De Locatie Fotograaf
Image default
Bedrijven

Trouwlocatie Boerderij

Trouwlocatie op het platteland

Heb jij altijd al gedroomd van een bruiloft buiten op het platteland of op een boerderij? Trouwen op het platteland is romantisch, hetheeft iets magisch en valt helemaal in de trouwtrends van nu! Je kunt de trouwlocatie boerderij ook aankleden zoals je zelf wil! Je kunt kiezen voor landelijk chic of ga je voor een neutrale stijl. Denk aan veel bloemen, jute aankleding en houten accessoires. Je kunt ook kiezen voor een juist romantische tegenhanger. Roze-tinten, kant en chiffon voor een romantisch, sprookjesachtige sfeer. Alles kan op een trouwlocatie op het platteland. Hoe je de aankleding ook wil: wij staan voor je klaar om de bruiloft de dag van je leven te maken.

 

Trouwlocatie boederij

Kies je voor de trouwlocatie boerderij? Dan kunnen we garanderen dat jouw dag één van de mooiste uit je leven wordt. Op trouwlocatie Boerderij is eigen catering mogelijk, dan ben je niet gebonden aan een vast menu en kun je je gasten verrrassen. Na de ceremonie, het uitgebreide diner en de receptie, is het tijd voor het feest! Dansen onder de sterren met ontelbaar veel mooie lichtjes… Geniet samen met de gasten van de muziek, de hapjes en drankjes en natuurlijk van elkaar. Ook is het mogelijk om te komen overnachten. Onze gespecialiseerde collega’s denken graag met je mee om deze dag onvergetelijk te maken.

Kies je voor een prachtige boerderij voor alleen het trouwfeest of houd je liever de hele bruiloft op één locatie? Bij ons zijn de mogelijkheden om de trouwen eindeloos.

https://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/