De Locatie Fotograaf
Image default
Banen en opleidingen

Parttime fotograaf vastgoed

Parttime fotograaf vastgoed

Geen dag is het zelfde bij deze leuke job! Elke keer andere huizen en andere mensen. je werkt autonoom jouw woning/project af van a-z … je bent dus een “woningmanager”. op de dagen dat je werkt rijd je vanuit huis de afspraken af die er voor die dag voor je ingepland staan. wanneer je bent aangekomen, bekijk je de woonhuis uitgerekend, denkt met de makelaar of de inwoner mee en geel zo nodig raadgeving voor de styling van de verscheidene ruimtes. hoe netter de ruimtes zijn hoe mooier jouw foto’s! Daarna lanceren je met de lastgeving onderschikkend van wat er door de consument besteld is. wanneer je klaar bent met een object, ga je naar huis en vanuit daar bewerk je de foto’s/video en geeft jouw werk op tijd weer op aan onze backoffice.

Omschrijving

Geen dag is het zelfde bij deze leuke job! Elke keer andere huizen en andere mensen. je werkt autonoom jouw woning/project af van a-z … je bent dus een “woningmanager”. op de dagen dat je werkt rijd je vanuit huis de afspraken af die er voor die dag voor je ingepland staan. wanneer je bent aangekomen, bekijk je de verblijf secuur, denkt met de makelaar of de bewoner mee en aanleveren zo nodig raad voor de styling van de gevarixeberde ruimtes. hoe netter de ruimtes zijn hoe mooier jouw foto’s! Daarna aanvang je met de taak horig van wat er door de consument besteld is. wanneer je klaar bent met een object, ga je naar huis en vanuit daar bewerk je de foto’s/video en aanleveren jouw werk op tijd weer op aan onze backoffice. – als woningmanager ben je toerekeningsvatbaar voor de fotografie/videografie en de bewerking hiervan. ook kan je video’s crexebren en monteren. het beteugelen van fotografie is een must, mits je de overige skills niet ( integraal ) teruggetrokken. . . geen probleem, we opsteken ze je gaarne! – je bent representatief. je komt bij de mensen thuis, dus een vriendelijke, dienstbare instelling is erg belangrijk. je bent ons visitekaartje! – je bent punctueel, neemt geen genoegen met half werk en weet in een beperkte tijd de mooiste foto’s & video’s te realiseren. – je hebt ( vanuit een onderricht of ervaring ) een intensief achtergrond in fotografie en bent heer en leraar in lightroom en/of photoshop. – je bent in het bezitting van rijbewijs b en bent gezeten in de regio sneek/leeuwarden/drachten/heerenveen.

Cursus mbo-algemeen

Aanbod – een leuke, afwisselende en creatieve baan bij een geslaagd en groeiend handel – auto van de zaak, met bijgesloten apparatuur – 8 tot 16 uur per week – een marktconform gage – een prettige en informele werksfeer – lancering

https://www.vindazo.nl/keywords/fotograaf.html