De Locatie Fotograaf
Image default
Mode en Kleding

Samen met jouw partner op reis. Hoe pak je het beste je tas in?

Samen met jouw partner op reis. Hoe pak je het beste je tas in?

Met je partner op vakantie gaan kan altijd spannend blijven. De spanning lopen vooral op als je moet gaan inpakken en de vakantie al om de hoek staat. Je wilt zeker weten dat je niks vergeten bent zodat je geen ruzie krijgt op vakantie. Erger nog dat je daar in paniek bent omdat je iets belangrijks bent vergeten.

 

Wat voor tas neem je mee?

Je hebt in ieder geval een grotere tas nodig voor al je kleding en je grotere spullen. Denk hierbij dus aan verzorgingsspullen. Je kunt daarvoor een koffer gebruiken of een reistas dames. Het is handig om voor jezelf een lijstje te maken met de meest belangrijke dingen. Dit kun je dan ook het best ruim van te voren doen, dus niet twee dagen.

 

Begin twee weken van te voren met een lijstje en je zult merken dat met verloop van tijd dat de vakantie dichterbij komt zul je aan dingen denken die je vergeten bent erop te schrijven. Constant vul je dus dat lijstje aan zodat je op het moment van inpakken niks vergeet. Ook hier loop je wel het risico iets te vergeten, maar veel minder snel dan als je dit niet doet. Daarbij is het ook nog eens zodat als je iets vergeet het niet zo belangrijk is. 

 

Een extra tas?

Afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt en hoe handig je het zelf vindt, raden wij altijd aan om een extra tas, of zelfs twee mee te nemen. Een kleine schoudertas is bijvoorbeeld handig als je de stad ingaat of uit eten gaat. Je wilt dan niet met een extreem grote tas lopen die je mee hebt voor je kleding. Misschien dat je je kleding daar ook in laat zitten. Je kunt dan nog een tas meenemen (indien je dat wilt). Een teddy shopper bijvoorbeeld ziet er heel leuk uit en is ook nog eens heel handig. 

 

Als je een dagje naar het strand gaat of überhaupt op stap dan is zo een tas heel handig. Er past veel in zodat je alle spullen mee kan zoals bijvoorbeeld badhanddoeken en drinken. Deze spullen kun je niet in een schoudertas doen en om helemaal je koffer of reistas mee te nemen is ook wel heftig. De tas is ook nog eens super dun dus hij neemt totaal niet veel ruimte in, in je koffer. Je hebt er wel veel profijt van.