De Locatie Fotograaf
Image default
Beauty en verzorging

De beste schoonheidssalon in regio Hengelo

Voor allerlei schoonheidsbehandelingen moet u bij de beste Schoonheidssalon Hengelo zijn. Wij zijn van alle markten thuis en voor vrijwel elke behandeling kunt u bij ons terecht. Zo geven wij massage en verzorgen we voeten. epileren we wenkbrauwen en wimpers, en kunt u bij ons terecht voor nepnagels. Daarnaast beschikken we over een sauna en kunt u bij ons ook een spray tan krijgen. Daarnaast verzorgen we ook jeugdpuistjes bij jongeren en geven we de beste adviezen om ze tegen te gaan. Onze producten zijn via de site te koop, mocht u ze ook thuis willen gebruiken. Graag bellen voor een afspraak, we hebben altijd een druk schema. En hopen ons bedrijf aankomend jaar uitbreiden, om zo nog meer klanten te kunnen helpen. 

Onze producten online bestellen

De producten die wij gebruiken zijn uitsluitend getest en goedgekeurd door de overheid. Ze hebben dan ook allemaal een keurmerk en een bijsluiter, over wat erin zit en hoe je ze veilig gebruikt. Zo geven wij aan bij welke allergieën je bepaalde producten beter niet kunt gebruiken. Deze informatie is ook terug te vinden op de site. Mocht je onze producten zelf in huis willen halen dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ze gewoon online bestellen, en dan heb je ze met een week in huis of kun je ze ophalen bij onze praktijk. Al onze producten zijn door ons zelf ontwikkeld en zit patent op, u kunt ze dan ook alleen bij ons kopen. 

Adviezen voor thuis

Voor vragen en advies kunt u ons altijd bellen, we snappen dat behandelingen best duur kunnen zijn helemaal als je ze vaker nodig hebt. Daarom geven wij ook tips om je huid ook thuis op de juiste manier te verzorgen, om je zo in de kosten te besparen. Zo kan het zijn dat je nog maar een keer per maand hoeft te komen voor een behandeling. Wij geven advies over dingen die jezelf in huis kunt halen en hoe je huid het beste kunt schoonmaken.