De Locatie Fotograaf
Image default
Bedrijven

Een originele Volkswagen photobooth

Misschien ben je wel eens op de kermis gewest en heb je er een hokje zien staan waarin je met je vrienden of de rest van je gezelschap de gekste foto’s in kan maken. Dit is een fotobooth. Je kunt spelen met allerlei verschillende achtergronden om je foto’s nog net wat leuker te maken en je hebt verschillende mogelijkheden tot aankleding. Zo’n fotobooth staat vaak op een vaste plaats, dus bijvoorbeeld op een Kermis of een andere openbare gelegenheid. Het huren van zo’n fotobooth is vaak niet mogelijk. Maar daar is nu wat op gevonden. Een Volkswagen photobooth!

De mogelijkheden van de Volkswagen photobooth

De Volkswagen photobooth is een klein busje dat volledig is omgebouwd tot een echte fotobooth. Je kunt het busje huren voor je feestjes en partijen, maar ook voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een trouwerij of een evenement op het werk. Je hoeft niet bang te zijn voor de kosten. De kosten zijn vrij laag en je betaald per dagdeel. Je kunt rekenen op een prijs van ongeveer 300 a 400 euro. Je krijgt hier dan ook wel van alles bij. Zo kun je de hele dag onbeperkt foto’s blijven maken en krijg je deze zelfs na afloop mee op een USB-stick. Daarnaast is het ook niet nodig dat je eigen props regelt. De achtergronden zijn in te stellen tijdens het maken van de foto’s en daarnaast worden de props ook meegenomen zodat je de foto’s nog net wat leuker en mooier kunt maken.

Fotobooth inclusief begeleiding

En of dat niet voldoende is. Omdat je het heus niet allemaal zelf hoeft te doen, krijg je er ook begeleiding bij. De enthousiaste medewerkers komen namelijk mee in het busje en zullen je de hele dag voorzien van begeleiding tijdens het maken van de foto’s. Het is zeker de moeite waard om eens bij devolkswagenphotobooth.nl een kijkje te nemen.

Met deze photobooth heb je altijd een leuke sfeer op je feestje of evenement.