De Locatie Fotograaf
Image default
Commerciele fotografie

Meer zicht en een frissere uitstraling.

Hangende oogleden zorgen voor een minder frisse en energieke uitstraling. Maar hangende oogleden kunnen ook andere problemen met zich meebrengen. Zo kunnen hangende oogleden ook zorgen voor hoofdpijn of een onaangename druk op uw ogen / oogkassen. Maar wat kunt u hier tegen doen?

Er is maar één optie als het gaat om hangende oogleden en dat is een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie houdt in dat uw oogleden weer hersteld worden naar hoe ze vroeger stonden (voordat ze gingen hangen). Maar dan is het wel handig om eerst de oorzaak te weten voor uw hangende oogleden. Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid haar elasticiteit. Kortom de huid verslapt en wordt door de zwaartekracht naar beneden getrokken. Dit is de meest voorkomende reden voor hangende oogleden. Echter zijn er ook mensen die hier al sinds hun geboorte last van hebben.

Een ooglidcorrectie is een simpele en kleine ingreep die plaatsvindt onder plaatselijke verdoving. Tijdens de ingreep wordt het teveel aan vet en de overtollige huid boven het oog verwijderd. Als dit allemaal succesvol is gebeurd, dan worden de haarvaatjes dichtgeschroeid. Dit helpt tegen het bloeden en kan de incisie gehecht worden. De ingreep is (over het algemeen) binnen één uur volbracht.  Een ooglidcorrectie is een dagbehandeling, dit houdt in dat u na de behandeling meteen weer naar huis mag. Echter dient u er wel rekening mee te houden dat u geen gemotoriseerde voertuigen mag besturen, dus zorg voor vervangen bestuur of zorg ervoor dat iemand u op kan komen halen. Faceland heeft meerdere vestigingen in Nederland, zo kunt u altijd terecht bij een vestiging bij u in de buurt. Om een vestiging bij u in de buurt te vinden, kunt u op de website van Faceland terecht of zoekt u bijvoorbeeld op ooglidcorrectie Rotterdam in een zoekmachine.

Mocht u nog twijfelen of de resultaten van een ooglidcorrectie echt veel verschil maken dan kunt u op de website van Faceland ooglidcorrectie voor en na foto’s  & ervaringen van klanten bekijken.

http://faceland.nl