De Locatie Fotograaf
Image default
Beauty en verzorging

Mythen over dermaplaning

Mensen zijn bang dat door het scheren de haren op hun lichaam dikker en donkerder worden, en dat ze achtervolgd worden door de geest van wie je was voordat je je schoor. Dit is niet waar! Scheren verwijdert alleen de bovenste laag van je huid en maakt het haar bot, waardoor het er dikker uitziet.Dermaplaning verwijdert het haar niet vanaf de wortel onder het huidoppervlak, dus het haar zal gewoon in hetzelfde tempo en met dezelfde textuur teruggroeien als voor de dermaplaning. Met andere woorden: Als je perzikhaar super donker teruggroeit, zou het sowieso super donker teruggegroeid zijn.

Het is pijnloos – Niet alleen het proces zelf is pijnloos, maar de resultaten van dermaplaning zijn vaak heel bevredigend. Vooral in combinatie met andere onderdelen van een gezichtsbehandeling, of als onderdeel van een luxe gezichtspakket, zorgt dermaplaning voor een mooie uitstraling van uw huid die wekenlang aanhoudt. De langdurige gloed en uitstraling die het dermaplaning achterlaat kan het gevoel over uzelf en hoe anderen u zien vergroten. Plus, de tijd die nodig is voor het haar om terug te groeien is meer dan voldoende om nog een ronde van dermaplaning te hebben voordat er haar terugkomt.

Als je niet zeker weet of dermaplaning iets voor jou is, of als je er nog nooit van gehoord hebt, keuze dan eerste voor korean skincare routine zoals cosrx. We zijn hier om je te helpen door het delen van een aantal veel voorkomende mythes over dermaplaning, evenals informatie over de voordelen van dermaplaning. Laten we eerst eens praten over wat dermaplaning eigenlijk is. Dermaplaning is een populaire exfoliërende behandeling waarbij een huidverzorgingsprofessional een speciaal instrument (een dermapen genoemd) gebruikt om voorzichtig de bovenste laag dode en doffe huidcellen te verwijderen. Hoewel de procedure “dermaplaning” wordt genoemd, is het eigenlijk helemaal geen peeling. In plaats daarvan zal uw huidverzorgingsprofessional het speciale instrument gebruiken om zachtjes uw dode huidcellen weg te schrapen (niet schaven) om ze te verwijderen en een gladdere, stralende huid te onthullen.

Wij weten dat de meeste salons en spa’s nog gesloten zijn en bieden speciale kortingen aan om u aan te moedigen thuis aan zelfzorg te doen! Met dit in gedachten, weet ik zeker dat je al gehoord hebt van dermaplaning. Zo niet, wees dan niet bang, we vertellen je hier wat het is en waarom je het zou moeten proberen. Dermaplaning is een vorm van manuele peeling waarbij de dode huidcellen voorzichtig van je gezicht worden geschraapt met een chirurgisch scalpel. Ja, een chirurgische scalpel op je gezicht klinkt best eng, maar geloof ons – er is niets om je zorgen over te maken als je het goed doet.

https://www.kocosmo.nl/