De Locatie Fotograaf
Image default
Bedrijven

De meerwaarde van een Volkswagen T1

De Volkswagen T1 geldt voor veel mensen al lang niet meer als een voertuig dat de moeite waard is op het vlak van comfort of veiligheid. Ben je echter een échte fan van vintage voertuigen, en ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke Volkswagen om een roadtrip mee te maken of te gaan kamperen? Dan is de Volkswagen T1 iets voor jou!

Maar waarom zou je nu voor een Volkswagen T1 moeten kiezen? Deze vraag krijgt in het onderstaande overzicht een duidelijk antwoord!

Kies een Volkswagen T1: 3 belangrijke voordelen

De VW T1 is een van de bekendste Volkswagen busjes die er zijn. Dit model werd na de Tweede Wereldoorlog erg populair omdat er veel behoefte was aan ruimte transportvoertuigen in Europa.

Het busmodel van de Typ 2, die tussen 1947 en 1949 ontworpen werd, kreeg vanaf de jaren 50 dan ook een goede naam. Hieronder de belangrijkste voordelen van een Volkswagen T1 huren :

1. Meer dan genoeg opbergruimte

Eerst en vooral biedt zo’n Volkswagen T1 heel wat ruimte voor het opbergen van spullen en bagage. Niet alleen heb je meer dan voldoende plaats in het busje zelf. Ook kan je gemakkelijk extra benodigdheden vastmaken op het bagagerek bovenaan. Op die manier reis je gemakkelijk met meer personen, wat bijvoorbeeld leuk is tijdens een kampeerweekend of roadtrip!

2. Reizen in stijl

Daarbij ziet zo’n Volkswagen T1 er natuurlijk erg stijlvol en klassiek uit. Als je een echte liefhebber bent van Vintage wagens, dan is dit model perfect. De unieke kleuren, zoals turquoise of rood, en het design van de wagen maken dit voertuig een unicum in zijn soort. Ook zijn de velgen van het voertuig gekleurd en pronkt vooraan het welbekende logo van Volkswagen. En dat maakt de look en feel van de wagen natuurlijk nog nét iets specialer!