De Locatie Fotograaf
Image default
Aanbiedingen

Haal het meeste uit je haar met deze volumineuze stylingtips!

Welke vrouw droomt er niet van om weelderig, volumineus haar te hebben? Toch lijkt het soms onmogelijk om dat perfecte, volle kapsel te creëren. Gelukkig zijn er tal van manieren om volume toe te voegen aan je haar zonder urenlang te worstelen met warmte-tools of knipjes. In deze blogpost delen we enkele handige tips en trucs om jouw haar nieuw leven in te blazen!

 

Texturizing Powder

Een van de beste manieren om direct volume toe te voegen aan je haar, is door texturizing powder te gebruiken. Het is gemakkelijk aan te brengen en je hebt er niet veel van nodig om resultaat te zien. Verdeel het poeder in je haarwortels en schud lichtjes om de poeder te laten hechten en volume toe te voegen. De Texturizer van Sebastian Professional is een hele goede optie!

 

Teasing Brush

Een oude, maar gouden strategie om volume te creëren is het touperen van je haar. Hiervoor heb je een teasing brush nodig. Het proces is eenvoudig: plaats de borstel op een sectie van je haar en borstel tegen de groeirichting in. Borstel vervolgens lichtjes over de top om de lagen van het haar te verzachten en de toupé te verbergen.

 

Natuurlijke behandelingen

Er zijn tal van natuurlijke behandelingen die bijdragen aan het behoud van gezond, volumineus haar. Een daarvan is het gebruik van kokosolie. Wrijf een beetje kokosolie in je haar en laat het een uur (of langer) intrekken voordat je het uitspoelt en je haar wast. 

 

Droogshampoo

Het gebruik van droogshampoo is ook een effectieve manier om volume toe te voegen aan het haar. Spuit de droogshampoo rechtstreeks op de haarwortels en masseer het in tot het volledig is geabsorbeerd. Droogshampoo zal het vet van je haar absorbent en het een lekkere textuur geven, wat helpt om het volumineuzer te maken.

 

Kammen van het haar

Een eenvoudige manier om je haar er voller uit te laten zien is door het op een bepaalde manier te kammen. Kam je haar naar voren in plaats van naar achteren, of kam het naar de ene kant van je haarlijn. 

 

https://www.salontopper.nl