De Locatie Fotograaf
Image default
Mode en Kleding

Wat kost een goede bh?

Wat kost een goede bh?

 

Een gemiddelde vrouw geeft per jaar zo’n 250 euro uit aan lingerie. Dat betekent bh’s en strings. Uiteraard is dit ontzettend afhankelijk van tal van factoren. Want wanneer je net op de middelbare school zit, dan is de kans natuurlijk vrij klein dat jij dit budget jaarlijks beschikbaar hebt om een goede bh en ook strings te kunnen kopen. Toch kun je ook voor minder een goede bh kopen. Vooral op jonge leeftijd is het namelijk belangrijk dat je niet bezuinigd op je bh. Omdat je in de groei zit, hebben je borsten de juiste ondersteuning nodig. Wanneer je dan kiest voor een goedkopere bh, dan is de kans vrij groot dat deze stof kwalitatief niet heel hoogstaand is. Dat maakt uiteraard niet altijd direct iets uit, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Om je een idee te geven wat een goede bh kost, hebben we een aantal varianten voor je op een rijtje gezet.

 

Normale bh

 

Net als een elomi bikini, gaan we er in dit voorbeeld ook vanuit dat je op zoek bent naar normale elomi bh. Deze bh’s zijn verkrijg vanaf ongeveer 50 euro per stuk en kunnen oplopen tot een euro of 70. Het verschil zit hem in een aantal zaken. De eerste is de pasvorm en de tweede de kwaliteit van de stof. Je kunt je voorstellen, dat je als meisje van net 16, 50 euro nogal veel vindt voor een bh. Logisch, daarom zijn er ook zeker alternatieven. Kies je bijvoorbeeld voor een eigen merk, dan betaal je hier vaak minder dan de helft voor. Dat wil niet per definitie zeggen dat de kwaliteit niet goed is, maar dat er verschil in zit, dat zal je zeker merken.

 

Sport bh

 

Een sport bh is door veel vrouwen een vaak onderschatte bh. Waar veel vrouwen alleen een sport bh met voorsluiting na operatie dragen, is het eigenlijk zaak dat je deze ook tijdens het sporten draagt. Je draagt immers als vrouw die borstvoeding geeft toch ook de hele dag een voedings bh, terwijl je kind niet de hele dag aan de voeding is. Waarom zou je dit dan niet doen met een sport bh tijdens het sporten? Probeer het jezelf gewoon aan te wennen, want je zult merken dat je hier op lange termijn zeker profijt van hebt. Het niet dragen van een sport bh, kan er namelijk voor zorgen dat je extra kans hebt op blessures. Iets wat wel vervelend is wanneer je net aan het trainen bent voor een belangrijke wedstrijd, vind je niet?