De Locatie Fotograaf
Image default
Bedrijven

Op Zoek naar de beste op maat gemaakte deuren?

Dan bent u bij de mooiste Taatsdeur aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van deuren die u zelf kunt samenstellen. Een deur kan best bepalend zijn voor de uitstraling van uw huis. Zo kan het u interieur afmaken maar ook verpesten doordat de deur niet bij de inrichting past. Wij geven de juiste adviezen en maken voor u de ideale deur op maat geheel naar uw wensen. Onze deuren zijn van goede kwaliteit en worden met de beste apparatuur gemaakt. Door onze werknemers met veel ervaring. 

U duur zelf samenstellen 

Bij ons kun je vrijwel alles zelf kiezen, om te beginnen het soort deur en materiaal. Zo maken wij Houten deuren, aluminium en ijzeren deuren. U kiest zelf het aantal vlakken voor de deur, en de structuur van de duur. Zo kun je natuurlijk een deur nemen die vlak is maar ook waar sierlijke dingen in gegraveerd zijn. Bij ons hebben we veel stijlen glas zo kun je bij ons geblindeerd glas nemen maar ook doorzichtig en dubbelglas. De kleur is natuurlijk ook belangrijk en maakt een deur af. Handvaten kunt u bij ons ook uitzoeken, en kunnen ook gespoten worden. En tot slot de sloten zo wilt u vaak de de badkamerdeur op slot kan en die van de wc. De deur naar de kamer hoeft natuurlijk niet op slot te kunnen.

Extra’s service en diensten

Naast het maken en ontwerpen van uw deur, komen wij hem ook plaatsen en brengen. Dit zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het zo dat we deuren ook spuiten en repareren. Zo hoeft u bij ons niet perse een nieuwe deur te kopen. Als u deur gewoon nog goed en mooi is dan kunt hem ook laten scheuren en spuiten door ons of er andere handvaten op laten zetten. Ook komen we aan huis voor reparatie of kunt u de deur langs brengen. Denk aan scharnieren die los zitten of krassen en deuken ontstaan door kinderen of huisdieren. Wij kunnen deze gaten opvullen en met de juiste lak aanstippen en mooi maken.