De Locatie Fotograaf
Image default
Banen en opleidingen

Fotoproductie medewerker

Fotoproductie medewerker

36 uur,
5 dagen per week
LBO, MAVO, VMBO
10,60 per uur

Spreekt werken in een leuk team met een gezellige sfeer jou aan? Steek je gaarne de handen uit de mouwen en heb je een aanpakkersmentaliteit? Dan bezitten wij een leuke aanmaning voor jou vacant!

De opdrachtgever produceert gepersonaliseerde foto waar ; van kalenders en fotoboeken tot aan mokken en wanddecoratie. Hierdoor blijft het werk afwisselend en divers. Denk hierbij aan de volgende handelingen : het handmatig lauweren van fotoartikelen, stickeren en labelen van fotoartikelen, schiften en natellen van fotoartikelen, het verzendklaar fabriceren op de postkamer, lichten van de fotorolletjes en het handmatig produceren van canvaslijsten.

Wat heb je veilig in huis?

Je teruggetrokken de nederlandse taal je bent flexibel inzetbaar en bereid om gezamenlijk met jouw team een stapje toegevoegd te leggen om het beste uitkomst te halen nauwgepast en nauwgezet werken is voor jou geen kwestie wat bieden wij jou aan?

Een fulltime functie ( 36 uur ) van maandag t/m vrijdag in 2 ploegen met kantoortijden tussen 06:00 uur en 01:00 uur samenwerken in een fantastisch hecht en leuk team een schone en prettige werkomgeving het salaris betreft €10, 60 bruto per uur reiskosten word vergoed mits je overigens dan 10 km van de sociale groep woont ontvang jij energie van fysiek werk en lijkt het je leuk om te beginnen aan deze vaste baan? dan komen wij graag met jou in aansluiting!

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opleiding-en-werken.html