De Locatie Fotograaf
Image default
Commerciele fotografie

Een stroom aan telefoontjes

Voornamelijk de oudere generaties hebben het er vaak over dat sommige dingen vroeger makkelijk of beter waren. Telefoneren is één van deze dingen. Vroeger had men (als ze het al hadden) alleen een huistelefoon, aangezien de mobiele telefoons nog niet bestonden. Sinds 1993 is het percentage van mensen met een mobieltje echter enorm gegroeid. Hoewel een mobieltje vandaag de dag er handig is en veel mogelijkheden biedt als het gaat om contact onderhouden, terwijl u onderweg bent, zijn er ook elke nadelen aan verbonden.

Zo zijn er van die momenten dat u even geen zin meer heeft om de telefoon op te nemen en lekker verder te gaan met uw andere werkzaamheden. Iedereen heeft dat gevoel wel eens, maar vaak wordt er niet voor een oplossing gezorgd. Daarom staat er in deze tekst een oplossing voor uw telefoonprobleem.

Er zijn namelijk bedrijven die telefonisten in dienst hebben die elk de telefoon opnemen voor slechts één bedrijf. Bizziphone is één van deze bedrijven die een dergelijke telefoonservice aanbiedt. Door de telefoniste te beperken tot maar één bedrijf, is het voor de telefoniste mogelijk om alles te weten te komen over het bedrijf. En met alles wordt ook echt alles bedoeld, van alle namen van uw werknemers tot het in details kunnen navertellen van alle werkzaamheden binnen het bedrijf. De telefonisten van Bizziphone kunnen allemaal telefoongesprekken voeren in meerdere talen, namelijk Nederlands, Engels, Frans en Duits. Hierdoor kunnen de telefonisten ook internationale bedrijven van dienst zijn. De telefoniste is enkel en alleen voor uw bedrijf aangewezen, waardoor uw klanten de telefoniste betrouwbaar zullen vinden en hem/ haar gaan zien als een vaste medewerker van uw bedrijf. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe uw klanten, sponsoren en/of partners te woord worden gestaan door uw telefoniste. De telefoniste volgt namelijk de eisen die u heeft gesteld en/of een scriptie die u zelf kunt insturen.

Wilt u meer weten over deze antwoordservice? Bezoek dan de website van Bizziphone: www.bizziphone.com

http://www.bizziphone.com