De Locatie Fotograaf
Image default
Interieur fotografie

Wat zijn de ervaringen van mensen die impressies hebben laten maken?

Regelmatig horen we dat mensen twijfelen of ze wel of niet gebruik moeten maken van interieur impressies of exterieur impressies. Speciaal voor de twijfelaars onder ons hebben we enkele ervaringen voor u op een rijtje gezet.

 

Interieur Impressies:

Een van onze klanten zegt: ‘Ik ben ontzettend blij dat ik interieur impressies heb laten maken. Het heeft me geholpen om keuzes te maken bij de bouw van onze nieuwbouwwoning. We twijfelden soms over extra opties zoals een extra zijraam. Dankzij de interieur impressies konden we zien dat het toch verstandig was om dit extra raam te nemen, gezien de lichtinval. Daarnaast hielp het ons ook bij het maken van keuzes qua interieur. We hadden plannen om een aantal nieuwe meubelen aan te schaffen en dankzij de impressies, wisten we precies wat mooi zou kunnen staan en wat niet.’

Een andere klant zegt: ‘Absoluut geen spijt van de interieur impressies die ik heb laten maken. Het heeft me echt geholpen om de plannen van onze verbouwing te visualiseren’.

 

Exterieur Impressies:

Een van onze klanten liet een uitbouw plaatsen: ‘De exterieur impressies hebben me echt geholpen om ons project aan de buurt en buren te presenteren. Ze waren eerst wat huiverig maar de impressies lieten zien dat de verbouwing minder heftig was dan ze dachten’. Een andere (zakelijke) klant zegt: ‘Echt blij met onze exterieur impressies, ze hielpen ontzettend bij de verkoop van onze objecten.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/