilling-blog, dat de toekomst van HR, big data en HR-technologie behandelt.

recruitment agency

https://www.globalrecruitment.info/