De Locatie Fotograaf
Image default
Bedrijven

De beste accu voor Hitachi gereedschap

De beste Hitachi accu eb1220bl is de beste accu die er is. Het is de eerste universele accu van Hitachi die op elk product  van het merk past. Het is het beste geteste product op het gebied van accu’s van het jaar. Hij is erg duurzaam en zuinig en kost niet veel, maar levert grote diensten en maken een einde aan kapotte accu’s.  En aan accu’s die kapot gaan en waar moeilijk een vervanger voor is. Omdat je de boor al een tijdje hebt en de accu misschien wel niet meer te krijgen is, en je echt gericht moet zoeken. Deze accu niet hij kan ook op oudere modellen van Hitachi. 

Voordelen van Hitachi accu eb1220bl

De Hitachi accu eb1220bl is een accu met er veel capaciteit en hoge voltage, die vrijwel de grootste boor van stroom kan voorzien. Hij past op alle apparaten van hitachi voor thuis klussers. Daarnaast is hij erg zuinig en kan bij een volle accu maar liefst 3 apparaten van stroom voorzien. Dit is bijna 2 keer zoveel al een normale accu, en gaat een volle accu maar liefst 8 uur mee. vanwege de hoge stroomcapaciteit hoef je niet voor elk apparaat dat je van Hitachi in huis hebt een accu te kopen vanwege zijn sterke vermogen en dat is natuurlijk weer goed voor de portemonnee. 

Uw Hitachi accu draadloos opladen

De accu  is bestaat uit twee delen en is en is draadloos op te laden. Zo krijg je bij de accu een plaatje die je kunt opladen en het enige wat je hoeft te doen is je accu erop te leggen. Het plaatje is ook draadloos mee te nemen maar dan moet hij wel vol zijn. Dan kun je tijdens je werk door je accu opladen. Een vol plaatje kan je accu twee keer opladen, en gaat dus lang mee. Daarnaast komt het ook met een gewone oplader en kun je heb dus ook gewoon met snoer opladen. Deze functie is een extraatje en hoef je er dus niet bij te nemen, want het kost natuurlijk wel wat extra. En we snappen ook dat als je af en toe klust je niet zoveel aan een accu wil besteden.