De Locatie Fotograaf
Image default
Mode en Kleding

De beste babykleding in 2022

Na baby nummer 3 besloten mijn vrouw en ik dat we klaar waren met het krijgen van kinderen. Ondanks onze absolute zekerheid dat we nooit meer een kind zouden krijgen. Bevonden we ons in de situatie dat we opnieuw voor een baby moesten zorgen nadat mijn schoondochter bevallen was van onze kleindochter Lily. Ze was zo schattig en ze droeg alleen de schattigste outfits als ze bij ons thuis was! We kunnen haar in 2022 op geen enkele manier teruggeven in iets anders dan de beste babykleding!

5 beste wolvrije winterkleding

Jarenlang gebruiken ouders wollen kleding om hun kinderen warm te houden tijdens de koude wintermaanden.

Grote kledingmerken

Dit jaar hebben echter veel grote kledingmerken wol gedumpt voor nieuwe alternatieven die net zo effectief zijn om de kleintjes veilig en comfortabel te houden. Hier zijn enkele van onze favorieten

Merinowollen stoffen

Merinowol is een zeer duurzame, sneldrogende en vocht afvoerende stof die baby’s koel houdt als ze het warm hebben en warm als ze het koud hebben.

Comfortabel

Niet alleen helpt merinowol je baby comfortabel te houden tijdens de dagelijkse slaapcyclus, maar het biedt ook UV-bescherming. Het materiaal zelf is hypoallergeen en houdt geen bacteriën vast, wat betekent dat je baby het keer op keer kan dragen zonder ziek te worden.

Hennep kleding

Hennep wordt snel een favoriet onder milieubewuste ouders die op zoek zijn naar babykleding. Hennepkleding is over het algemeen gemakkelijker te wassen dan andere materialen en kan door baby’s doorgaans langer worden gedragen vanwege hun natuurlijke rekbaarheid.

Brandveilig

Ook zijn veel hennepproducten van nature vlam vertragend of brandveilig; je baby zal niet alleen comfortabel zijn. Ongeacht de temperatuur buiten, maar hij zal ook veel veiliger zijn.

Geavanceerde Lycra®-vezels

Synthetische stoffen worden al lang gebruikt om babykleding te maken, en hoewel ze nog steeds erg populair zijn, zijn veel nieuwe ouders geïnteresseerd in nieuwe opties. Lycra®-vezels – het materiaal dat rekbare broeken mogelijk maakt – zijn ongelooflijk duurzaam, comfortabel voor je kind en perfect voor elk seizoen.

Traditionele katoen

Ze zijn net zo zacht op de huid van je baby als traditionele katoen- en polyestermengsels. Je kind ziet er modieus, comfortabel en helemaal op zijn gemak uit, waar je ook gaat of wat je ook doet.

Baby merkkleding

fabrikanten spelen een belangrijke rol bij het maken van kleding voor baby’s. Ze hebben veel ervaring met het ontwerpen en produceren van baby merkkleding en zijn ook altijd op de hoogte van trends en innovaties. Omdat er zoveel keuzes aan baby merkkleding beschikbaar is, is het goed om te weten wie u kunt vertrouwen. Sommige merken bieden zelfs speciale diensten aan, zoals het verzamelen van de lichaamsmaten van uw kind of het maken van een digitale aanpastabel.

Diensten

Deze diensten zijn handig als u online kleding bestelt en niemand heeft om uw kind op te meten, behalve uzelf.

Outlast® ThermoculesTM-stoffen

Voordat je zelfs maar weet wat voor soort babykleding je nodig hebt, begin je na te denken over het merk. (Lees hier meer over mijn strategieën voor het vinden en doorlichten van merken.)

Vertrouwde merken

De beste babykleding is afkomstig van vertrouwde merken met een solide staat van dienst – merken die niet binnen een jaar of twee zullen verdwijnen omdat ze te klein zijn om te blijven functioneren, of waarvan eigenaren beseffen dat ze niet geschikt zijn voor e-commerce en besluiten hun bedrijf te sluiten.