De Locatie Fotograaf
Image default
Tuin en buitenleven

Nieuwe manier van serre aanbouw

Er is een nieuwe manier van serre aanbouw tegenwoordig namelijk het gebruiken van prefab onderdelen. Prefab onderdelen zijn delen van de serre dat al van te voren zijn gemaakt en hoeven dus niet op locatie te worden gebouwd.

Wanneer alles gebouwd moet worden op locatie neemt dit veel meer tijd in beslag dan wanneer er al delen van zijn gemaakt. Dankzij massaproductie is het mogelijk om sommige delen van de serre in grote aantallen te produceren. Op deze manieren worden de kosten flink omlaag gedrukt en word serre aanbouw ook goedkoper. De bedrijven kunnen goedkoper bouwen hierdoor en ze kunnen hierdoor het ook goedkoper aan hun klanten verkopen.

De serre aanbouw op locatie gaat ook sneller doordat niet alles gebouwd hoeft te worden. Wat er nodig is wordt op locatie gebouwd en de rest van de prefab onderdelen worden dan eraan toegevoegd. Hierbij kun je denken aan ramen en deuren bijvoorbeeld. Deuren en ramen kunnen bij iedere type serre gebruikt worden en kunnen daarom met prefab onderdelen worden gemaakt.

Wil je meer weten over prefab bouwen of de prijzen van serre aanbouw? Bezoek dan een van de onderstaande websites voor meer informatie hierover.